World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Kilian 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Kilian Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Kilian
Kilian


Kitüntetések :
Kilian A_fzve10Kilian Bzerdo11Kilian Dopple10
Hozzászólások száma :
9
Reagok száma :
7
Join date :
2019. Mar. 31.

Kilian Empty
Kilian
Kilian Jacenty
Becenevek:

Gyereidevagyagyoncsaplak, Mihaszna, Az, Kil, Kili, Lián, Jace

Életkor

18

Látszólagos kor

18

Csoport/faj

közrendű

Foglalkozás

Kovácsinas


Különleges képességek/faji adottságok


-

Jellemrajz


Kiliant bemutatni nagyon egyszerű, nem ő a világ legösszetettebb személyisége. Hajlamos lazán kezelni a dolgokat, tréfával elütni a nehéz helyzetet. Nem ő az akire szívesen bíznál fontos dolgot emiatt. Kili a jelenlegi életével tökéletesen megvan elégedve, bácsikája után ő lesz az aki a műhelyt megörökli, fedél van a feje fölött, munkája van, étele van, sőt, néha napján egy szemrevaló fehérnép is melegíti ölét. Ha a munkájáról van szó, kitartó, fontos számára, hogy amit kiadjon a kezéből, tökéletes legyen. Tudod, Kili, az emberek nem azért fizetnek, hogy trehány munkát adj ki a kezedből. Hiszen a trehányul elkészített kard halált okoz. A trehányul megpatkolt ló nem tud sokáig menni. A trehányul megjavított szekér kerék lerobban az áruval. És kinek lesz a hibája a halott lovag, a lesántult ló, az áru elvesztése? A kovácsé, ki trehány volt.
Sokszor terelődik el a figyelmem igazából, ha megpillantok egy formás hátsót, már rögtön nem azzal foglalkozom, mivel kellene. De most komolyan, hogy lesz belőlem legalább fele olyan jó kovács, mint a bácsikám, hogy fogom tovább vinni a műhelyt, öregbíteni a nevét, ha nem tudok koncentrálni? Nekem nem elég a száz százalékos teljesítmény. Nem kellene futnom a lányok után és pár édes szóval ágyba csábítani őket, tudom, és mégis megteszem.
Annyi minden van még mindig, melyben jobb nálam a bácsikám!


Megjelenés


Hogyan is nézek ki? Gyönyörű, vörös hajam lágyan omlik izmos vállaimra, tovább nem növesztettem. Igen, izmos, kovács inas volnék, megedzettek az elmúlt esztendők. Mit is mondhatnék még el magamról? Jóképű vagyok, lányok bálványa, persze vigyázok azért, nagyobb gond ne legyen. Szemeim világos szürkék, már-már fehérek, nem tudom hogy sikerült összehoznia ezt szegény megboldogult anyámnak, nagy eséllyel ebben a tekintetre az apámra ütöttem. Az apámra, kit sose ismertem. Röpke 181 centimmel Oskar bácsikám felé magasodok, kidolgozott felső testemmel bármelyik hölgyeménynél nagy sikert aratok, egyszóval, nincs nagyon kifogásom a kinézetem ellen. Talán azt sajnálom, hogy sehogy se akar még szőr nőni az arcomon, dehát senki se lehet tökéletes, nem igaz? Bőröm enyhén napbarnított, hát igen, így jár ki nyáron kint lóg sokat. Foglalkozásomhoz képest fürge vagyok, és inkább az emberiség hajlékonyabb felébe tartozom.

Előtörténet


- Elfolyt a magzatvíz! – Kiáltás, lábdobogás.

- Nagyon szépen köszönöm, vajákuram, ha tudná mennyire hálás vagyok önnek ezért! Nagyon gyönyörű csapásokkal oldotta meg a falu problémáját, mely már hetek óta sújt minket. Jöjjön el vacsorára hozzám és az én Annámhoz legalább, kérem – hálálkodik egy földműves ember. Huszas évei elején járhat, és mégis, vörös hajába már befurakodott pár ősz szál, melyek meglepő módon jól álltak neki. Folytatja tovább a csevegést, láthatóan nem esik nehezére a beszéd.

- Vizes lepedőt! - Fájdalmas kiáltások, nyögések.

- El se tudja képzelni, mekkora szerencse a kis községnek, hogy maga itt járt! És a feleségemnek, most jár a nyolcadik hónapjában, nem tudom mi lett volna vele, ha ott hagyom a fogamat. Sajnos nincsen egy fél garasom se cserébe, pedig meghálálnám. Mit is tudnék magának adni? Tudja mit, uram, mi lenne ha azt adnám, amim van de nem várok? Van az a meglepetés törvénye, arra gondolok – a férfi tényleg azt hitte, hogy van még egy hónapja a feleségének. Hogy a gyermek időben érkezik.

- Kisfiú és egészséges! - Kiáltja mosolyogva a bába.

Naplementében sétál a kettős, a vaják és a férfi. Egyszerű udvarba érnek, egy sovány tyúk kapirgál az udvaron, körülötte kiscsibék. A házból csecsemő sírás hallatszik. A vöröses hajú lesápad, emlékezve az ajánlatára, és arra, amit az jelent. Pár nekkerért cserébe eladta a saját gyerekét. Azt hitte, hogy kikelnek a tojásból a kiscsibék. Vagy éppen befogad az asszony egy újabb állatot. Erre nem számított.

- Kilian Jacenty – suttogja kimerülten a nő. Mindig a kedvenc virágáról szerette volna elnevezni a fiát, ugyanakkor a férjével megállapodott, hogy kap egy férfias nevet is.


- Gyere csak Jacenty, üljünk le egy kicsit és beszélgessünk el ez kicsit – a férfi a negyvenes évei vége felé járhat, a nagybátyám ő. Aki befogadott, mikor másfél évesen eltemették a szüleimet a járvány miatt. Borzalmas betegség sújtotta a falut állítólag, nem emlékszem már rá, nem is emlékezhetek. Túl kicsi voltam ahhoz. Utána kerültem ebbe a kisvárosba, a legközelebbi rokonomhoz. Nem nagyon tetszik nekem, legutóbb nyolc éves koromban volt ilyen komoly és hívott a második nevemen beszélgetésre, amikor valami fontos van. Istenem, mi lehet az, nem csináltam semmi rosszat. Leülök a székre és várom, hogy megszólaljon.
- Tudod, beléptél abba a korba már, mikor rájöttél, hogy a lányok nem csak valami furcsa lények, hanem szemrevaló teremtések. Én is voltam fiatal, tudom miről beszélek – mély lélegzet – szóval annyi a lényeg, hogy szüzet lehetőleg ne, azzal soka  macera te meg nem vagy gyakorlott, aztán ha baj történik a nyakadba varrják. Ha eljegyzettel, vagy férjezettel csinálod, akkor nem kell ilyenre gondolnod természetesem – azt hiszem, az öreg komolyan vette a szülői feladatát és megtette azt, ami tőle telhető. Nem tilt, csak mondja mire számítsak – ó, és még valami. Az udvarlás. Szeretik, ha kapnak valami kis ajándékot, szép szavakat, apróságokat, ha növényhez hasonlítják őket. Nem annyira bonyolultak a nők, mint gondolják Kili, csak hagyni kell őket beszélni. Nagyon sokat beszélnek - hegyezem a fülemet, figyelmesen hallgatom, ez érdekesnek ígérkezik.

- Csillagvirág! – Köszöntöm mosolyogva a zöldszeműt aki erre csak elpirul. Nem is értem, hogy miért, ami pár héttel ezelőtt történt, az nem az a fajta dolog, amelyen pirulni kell. Mintha én lettem volna az, aki megesett lányt csinált volna belőle, pedig nem. Azért érintetlennel nem kezdek – hogy s mint, édes aranybogaram? – Kérdem meg tőle.
- Szervusz Kilian, jól ami azt illeti – teszi hozzá halkan, és még jobban elvörösödik. Nem is értem miért, olyan édes volt akkor és beszédes, most meg mint egy érett paradicsom, mely csak arra vár hogy elfogyasszák. Ezek a nők, sose bírnak normálisan az ember szemébe néni. Mintha a kapcsolaton annyira nagyon változtatna a dolog.
- Ennek örülök, barna hajú szépség. Lenne kedved eljönni vasárnap megnézni a piacot? Vagy esetleg elmenni sétálni? Gyönyörűek a vadvirágok most a réten, bár igaz, szépségük a közeledbe se ér – teszem hozzá álmodozó hangon. Nahát, erre még jobban elpirult a kicsike. Haja barna, szeme zöld, bőre mint a tej, olyan fehér. Marianna, nem is tudja, hogy mennyire szép igazából. Emellett még kedves is, és barátságos, lehet vicceket mesélni neki, és még főzni is tud. Lehet, egyszer meg kéne kérnem a kezét, bár nem tudom magam elképzelni apaként. Á, hülye ötlet az, jobb ez így. Aztán meg, nem is lenne rá időm. Minden másodlagos az én múzsám mellett, mely nem más, mint a tárgyak megmunkálása, a mesterség, melyet kicsi koromtól tanulok.
- Mi lenne, ha inkább ma mennénk el valahova? – Kérdezi meg sejtelmes mosollyal. Egyik felem örül, másik sír, én meg sajnos vissza kell hogy utasítsam az ajánlatát.
- Sajnos nincs időm rá, még be kell fejeznem egy tőrt, csak friss levegőt szívni jöttem ki – mondom ki szomorú képet vágva hozzá. Szívesen lennék vele, de igazából a műhelybe még szívesebben lennék most – ha megbocsátasz, most magadra kell hogy hagyjalak, szépség – búcsúzom el tőle és megyek vissza.Példareag

Multi vagyok, a gazdám meg halogatott, példareagot most nem kaptok
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Ápr. 20 2019, 20:47
Vengerbergi Yennefer
Vengerbergi Yennefer


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
338
Reagok száma :
86
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Cintra, Bodrog

Kilian Empty
Re: Kilian
Drága Kilian!


Elfogadva!


A krónikák mindig csak azokról a gyermekekről szólnak, akiket a nagy általánosságban gonosznak beállított vajákok elragadnak szerető szüleik mellől. Mily szomorú is az, amikor odaígérnek valakinek, de célt tévesztesz, és végül a sors mostohán cserben hagy. Nagyon szépen festetted fel a realizáció pillanatát Kilian apjában, amikor rájön, hogy mit is tett, amikor nagy könnyelműen a meglepetés törvényére hivatkozva odaígérte a gyermekét a vajáknak. Kilian nem egy komplex karakter, de nagyon szórakoztató és izgalmas oldalait festetted le abban a kis helyzetgyakorlatban, amit elénk tártál. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan alakul Kilian sorsa, rájön-e valaha, hogy miféle sorsot szántak neki eredetileg, netán egyszer megunja a kemence forróságát, ki tudja, tán még a szépséges csillagvirágszemű Mariannát is feleségül veszi. Nem is tartalak fel tovább, csak arra kérlek még meg, hogy tégy egy kitérőt vágtázó piktorunk arcképcsarnokában, hogy lefestherre az arcképed, aztán már mehetsz is mindenféle szerzeteknek fémet kovácsolni!

- Yenna

Avatarfoglaló

Kilian 6X6zwTAmSHQGMjWo0rIdvE

Elillansz ― reggel jő az álom
Egres, orgona illata száll…
Álom tán a holló fürtök omló árja,
égkék szemekben könnyes csillogás
.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Ápr. 29 2019, 00:12
Melitele
Melitele

Admin

Hozzászólások száma :
205
Reagok száma :
0
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Mindenhol

Kilian Empty
Re: KilianFeloldott jutalmak
Füvek próbája


ÍródeákVérdíjIt's canon


Bárdok
ihletőjeDoppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánságReménytelenPiktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?Túlélő
VándorEnciklopédista


Biztos
pont


... azért a víz
van alul
Jussát...várja...


...
a vaják


csak kéri
a bérét...


Kettős
ügynök


Ezüst
nyelvűKelpieKartográfus
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Szept. 07 2019, 12:07
Ajánlott tartalom
Kilian Empty
Re: Kilian

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Pengeélen táncolva - Kilian & Pacsirta
» Piros fonál két végén I. - Kilian & Nymeria
» "Kipp-kopp, kalapács..." - Kilian & Fricska

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Karakteralkotás :: Tagjaink :: Északi királyságok-
Ugrás: