World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Frakciók Latest?cb=20170716122041 Frakciók SwX5v3I Frakciók Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Cirilla császárné, Eskel, Hránia, Karim Igramil, Vernon Roche, Wilkina

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Vilkas
Today at 20:40


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Veltynger
Today at 17:04


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Condwiramurs
Today at 15:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Hránia
Today at 15:04


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Condwiramurs
Today at 13:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Luna Smok
Today at 09:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Karméle La Valette
Yesterday at 15:02


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Wilkina
Yesterday at 09:29


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Szept. 19 2020, 17:48


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Frakciók Emptyby Ríviai Geralt
Pént. Szept. 18 2020, 18:56

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Melitele
Melitele

Admin

Hozzászólások száma :
205
Reagok száma :
0
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Mindenhol

Frakciók Empty
FrakciókFrakciók

 
A Vaják világa igen rétegelt, de igyekeztünk úgy átszerkeszteni a csoportokat, hogy minél kevesebb legyen az átfedés, a csoportfelosztás alapjául pedig a CDPR Gwent játékának frakciói szolgáltak. Így tehát az alábbi csoportok egyikébe kerülhet a karaktered (amennyiben mégis lenne átfedés két csoport között, úgy a dominánsabb frakcióba fog kerülni egyeztetés után):

  • Északi Királyságok: Legyél bár király, királynő, arisztokrata, bárd, lovag, zsoldos, polgár, pap vagy jobbágy, esetleg törvényen kívüli, ebben a csoportban a helyed, hogyha hűséged valamelyik Északi Királysághoz (Redania, Temeria, Kaedwen, Kovir és Poviss, Lyria és Rívia, Cidaris, Kerack, Verden, Sodden vagy Brugge) köt. Amennyiben a hűségedet könnyen áruba bocsátod, ámbár nordling földön születtél, úgy szintén ebbe a csoportba tartozol. 

  • Nilfgaard: Akár uralkodó, nemes, kém vagy katona vagy, akár csak egyszerű polgár, földműves vagy bandita, a Nagy Nap fekete zászlaja alatt a helyed, ha Nilfgaard érdekeit tartod szem előtt, esetleg Toussaint hercegségében születtél. A Nilfgaardi Birodalomhoz tartozik Cintra, Attre, Nazair,  Metinna, Geso, Ebbing, Maecht, Etolia, Gemmera és Vicovaro is, így bármelyikben is születtél, és bármennyire is állítod, hogy nem vagy nilfgaardi, az vagy. Tudjuk, tudjuk…)

  • Skellige: A Hat Sziget minden klánjának tagja ide tartozik, akár jarl vagy, akár egyszerű halász vagy kovács, vagy Freya felszentelt papnője, esetleg nagy hatalmú druida, ez a te csoportod. Lábjegyzet vége.

  • Scoia'tael: Ebbe a csoportba tartozik minden tünde és törp, driád és félszerzet, valamint gnóm, függetlenül attól, hogy Dol Blathanna lakosa, Brokilon erdejében él, Mahakam hegységében, a Törp Királyság alattvalója, vagy a megmaradt Mókusok csapataihoz tartozik, esetleg más, dh'oine lakta királyságban telepedett le korábban.

  • Semlegesek: Ha zerrikán harcosnő, nagykövet, uralkodó vagy, esetleg ofieri kereskedő, vagy esetleg teljes mértékben hidegen hagy az összes királyság hatalmi kakasviadala, és te magad is egy senkiföldjén élő, magányos remete vagy, ez a te csoportod.

  • Szörnyek: Bárminek is add ki magad, és akármilyen értelmes lény is legyél, nem változtat a tényen, hogy az emberek szörnyetegnek tartanak. Ide tartozik minden értelmes vámpír – a nemes és a bruxa –, minden vérfarkas és vérmacska, váltányok és aguarák, szukkubuszok és angyalfik, valamint néhány sellő-szirén és troll, akik képesek emberi beszédre.

  • Vajákok: Bárhol is születtél, bárkik is voltak a felmenőid, nem számít. Ha valamelyik vajákiskola medálja függ a nyakadban, és szörnyvadászattal keresed a kenyered, vagy még épp csak arra vársz, hogy a Végzet eldöntse, túlélheted-e a Füvek Próbáját, vagy sem, ez a te csoportod.

  • Varázslók: Nem számít a származásod, sem az, hogy melyik királyság vagy birodalom szolgálatában állsz, ha Aretuzában vagy Ban Ardban tanultál – akár elvégezted a varázslóiskolát, akár nem – ebben a csoportban a helyed.

  • Tiszavirágok: Ezek azok a karakterek, akik legfeljebb egy-két játékra készültek, gyakorlatilag useri kézben levő NJK-k - bármelyik frakcióba tartozhatnak, de amennyiben a user tiszavirágnak szánja ezen karakterét, ebbe a csoportba fog kerülni, s mivel csak néhány játékig tart az "élete", az előtörténetének sem kell annyira részletesnek és kidolgozottnak lennie, mint egy teljesértékű karakternek. 

Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Aug. 29 2018, 06:44
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Bevezető :: A világról-
Ugrás: