World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
● The Black Sheep of Assengard ● Latest?cb=20170716122041 ● The Black Sheep of Assengard ● SwX5v3I ● The Black Sheep of Assengard ● Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Axel Walardeb, Balduin, Vernon Roche

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Wilkina
Today at 19:38


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Bogárka
Today at 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Janka Peterson
Csüt. Ápr. 08 2021, 09:11


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Aethelwulf
Vas. Ápr. 04 2021, 10:15


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Bogárka
Szomb. Ápr. 03 2021, 15:45


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Vernon Roche
Szomb. Ápr. 03 2021, 10:50


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Wilkina
Hétf. Márc. 22 2021, 20:01


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
● The Black Sheep of Assengard ● Emptyby Nymeria Nestra
Pént. Márc. 19 2021, 19:57

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Ren var Assengard
Ren var Assengard


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
30
Reagok száma :
24
Join date :
2019. Feb. 17.
Tartózkodási hely :
Bajom-köz, Lód

● The Black Sheep of Assengard ● Empty
● The Black Sheep of Assengard ●
Ren var Assengard
Becenevek:

Nazairi iker, a Fekete Nap gyermeke, A Fivér, Assengard Fekete Báránya, Fekete Hold, az istenek számkivetettje, A (örök) Balszerencsés, a Káosz megtestesülése, A Gonosz Maga, A Pusztítás Megtestesülése, Sötét Lovacska, Árnyék, la Lune, Boszorkánymester

Életkor

16 év

Látszólagos kor

Attól függően, épp miféle gondok barázdálják az arcát, 15-től 20-ig terjed a skála, de a 18 stabil és átlagos

Csoport/faj

Tiszavirág [közrendű, militáns]

Foglalkozás

A második nilfgaardi háborúban valamikori militáns, azóta körözött dezertőr, de nagy általánosságban szólva is északra tartó, a húga nyomában járó vándor.  Nem mellesleg amerre jár, hol kisebb, hol nagyobb károkat okoz akarva-akaratlan, ugyanis...


Különleges képességek/faji adottságok


Ren, az ikertestvérével együtt a Fekete Nap alatt született, mely húga teljes ellenpólusával átkozta meg. Ren-t örök balszerencse kíséri, amerre jár, itt-ott beázik a ház, leszakad az ég, két szekér összeütközik a főúton, kiszabadulnak a kutyák, lecsap egy villám, lovak botlanak el, ledobva lovasaikat, egész méhkasok pottyannak a gyanútlan vándorlók fejére, és hasonló, kinek ártatlan, kinek keserűbb véletlenek esnek meg azzal, akit kompániájává fogad. Igyekszik úrrá lenni a képességén, de a hangulata nagyban befolyásolja a teljesítményét, és az előforduló balesetek számát. A legveszélyesebb akkor, amikor szélsőséges érzések gyötrik, harag, szomorúság, féltékenység, veszteség. Ikrével, Rinnel az oldalán azonban meglepően reális keretek közt képes tartani féket nem ismerő képességét. Többek közt ezért is szeretné újra az oldalán tudni, azon túl, hogy az ikerhúga, és törődik vele, hiányzik neki. Szeretné az uralma alá hajtani a képességét, hogy - ha nem is az ő malmára hajtsa a vizet - de legalább akkor végezzen csak pusztítást, amikor azt ő is úgy kívánja. Ezen kívül természetesen jártas a kardforgatásban, és nem okozna neki különösebben gondot, ha közelharcba kellene bonyolódnia.  

Jellemrajz


Alapvetően realista, két lábbal áll a földön, és nem hisz sem a véletlenekben, sem a csodákban. Leginkább az ikerhúgához, de azokhoz is, akiket megszeret, a végletekig hűséges, és ha veszély fenyegeti őket, nem rest a legnagyobb áldozatot meghozni. Inkább elfojtja a kétségeit és a fájdalmait, mint hogy beszéljen róluk, hajlamos túlvállalni és túlterhelni magát lelki málhával, racionális és tisztán, olyannak látja a dolgokat, amilyenek valójában, ezért joggal gondolhatná bárki, hogy besavanyodott és unalmas figura. Valójában egy rendkívül simulékony és szerethető figura, jó morális iránytűvel rendelkezik, humora még kiforróban van, formátlan, nem öltött testet, de határozottan ott van, és szívesen hódol olyan átlagos örömöknek, mint a tánc, vagy a zene. Tudáséhes, szereti az innen-onnan begyűjtött mondákat, legendákat, történeteket, szereti őket az esti tábortűz körül megosztani és kicserélni a máséval, de alázatosan és szerényen magában tartja mindazt, nem kérkedik vagy okoskodik. Ha valaki olyan jól ismeri, mint az ikre, akkor tud játékos, egyenesen pimasz is lenni, de mindezt óvó, bátyós szeretettel teszi.  

Megjelenés


Annak ellenére, hogy ikerhúga teljes tükörképe, alakja egy serdülő fiúé, nem kifejezetten kidolgozott, inkább nyurgának mondható, átlag paraméterekkel rendelkezik. Öltözködésében preferálja a nazairi népviseletet, de amikor úton van, vagy épp más vidéken tartózkodik, nem idegen tőle az utazóköpeny, vagy az éppen aktuális táj vagy időjárás ruházata. Mindig hord magánál egy kardot és/vagy tőrt. Természetes, búzaszőke haja, és az ég színével megegyező, élénk, kék szemei vannak.  

Előtörténet


Ren és az ikerhúga sorsa már a születésük pillanatában megpecsételődött. A szüleik sem voltak különösebben kivételes emberek. Az anyjuk druida volt, az apjuk egyszerű juhász. Minden, amit fel lehet róni nekik, az az, hogy rossz csillagállás alatt születtek. Ren, ikerhúgát 12 perccel beelőzve, de sajnos meg nem óvva tőle ugyanis a Fekete Nap sugarai alatt született. Rejtély, hogy a hiedelem és a pletykák ellenére az anyjuk miért nem hallgatott az intő jelekre, és vette életét újszülött csecsemőinek az éj leple alatt. De nem tette. Másnapra mindenki tudta Assengard szerte. Túlzás lenne azt állítani, hogy egyszerű gyerekkornak örvendett az ikrével, de amikor minden kötél szakadt, amikor a babonás csőcselék bántó szavakkal, lefitymáló pillantásokkal és gesztusokkal illette őket, legalább az ikrek ott voltak egymásnak. Még ha a szüleik titokban reszkettek is a Fekete Nap átkától, viszonylagos békében és szeretetben nőttek fel. Egy nap, amikor Ren és a húga olyan 10 év körül lehettek, egy északi mágus kopogtatott az ajtajukon, adeptát keresve maga mellé. Megérezte az ikrekben szunnyadó mágiát, és felmérve a Ren-ből áradó, feltehetően negatív hatású aurát, ördögi furfangos ötlet jutott eszébe: elhitette az ikrek szüleivel, hogy az ikrek közül Rin rendelkezik ártó képességekkel, és Ren áldott, majd jóságnak álcázva kapzsiságát felajánlotta, hogy magával viszi a leányt, és megtanítja kordában tartani az erejét - a valóságban azonban a maga céljaira kívánta felhasználni azt. A szülők beleegyeztek abba, hogy Rin minél északabbra meneküljön a mágussal, és bár Ren nem óhajtott elválni az ikerhúgától, végül kénytelen volt beletörődni, hogy a nagyobb jó érdekében cselekszik. Ikerhúga hiányával, mely tudtán kívül egyensúlyban (és kordában) tartotta Ren képességét, a sora fokozatos komótossággal rosszabbra fordult. Hamar kiderült számára, és a szüleik számára is, hogy csalás áldozatai lettek, és a tény, hogy mást nem tehettek azon kívül, hogy beletörődnek a ténybe, csak súlyosbította a dolgokat. Először csak apró szerencsétlenségek történtek a ház körül, mint törött korsók, döglött tyúkok, aztán elkezdtek bevizesedni a falak, kilyukadni a tető, sőt, egy éjjel még olyan magasra is csaptak a kandalló tüzének lángjai, hogy csak az anyja gyors reakciójának köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj. Ren valamikor ekkor döntötte el, hogy visszaszerzi a húgát, bármi áron, és amikor nilfgaardi feketék léptettek végig a lovaikon Assengard főutcáin, hogy behívják, akit be lehet, brilliáns ötlete támadt. Beállt katonának, megtanult mindent, amit a kardforgatásról csak tudni lehet, sőt, a balszerencséje számára még egész kedvező helyzeteket is generált. Kitört a háború, amiről addig csak suttogni mertek, Ren pedig ott volt és küzdött az északiak ellen a feketék oldalán, minden döntő csata alkalmával. Nos, majdnem minden döntő csata alkalmával. Amint a döntő brennai csatára készültek, a terve működésbe lépett. Elég mélyen voltak már az északi területen akkor, hogy mindent eldobva, és mindent kockára téve dezertáljon, és útnak induljon, hogy visszaszerezze azt, akit elvettek tőle.  

Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Feb. 17 2019, 18:03
Kökörcsin
Kökörcsin


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
187
Reagok száma :
51
Join date :
2018. Sep. 15.
Tartózkodási hely :
Úton

● The Black Sheep of Assengard ● Empty
Re: ● The Black Sheep of Assengard ●
Kedves Ren!


Elfogadva!


- Kökörcsin Mester

AvatarfoglalóIn my book, friendship is all that matters. Well, friendship and love. And art. Oh, and wine...


Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Feb. 17 2019, 18:10
Melitele
Melitele

Admin

Hozzászólások száma :
205
Reagok száma :
0
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Mindenhol

● The Black Sheep of Assengard ● Empty
Re: ● The Black Sheep of Assengard ●Feloldott jutalmak
Füvek próbája


ÍródeákVérdíjIt's canon


Bárdok
ihletőjeDoppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánságReménytelenPiktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?Túlélő
VándorEnciklopédista


Biztos
pont


Valami véget ér,
valami elkezdődik
Jussát...várja...


...
a vaják


csak kéri
a bérét...


Kettős
ügynök


Ezüst
nyelvűKelpieKartográfus
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Szept. 07 2019, 12:29
Ajánlott tartalom
● The Black Sheep of Assengard ● Empty
Re: ● The Black Sheep of Assengard ●

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Karakteralkotás :: Tagjaink :: Tiszavirágok-
Ugrás: