World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Heros 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Heros Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Heros
Heros


Kitüntetések :
Heros A_fzve10Heros Bzerdo11Heros Dopple10
Hozzászólások száma :
5
Reagok száma :
3
Join date :
2019. Jul. 27.

Heros Empty
Heros
Heros
Becenevek:

Árnyék

Életkor

25

Látszólagos kor

25

Csoport/faj

Militáns

Foglalkozás

Final Fantasy karakter


Különleges képességek/faji adottságok


Kifinomult harcmodor, szinte már táncos halálosság.
Azt hiszem ezzel lehetne jellemezni, mert mindenben a tökéletességre törekszem, noha jól tudom hogy van hová fejlődnöm még. Két kardos harcmodort folytatok, ami azt jelenti hogy dupla esélyem van ölni de alig van védelmem. Alapvető bőrpáncélt viselek, de sokszor még azt sem. Ha valakinek meg kell halni egy sötét éjszakán, akkor én indulok útnak, csendesen mint egy árnyék. Nem kaptam vaják kiképzést de egyszer harcoltam egyel, és azt mondta hogy ígéretes. Nem tökéletes de nem rossz.
Mestere vagyok a lopakodásnak, és annak hogy hogyan álcázza magam észrevehetetlennek, de nincsenek mágikus képességeim.

Jellemrajz


Nehéz dolog ez, mert sosem szokták kérdezni hogy milyen vagyok igazából, csak mindenki elkönyvel valamilyennek és én nem töröm össze magam hogy kijavítsam őket, vagy elmagyarázzam hogy ez hogy van. Szeretem az életem, nem azért vagyok mindig feketében mert gyászolok, vagy valami bajom van, pusztán a praktikuma miatt viselem ahogy a testvérem is.
A türelmem végtelen, hiszen egy szeszélyes kölyök uralkodó testőre vagyok, de el kell ismernem, van az a pont ahol közeledik a véges pont. A tűrőképességem legendás, de Cirilla császárné egy két ötlete hallatán azért néha meg tud rándulni a szemöldököm.
Nem vagyok egy életunt alak, és kifejezetten jól kijövök az állatokkal is, szeretek lovagolni.
Egyébként, javarészt olyan vagyok amilyennek lennem kell. Erős, magabiztos testőr, hiszen olykor mutatkozom én is Atos mellett a nyilvánosság előtt. Vagy a fivérem. Mi tulajdonképpen egyek vagyunk hiszen a császárnén kívül nem tudja senki hogy ikrek vagyunk mert egyszerre nem mutatkozunk sehol sem. Atos és valamelyikünk ha nagyon muszáj, azaz többnyire én. Megvan a magamhoz való eszem és a mérgekkel is elég jól kiismerem magam, bár ebben a fivérem a verhetetlen. Cserébe én egy légy szemét is eltalálom röptében tőrrel.

Megjelenés


Teljesen átlagos a megjelenésem és ezzel tökéletesen elégedett is vagyok, hiszen nem tűnök ki a tömegből, és nagyon könnyen el tudok vegyülni. Magas, izmos, harcos alkatom van, ami a kor jellegzetessége és tudom jól hogy az ikertestvérem is ugyanilyen. Együtt nőttünk fel, edzettünk, küzdöttünk és a ruháink is sokszor teljesen egyformák.
Feketét és bőrt viselek legtöbbször, mert elég ellenálló és az éjszakában is könnyebb beolvadni mint hófehér leplekben. Én vagyok az a testőr aki elhalványul Atos ragyogása mellett és én vagyok az, aki a terepmunkát végzi éjjel osonva háztetőkön át, és csak a libbenő függöny marad utánam, és a holttest. Arcom sem túlságosan karakteres, bár általában a nők jóképűnek titulálják, és kék szemeim sem különlegesek. Esetleg a hidegség bennük, hogy ha menni kell, hát megyek és ha ölni kell a császárné védelmében akkor ölök. Nem köt gúzsba lovagi becsület és lelkiismeret emiatt több parázs vitánk is volt már Atossal. Bezzeg az ikertestvérem nem kérdez, ő csak azt kérdezi hogy együtt menjünk vagy egyedül.
Szeretem a jóminőségű darabokat és néha kiadok egy-egy nagyobb összeget egy új csizmáért vagy páncélért ha megtetszik, de mindenekelőtt a szempont a kényelem, és a praktikum. Fekete kesztyűim második bőrként simulnak a kezemre és biztos fogásom van a kardjaimon. Két karddal küzdök, és számos apró tőr lapul a ruházatom között.
Ekirei és Nesme a pengék neve hiszen a legjobbaknak kijár a név.

Előtörténet


Hosszú az út amit meg kell tennem, és a nyeregben töltött idő alatt van időm gondolkodni is azon hogy mégis mire készülök. Csak a szokásos dolgokra ha mondhatom így, Aeros helyett éppen én indulok el hogy kiiktassak egy veszélyes alakot, és ő tetszeleg az én képemben a császárné mellett. Nem kell mindig mindent tudnia mindenkinek. A tudás hatalom, és néah nem árt visszaélni ezzel, még akkor is ha természetemtől idegen. Mégis valahol a lételemem a titkolózás hiszen Atoson kívül nem sokan tudják hogy mi ketten vagyunk és a Heros az két embert is takar.

Eszembe jut sok minden ahogy fekete lovam hátán koptatom a mérföldeket. Sosem voltunk egy felkapott jelenség, és nem vágytam a családom vagyonára sem. Arra sem hogy ismerjenek, és még kevésbé egy gyilkos kiképzésre, de ez van ezt kellett elfogadnunk és azt hiszem mindketten olyan típusoká értünk, hogy nem ismerjük a feladást és nem tudjuk mi az a lehetetlen. Kémeknek, árnyékban járóknak neveltek fel, és a lépteim könnyedségét egy macska is féltékeny szemekkel nézné szerintem, ahogy átlendülök egy palánkon hang nélkül, a madár szárnyainak surranása sem csap nagyobb zajt. Ez mind mind tanulás és gyakorlás eredménye, nem születtem szuper képességekkel és erőkkel. Aeros sem, de megtanultuk kihasználni hogy olyan hasonlóak vagyunk és a gondolkodásunk is szinte ugyanolyan, bár néhány ponton eltér azért a személyiségünk és ő nagyobb nőcsábász mint én.

Néha nem könnyű megfelelni, és nem könnyű úgy tenni hogy mindenki elhiggye hogy csak én vagyok és varázslatos képességem hogy otthon ülök az asztalnál és a célpontom mégis meghal. Pedig nincs benne mágia és ördöngösség, nem vagyok képes varázsolni. Aeros sem. A méregkeverés pedig megtanulható mesterség, és ismerni kell a növényeket és azok hatásait. Semmi más nem kell hozzá csak precizitás, és ebben bevallom mindig is ő volt a jobb. Az a bizonyos éjszaka ráébresztette hogy a gyógyszer nagy mértékben méreg is, és az én felépülésem után kezdett el kísérletezgetni.
Sötét éjszaka és sötét munka volt, páros küldetés és belefutottunk egy kéretlen szörnyetegbe és kette épphgy legyőzhettük de megsebesültem, és egy javasasszonyhoz vitt el, aki helyre hozott. Sajnos, nem élte túl a testvére acélcsókját de... meg kellett tennie Ő is tudta, én is, a javasasszonynak meg gyors halála volt. Nem kívántuk a szenvedését.  Aeros érintését annál inkább hiszen mindig is közel álltunk egymáshoz, és néha túl jó testvérek módjára szerettük egymást. Szeretjük most is.

Lovam felhorkan és azonnal megfeszülök akár egy íj hogy mi történhetett de aztán csak elernyedek, hiszen semmi veszély, csak prüszkölt. Én merengtem el túlságosan a múlton és azon hogy mennyire jó lenne megint együtt jönni menni és nem csak árnyékok csarnokában találkozni, szobák mélyén. Hosszú érföldek állnak még előttem, így lopott időt szakítok az alvásra a nyeregben. Minden erőmre és ügyességemre szükségem lesz.

*A testőrök rejtelmének minden mozzanatát nem szeretném lelőni, a játéktéren sok apró érdekes kiegészítő információ felbukkanhat a figyelő szemek előtt ; )Példareag

*Lefaragja innen, mert nincs rá szüksége*
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Aug. 11 2019, 20:18
Vengerbergi Yennefer
Vengerbergi Yennefer


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
338
Reagok száma :
86
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Cintra, Bodrog

Heros Empty
Re: Heros
Heros kedves!


Elfogadva!


Először is engedd meg, hogy megköszönjem egyre kevésbé kicsiny fórumunk iránti hűségedet, és azt, hogy már a sokadik karakterrel érkezel hozzánk.
Bár a fivéreddel együtt érkeztél, sajnos nem áll módomban egyszerre elfogadni benneteket (pedig még a világra is így jöttetek állítólag!), úgyhogy nézd el nekem, hogy Heros-ra tekintek, mikor e sorokat írom.
Szavamra, és ezt mondhatom bátran a mi jó Liddertali grófnőnk, Stella Congreve kisasszony nevében is, épp egy ilyen alkatú és jellemű testőrre van szüksége a mi Nagy Napunk legfényesebb sugarának. Izgalmasnak találom, amivel előhozakodtatok, nem egy film, illetve regény foglalkozik az ikrek misztikumával, és a másikhoz való lelki (és gyakran testi) kötődésükkel. Alig várom, hogy admini szemmel kövthessem figyelemmel a fivérek ármánykodását és sorsát! De ne feledd, Stella szeme folyton rajtatok!
Nem tartalak fel tovább szerény interpretációmmal, foglaljon magának arcot, kedves uram, és irány a játéktér!

- Yenna

Avatarfoglaló

Heros 6X6zwTAmSHQGMjWo0rIdvE

Elillansz ― reggel jő az álom
Egres, orgona illata száll…
Álom tán a holló fürtök omló árja,
égkék szemekben könnyes csillogás
.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Okt. 05 2019, 00:27
Vengerbergi Yennefer
Vengerbergi Yennefer


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
338
Reagok száma :
86
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Cintra, Bodrog

Heros Empty
Re: HerosFeloldott jutalmak
Füvek próbája


ÍródeákVérdíjIt's canon


Bárdok
ihletőjeDoppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánságReménytelenPiktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?Túlélő
VándorEnciklopédista


Biztos
pont


A blavikeni
mészáros
Jussát...várja...


...
a vaják


csak kéri
a bérét...


Kettős
ügynök


Ezüst
nyelvűKelpieKartográfus
Heros 6X6zwTAmSHQGMjWo0rIdvE

Elillansz ― reggel jő az álom
Egres, orgona illata száll…
Álom tán a holló fürtök omló árja,
égkék szemekben könnyes csillogás
.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Okt. 05 2019, 00:46
Ajánlott tartalom
Heros Empty
Re: Heros

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Heros
» Heros - Aeros

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Karakteralkotás :: Tagjaink :: Nilfgaard-
Ugrás: