World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Atos Latest?cb=20170716122041 Atos SwX5v3I Atos Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 20:02


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Vendég Yesterday at 20:01


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Mirka Divis
Szomb. Ápr. 17 2021, 10:29


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Mirka Divis
Szomb. Ápr. 17 2021, 09:44


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Ríviai Geralt
Pént. Ápr. 16 2021, 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Atos Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Cirilla császárné
Cirilla császárné


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
46
Reagok száma :
39
Join date :
2018. Oct. 19.
Tartózkodási hely :
Darn Rowan -Nilfgaard

Atos Empty
Atos

Atos


Csoport/faj

Nilfgaard (régi: Militáns)

Státusz

SzabadA karakter típusa

Keresett - Dragon Age: Inqusition - Cullen Rutherford


Kapcsolatod a karakterrel


A közvetlen testőröm vagy a testvéreddel együtt nagyjából azóta, hogy ama bizonyos napon azt kértem a Császártól, hogy maradhassak Darn Rowanben. Nem sokra rá jöttetek ti, mint a védelmezőim és bizony azóta nem tudok menni sehova se nélkületek. No nem mintha bánnám túlzottan. Kettőtök közül te vagy az, akiben mindenben a humort keresi, aki egyenes és nyílt és szemrebbenés nélkül megmondja, mit kifogásol az erőd védelmében. Éppen ezért te vagy az, aki a helyi erőket irányítja és a látszat alapján szereted is ezt csinálni. Hadászatban jól tájékozott vagy, az általad felállított hadi helyzeteket próbálom megoldani a terepasztalon házi feladatként. A harcmodorod is ezt az egyenességet követi, egy igazi Lovag vagy, aki a Császárné védelmére esküdött fel. Ezen hűségetek megkérdőjelezhetetlen. Titkon te és a testvéred vívóleckéket adtok, miután a csillagokat is leérveltem érte, kicsit nehezebben mint a testvéred, de végül belementél te is. Viszont, az idő előrehaladtával a csendes kislányból egyre akaratosabb és céltudatosabb nő lesz, ezzel pedig exponenciálisan nő a gondok száma is. Sokat sóhajtozol miatta, de mind tudjuk, egyáltalán nem bánod a kalandokat, sőt.. mellettem egy kicsit hiányzik is a csatatér. Mindettől függetlenül nem csak a testi épségemre vigyáztok, hanem összeesküvéseket is felderítetek, mikor én épp az igazak álmát alszom és viszonylag kevés baj van velem.

/Ez csak a rövid összefoglaló a főbb aspektusairól, de egyébként nyitott vagyok egyéni ötletekre is. A testvérek közti viszony javarészt jó, nézeteltérések lehetnek, de egyébként tűzbe mennétek egymásért. /

Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Feb. 02 2019, 22:34
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
Ugrás: