World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Ryiah a Vadmacska Latest?cb=20170716122041 Ryiah a Vadmacska SwX5v3I Ryiah a Vadmacska Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Condwiramurs, Elyon Elyndraen, Hránia, Wilkina

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. 22 Márc. - 18:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Hránia
Today at 14:04


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Condwiramurs
Today at 12:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Luna Smok
Today at 8:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Karméle La Valette
Yesterday at 14:05


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Karméle La Valette
Yesterday at 14:02


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Wilkina
Yesterday at 8:29


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Axel Walardeb
Szomb. 19 Szept. - 16:48


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Ríviai Geralt
Pént. 18 Szept. - 17:56


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Ríviai Geralt
Pént. 18 Szept. - 14:35


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ryiah a Vadmacska Emptyby Ríviai Geralt
Csüt. 17 Szept. - 13:30

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Vendég
avatar

Vendég


Ryiah a Vadmacska Empty
Ryiah a Vadmacska
Ryiah
Fonetikus kiejtés:

Ríjá

Becenevek

Vadmacska

Életkor

32

Látszólagos kor

29

Csoport/faj

Vaják

Foglalkozás

Szörnyvadászat


Különleges képességek/faji adottságok


Mutációjának köszönhetően rendelkezik a Vajákok képességeivel. Ami igazából kiemelkedő, hogy roppantul hajlékony és mozgékony, mint egy ragadozó állat. Gyakorlatilag kezdő Vaják, de a képességeiből nem derül ki. Csak is kizárólag a tapasztalat hiányából mutatkozik meg, hogy milyen szinten áll jelenleg. Az emberekkel való kommunikáció nem éppen az erőssége.
Jellemrajz


Egyszerű megoldások híve leginkább. Nem szereti túl bonyolítani az életét és csak is a feladat céljára koncentrál. Ha valaki az útjába áll, félre állítja onnan. Általában nem szokása szép szavakkal megoldania konfliktusait. Előbb mozog az ökle, mint a beszélőkéje. Túlságosan nyers modorral rendelkezik, ami nem igazán fog tetszeni akárkinek. Lehetséges, hogy egy királlyal szemben is elmondja szerénynek nem igazán megnevezhető véleményét, ha kérik. Szerencsére viszont elég nagy az igazság érzete. Saját bevallása szerint csak is szörnyek ellen emel kardot, de a szörny alatt értheti az embert is. Jobban kedveli a közelharcot. Minél hevesebb küzdelembe veti bele magát, annál jobban is élvezi és egyre állatiasabbá válik.

Megjelenés


Ryiah a Vadmacska AKacztX
Ruházata, harci stílusának megfelelően lett rá szabva, ami segíti a szabadabb mozgást számára és erősségére építhessen. Rendelkezik az acél és ezüst karddal, amit háta mögött szokott hordani, de ami igazán figyelemre méltó, azok a tőrök a ruházata körül. Van köztük acélból és ezüstből elkészült. Elengedhetetlen felszerelés számára eme fegyvernem, hiszen egyben közelharci és távolsági fegyverként alkalmazza. Főzeteket is természetesen tárol a dereka háta mögötti résznél, de csak végszükség esetén alkalmazza őket. Testhez álló ruházata, kiemeli domborulatait, amik miatt olykor perverz férfiak figyelmét felkeltheti. Más kérdés, hogy az illető valószínűleg nem fogja sérülés nélkül túlélni, bepróbálkozik nála. Lilás kékes színű haja kirívónak tűnhet. Hogy mitől ilyen? A mutációjának köszönhetően. Régebben szép barna haja volt. Az idők elteltével viszont egyre jobban más színt kezdet felvenni. Színe jelzi leginkább, hogy a mutációja sikeresnek mondható.

Előtörténet


Viharos éjszaka köszönt Temeriában. Horrorisztikus hangulatot kelt a hangos dörgések az égen és még a fények is arra engednek következtetni másokat, hogy a félelem az úr ezen a környéken. A falusiak ritkán, de kíváncsian kukucskálnak ki ablakaikból, miközben szem ügyre veszik az éppen vándorló Vajákot. Macska nyakláncát nem félti megmutatni a világnak. Felszerelése rögtön lebuktatja valódi kilétét. Hűséges társával, Mariennel a fekete színű lovával, lassacskán elérnek céljukhoz. Nevezetesen egy kocsmához. Az arra tévedő vándorlók kedvenc helye. Érdemes megpihenni annak, ki kalandot keres vagy hosszú útnak néz elébe. Ryiahnak viszont eme kocsma a célja. Midőn paripáját elhelyezi biztonságba, ahol vizet tudjon kortyolgatni a kikészített vödöréből és szalmát ehessen, ha netán korgó gyomrát szeretné csillapítani, hősünk a Vaják magabiztos léptekkel tér be a fogadó ajtajának küszöbéhez. Határozott kézmozdulattal nyitja ki az ajtót és végigsétál egészen a fogadósig, hogy aztán eléje, helyett foglalhasson. Fegyvereit magával hozta, aminek következtében a helyi vendégek alaposan megnézik. Egyesek megvető arccal figyelnek reá, mások inkább próbálják tekintetüket elkerülni. A fogadós bátrabb. Amint észreveszi vendégét, elébe lép és felteszi általános kérdését, amit minden bejövő vándorlót szokta fogadni.
- Mit kér a hölgy?
- Valami erőset.
A fogadós rögtön elővesz egy kis üveget és megtölti egy erős alkohol tartalmú, átlátszó itallal, amit a Vajáknak oda is ad. Ryiah nem totojázik sokat. Hamar le gurítja a nedűt a torkán majd az asztalra csapva apró pohárkáját, jelzi a fogadósnak, hogy még jöhet pár kör. Eme mozzanatok ismétlődnek körülbelül négyszer. A kocsma csendjét folyton megtöri valami, így a pohárka koppanásának hangja nem tűnik ki annyira, maximum a fogadósnak, aki a legközelebb áll hozzá. Bal sarokban lévő asztaloknál a szerencsejátékban utazó emberek és más fajúak töltik mindennapjukat, kockájuk gurításával. Jobb oldalon egy kikészített kis arénában, verekszenek egymással emberek jó pénzért. A közönség meg ujjongat hozzá. A fogadós egy darabig szemével végig méri a Vajákot majd nagy erőt véve magán felteszi kérdését.
- Mi dolga van itt, ha szabad tudnom?
Ryiah felemeli fejét a fogadós felé majd pohárkáját a „pincér” felé nyújtja jelezvén, hogy az ötödik kör is jöhet. Újabb alkohol kerül abba a bizonyos pohárba. Mielőtt viszont Ryiah meginná az ötödiket, válaszra nyitja a száját.
- Itt van ma dolgom.
Ezután újra legurítja a kaparós nedűt. A fogadós arcán látszik, hogy a választ nem igazán értékelte kielégítőnek. Izzadság cseppek jelennek meg fején, amit gyorsan meg is töröl egy kendővel, amit talál.
- Értem. Bizonyára gondolom szörny vadászatról van szó igaz? Hiszen a Vajákok, szörnyre vadásznak.
- Eltalálta. Pontosan most is ezért jöttem ide. Szörnyeket vadászni.
Ryiah emeli poharát újra a fogadós felé. A hatodik kör is elérkezik. Egy kis ideig pohárkáját figyeli a Vaják, majd utána le gurítja azt.
- Feltehetek én is egy kérdést?
- Természetesen.
Rögtön válaszol is a fogadós, miután újra megtölti a poharat alkohollal, hogy aztán átpasszolhassa a Vajáknak. A Vaják egy ideig néma marad és körbe tekint a vendégek között. Eközben keresztbe rakja lábait. Tekintete egy bárdon ragad meg. A Vaják elmosolyodik egy pillanatra, majd visszafordul a fogadós felé.
- Tudja érdekelne, hogy a drágalátos fogadója miért áraszt döglött hulla szagot?
- Tessék?
- Jól hallotta. Döglött hulla szag. Ha jól felismerem az aromát… ember lehet. Persze a vendégek ezt nem érzik, hiszen nagyon jól elrejtette az épületben. Bizonyára azért is izzad annyira és ver hevesebben a szíve amint betettem a lábamat a fogadójába, mert egyáltalán nem számított egy Vaják érkezésére. Nem kell izgulnia. Nem maga a célpontom. Viszont itt van az épületben. Természetesen nem a valódi alakjában. Ahhoz ki kéne néznie az ablakon. Ha a szagot jól értelmezem és általában jó vagyok ebben, maga a hullákat tárolja itt arra az esetre, ha egy kedvenc vendége visszatér csak mondjuk bundában és éles fogakkal. Nincs igazam? Kedves bárd.
Ryiah a bárd felé fordul, miközben a jobb kezében a hatodik alkoholos italát tartja. Felé emeli poharát majd megissza a tartalmát. Határozottan az asztalra csapja a poharat és éles szemeivel szinte átdöfi a bárd tekintetét. Fél mosolyt enged meg magának. A bárd nem reagál. A helyén marad. A többi vendég értetlenkedik a helyzeten. Ryiah még egy kicsit körültekint majd a fogadós felé hegyezi félig tekintetét.
- Azt ajánlom ürítse ki a fogadóját és menjen el jó messzire innen, ha csak nem akarja hullaként végezni.
A fogadós eleget tesz a Vaják kérésének. Mindenkit haza tessékel a fogadóból. Amint a bárd és a Vaják marad bent az épületben, a fogadós rögtön futásnak ered, hogy jó messze legyen a csetepatétól. Csak ketten maradnak az épületben. A Vaják feláll majd kiroppantja nyakát és megmozgatja picit ízületeit. Amint elvégezte kis dolgát a bárd felé intézi mondandóját.
- Elmondom, hogy csináljuk te szörnyeteg. Megengedem, hogy átváltozz és méltó módon dögölj meg a pengém által. Más választásod amúgy sincs nincs igazam? Vagy megpróbálsz küzdeni a szánalmas, rohadék életedért vagy egyszerűen itt döflek le itt és most. Engem aztán nem érdekel. Ha nyersz, talán egy jó kis versikével fogsz gazdagodni. Bár kétlem, hogy letudsz győzni egy Vajákot, de egy próbát megér nem? Rajta! Mutasd meg ki vagy. Nem érek rá egész nap!
A bárd feláll székéből majd a Vaják tanácsát megfogadva az ablakból egyenesen belenéz a teliholdba. Rögtön az átalakulás kezdetét veszi. A vékony, selymes arcú férfi bárdból egy vérszomjas, erős fizikummal és félelmetes nagy állkapoccsal rendelkező vadállattá válik, ami rögtön a Vaják felé is támad. Ryiah az utolsó pillanatot megvárja amíg a vadállat közvetlen közelébe nem ér majd elrugaszkodva a földről, kitér balra a végzetes harapástól. Az állat ezáltal nekiszalad az egyik asztalnak, amit rommá is zúzz. A Vaják fütyülni kezd, mintha egy kutyát akarna hívogatni.
- Rajta Fluffy! Ennél többet is tudsz ugye? Szeretnéd, hogy kivigyelek a szabadba, hogy szarni tudj?
A vér farkas vicsorog a Vajákra dühében. Majd újabb neki vetődéssel és állkapcsának használatával akar véget vetni a Vaják életének. Ryiah újra kitér a támadás elől, de a vérfarkas tanult az előbbi esetből. Ahelyett, hogy tovább futott volna, rögtön megfordul és megragadja a Vajákot.
- Látom nem vagy valami ostoba Fluffy! Okos kutya!
A vér farkas rögtön harapni készül, de abban a pillanatban a Vaják térdét használva sikeresen megrúgja az állat alsó szájpadlását, aminek következtében elharapja nyelvét. A vérfarkas ordít a fájdalomtól és eldobja maga mellől a Vajákot aki eközben megismeri az egyik hordót a háta mögött. Ugyan kisebb karcolásokkal megússza a dolgot, de sajnos a hordóban lévő nedű kifolyik, amire Ryiah megvető arccal néz.
- A francba! Ez volt a kedvenc italom.
A Vaják megigazítja nyakát majd két kést készít elő magának, hogy aztán rögtön a vadállat két szemére dobhassa. A találat oly pontos, hogy bele is áll az állat szemeiből a két fegyver. Kihasználva ellenfele vakságát, Ryiah a macska stílust bevetve, ezüst kardjával egy szép nagy vágást készít az állat gyomrához, ami azonnal ketté nyílik és belei a földet érik. Rögtön a földre kuporog és jajveszékelésbe kezd. Ryiah egy gyors mozdulattal elővesz egy másik tört és az állat koponyájába döfi, amitől azonnal meghal.
- Hát, ebből nem lesz vers.
Ezüst kardját felhasználva az állat fejét levágja majd a leszakadt ruha egy részét is elveszi, hogy bizonyíthassa megbízójának, hogy megölte a célpontot. Sajnos viszont a fogadó totális kárt szenvedett el a harc során. Mielőtt viszont Ryiah elhagyná a fogadót, gyorsan odalép a hordókhoz. Egy ép hordót talál. Rögtön kapva az alkalmon egy poharat készít elő magának majd megindítva a csapot az átlátszó színű nedű megtölti Ryiah poharát. Megkóstolván rögtön kiköpi tartalmát.
- A fene! Víz!
A poharat hátra dobva el is hagyja a fogadót, hogy megbízója felé igyekezhessen.Példareag

- Ugye ez csak valami vicc?
Nyersen megszólal Ryiah miután meglátja hány orent is készített ki elébe megbízója. Vizima nemese nem igazán mosolyog. Ugyan sikerült a célpontot megölni és így a terület újra biztonságossá vált az új jövevények számára, de súlyos károkat okozott a Vaják, ami miatt a nemes jogosan haragudhat rá.
- Örülj neki, hogy fizetek háromszáz orent az ötszáz helyet! Kétszáz oren fog elmenni a károkért.
Fakad ki a nemes, miközben kortyol borából és szőlőjéből is majszol egy keveset. Ryiah feláll a székéből majd az asztalhoz támaszkodik. A nemes mögött lévő két magabiztos férfi, aki vélhetőleg a megbízót védik, fegyverükhöz nyúlnak, de egyelőre nem csinálnak semmit. A nemes nem mutat félelmet magából. Igyekszik megtartani a hidegvérét a Vajákkal szemben. Nagyon védeni szeretné az igazát. Más kérdés, hogy Ryiahnak ez egy cseppet sem tetszik.
- Na ide hallgass. Elvégeztem a piszkos melót, ráadásul a felhívásban az szerepelt, hogy mindenáron végezzek a bestiával. Ami azt jelenti, hogy akár a ki cseszett kocsmád is romokban lehet nyugodtan, ha a vér farkast kinyírom. Úgyhogy ide vele a maradék kétszáz orennel!
- Azt már nem! Eléggé egyértelmű szerintem, hogy ha már eleve vadászol a szörnyekre figyelsz mások tulajdonára. Erre olyan kiszolgálást kaptam, hogy ugyan a problémám megoldódott, de hozol nekem még egyet a nyakamba!
A nemes nagyon kifakad és követi a Vaják példáját. Feláll székéből és mélyen a szörny vadász szemeibe tekint. Ryiah elmosolyodik egy pillanatra. Valahol tetszik neki a nemes viselkedése, de valahol már idegesíteni kezdi. Eleve zabos miután nem hajlandó kifizetni neki a munka díj teljes tartalmát, ráadásul még a hisztit is végig kell hallgatnia a nemes képében. A gondolat, hogy akár most emelne a díján még kecsegtetőként hangzik. Viszont inkább arra hajt, hogy kifizessék neki az eredetileg beígért ötszáz orent. Van is egy ötlete hogyan csinálja.
- Eddig nagyon kedves voltam azt hiszem. Szóval íme a megállapodás. Kifizeted nekem a maradék kétszáz orent és itt se vagyok vagy fogom magam és az egyik őrödet kihajítom a legközelebbi ablakon, a másiknak levágom a karját és feldugom a seggedbe! Melyik legyen?
A nemes nagyot nyel. Az őrök már kardjukat kivonnák, de a megbízó felemeli kezét, amitől a két őr a helyén marad. Visszaül az asztalhoz majd kikészíti a maradék kétszáz orent. Látszik nem igazán szeretné kifizetni a Vaják díját, de a félelem eléggé motiválja arra, hogy még is az ellenkezőjét tegye. Amint a díj előáll Ryiahnak a Vaják rögtön elteszi majd biccent a nemes felé és sarkon fordul. Kilépve az épületből egy ismerős hang készteti megállásra.
- Ni csak, ni csak! A híres Vadmacska Ryiah!
- A francba.
- Elragadó a modorod még mindig!
Ryiah megfordul az ismerős hang irányába. Volt kiképzője a macska iskolából van itt személyesen. Felismerhető jegyeit azonnal észreveszi Ryiah. Arcáról leír, hogy mennyire hiányzott neki volt kiképzőjének a képe. Konkrétan úgy lehetne elmagyarázni, mint Vajáknak egy királyi rendelet az akasztásáról.
- Igyunk valamit!
Ryiah nem szívesen menne kiképzője után, de nincs más terve így inkább vele tart. Bár ne is tette volna, ami ezek után jön. A közeli fogadóba megpihenve kiképzője jó sok alkoholos italt fogyaszt. Ryiah inkább passzolja a köröket és figyeli amint Vaják „barátja” leissza magát a sárgaföldig. Amint a hatodik korsó sör is elfogy, kiképzője a zsebéből előhalászik egy levelet és egy összecsavart papírt, amit átad Ryiahnak. A Vaják értetlenkedve nézi a két tárgyat maga előtt.
- Ez meg mi?
- Olvass bele.
Ryiah rögtön az összecsavart papírral kezdi. A köteget amint leveszi és kibontja, ismerős nevekkel találkozik. Mondhatni a leghíresebb Vajákok neveivel. Értetlenkedését fej vakarászással jelzi majd kiképzője felé tekint.
- Ez még is mi a fene akar jelenteni?
- Őszintén? Nos. Eléggé híre ment már rólad rövid idő alatt, hogy milyen „kiváló” munkát végzel Vajákként. A vadmacska jelzőt is, ha jól emlékszem nem díszből kaptad. Kezdésként az egyik nemesnek a fejét megismertetted egy lanttal, miután láttad, hogy egy szegény lányt bántalmazott. Mondanom sem kell értékelem a gesztust, de azért talán lehet nem kéne ilyen durvának lenned. Ráadásul hiába vagy tehetséges és jó vadász, de érződik rajtad, hogy hiányzik belőled a tapasztalat. Szóval összeírtam neked pár Vajáknak a nevét, akik esetleg megfelelőek lehetnek a számodra, hogy tapasztalatot szerezhess.
- Ugye csak viccelsz! Még is szerinted mit tanulhatnék Ríviai Geralt mellett? Hogyan fektessek meg másokat vagy mi?
- Nézd. Én csak azt akarom neked tanácsolni, hogy nem árt, ha megismersz más Vajákot is.
- Egyedül dolgozom.
- És ez a legnagyobb bajod! Hogyan akarsz jó Vaják lenni, ha nem ismered a profikat való életükben? Nem muszáj megfogadnod a tanácsomat, de amondó vagyok próbáld meg. Legalább felkeresni az egyiküket.
- Aha… és a másik levél?
- Azt később nyisd ki. Miután úgy érzed készen állsz rá.
- Fogalmam sincs mit mondasz, de oké.
Ryiah eközben a levelet zsebre rakja és ki se bontja. Ha a kiképzője azt mondta ne nyissa ki még a levelet akkor úgy is tesz. Ha netán eljött az ideje majd a sors úgy is elfogja neki mondani valamilyen formában. Az idő kezd későre járni. Ryiah meg mihamarabb szeretne Vizima városát elhagyni. Feláll határozottan az asztalról és magához veszi cuccait. Mielőtt viszont kisétálhatna, kiképzője még szóvá inti.
- Aztán csak óvatosan! Vadmacska!
Ryiah fél mosolyt enged meg magának majd kisétál a kocsmából. Mi jöhet még ezek után?

Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd 5 Nov. - 21:25
Vengerbergi Yennefer
Vengerbergi Yennefer


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
315
Reagok száma :
85
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Cintra, Bodrog

Ryiah a Vadmacska Empty
Elfogadva!
Ryiah kedves!


Elfogadva!


Először is engedd meg, hogy kicsiny fórumunkon üdvözöljelek! És azt is ezúton köszönöm, hogy olyan segítőkészen álltál a módosítások elbe. Nehéz feladatot vállaltál magadra Ryiah megalkotásával. Manapság nem könnyű feladat újat mutatni egy olyan népszerű csoportban, mint a vajákok. Ryiah ugyan szörnyen fiatal még, és a jelleme is igencsak tűzről pattant, bizton állíthatom, hogy csupán az Úton töltött évek választják el attól, hogy élő legenda váljék belőle. Az biztos, hogy amilyen különleges hajszínnel rendelkezik, és amilyen csinos, hamar híre megy majd Kontinens szerte. Nem is tartalak fel tovább, csak arra kérnélek még meg, hogy foglalj időpontot vágtázó piktoraink oltárán, aztán keress magadnak partnereket és hódítsd meg a játékteret!

- Yenna

Avatarfoglaló

Ryiah a Vadmacska 6X6zwTAmSHQGMjWo0rIdvE

Elillansz ― reggel jő az álom
Egres, orgona illata száll…
Álom tán a holló fürtök omló árja,
égkék szemekben könnyes csillogás
.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. 6 Nov. - 9:54
Vendég
avatar

Vendég


Ryiah a Vadmacska Empty
Re: Ryiah a VadmacskaFeloldott jutalmak
Füvek próbája


ÍródeákVérdíjIt's canon


Bárdok
ihletőjeDoppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánságReménytelenPiktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?Túlélő
VándorEnciklopédista


Biztos
pont
Baráti
gesztusForrófejű


Mágikus
csapda


Két lépés
távolság


El a
kezekkel


A jelek
mestere


A békés
harcos útja


Csak
a munka
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. 6 Nov. - 10:04
Ajánlott tartalom
Ryiah a Vadmacska Empty
Re: Ryiah a Vadmacska

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Archívum :: Törölt karakterek :: Törölt karakterek ET-i-
Ugrás: