World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Vaják őrség - Luna & Wilkina Latest?cb=20170716122041 Vaják őrség - Luna & Wilkina SwX5v3I Vaják őrség - Luna & Wilkina Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Balduin
Yesterday at 21:47


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Janka Peterson
Csüt. Ápr. 08 2021, 09:11


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Aethelwulf
Vas. Ápr. 04 2021, 10:15


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vaják őrség - Luna & Wilkina Emptyby Bogárka
Szomb. Ápr. 03 2021, 15:45

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Redania egy szegletében poroszkálunk Ichaer-rel. Hű kancám mondjuk ugyan úgy kezdi unni a dolgot, mint én, de legalább nem vet le úton útfélen. Csendességbe burkolózva szorongatom jobb kezemben az acsargó farkasom, ballal a szárat fogom. Valami kellemetlen szorongás kerít hatalmába. Talán... aggodalom... félelem? Vajon a többiek, hogy vannak? Élnek még? Sóhajtva léptetek egy kereszteződésbe, mikor egy hirdető táblát pillantok meg. Ennyire közel lenne egy település? Leszállok Ichaer hátáról majd végignézem mi mindent kéne tenni az emberekért. Egyen viszont hosszan időzöm. Siető karaván, mely Vizimába tart. Lehet ez lesz a megfelelő. Nem kellett sokat kutatnom utánuk. Már részben indulásra készek voltak.
-Kellemes napot az uraknak! - köszönök illedelmesen leszálva fekete kancámról. A férfi felemeli rám tekintetét majd elhúzza száját.
-Mit akar egy magadféle fehérnép? - de újra a csomagolásra koncentrál. Mintha ott sem lennék. Nem bosszankodom rajta, felesleges.
- A felhívás miatt jöttem. - felelem tárgyilagosan. Megáll a pakolásban majd jobban szemügyre vesz.
-Fizetség csak Vizimában, holnap hajnalban indulunk. - ennyivel letudta a dolgot, majd betért a fogadóba. Nem egy bő beszédű az biztos. Kipányvázom Ichaer-t, ki horkantva megölel. Átadom neki a kiérdemelt ló sütit majd betérek a fogadóba és egy sarokba bevackolva magam figyelem a történéseket.

Jegyzet:Jegyzet helye

Zene: Zenecím

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Dec. 22 2019, 16:01
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna később érkezett, és lova nagy valószínűség szerint végtelen hálával gondolt arra, hogy végre lassítanak. Érezte gazdája idegességét, talán még azt is tudta jól, hogy a nőnek semmi kedve megállni, viszont ha folytatták volna az útjukat, nagy eséllyel gyalogszerrel kellett volna a nagyját megtennie, mert szerencsétlen állat kifordult volna alóla. Az igencsak kreatív nevet viselő Varjú, mármint a ló, viszont eléggé a nő szívéhez nőtt, és ellentétben egyesekkel nem szívesen cserélte sűrűn a lovát.
A felhívás ekkor szúrt szemet neki. Lehet, hogy csak megszokásból, esetleg reményből olvasta át a kirakott lapokat; sosem lehet tudni, hol akadhat valamilyen nyomra, ami segítheti Rusco hollétének megtalálását. Arról a szemét zsoldoskapitányról, aki elvitte, azt is el tudta képzelni, hogy nyilvános helyeken hagy üzeneteket a számára...
Helyette talált viszont egy sokkal jobbat. Egy karaván Vizimába, pont oda, ahova mennie kell. Gyors tempó, tehát időben odaérhet, anélkül, hogy fenyegetne a veszély, hogy kidönti a lovát akaratlanul is. Ezen kívül a társaságban való utazás mindig is jó álca volt bármilyen esetre.
Wilkina talán előtte alig pár perccel térhetett be az ajtón, mikor Luna leszállt a lováról a fekete kanca mellett. Megpaskolta Varjú nyakát és csak alig suttogva az orra alatt:
-Köszönöm, barátom...
A ló mintha választ adott volna egy fújtatással, majd a nő, csuklyája mögé rejtve fehér haját, betért a fogadóba. Épphogy körülnézett, és ösztöneire hallgatva egy férfihoz lépett, aki a jelek szerint igen elmerült valami tervezésében. Talán pont egy karavánéba.
-Önök mennek a karavánnal Vizimába?
A morrantás igenlő választ sejtetett.
-Magukkal tartanék. Ahogy a felhívásban szerepelt.
Azzal Luna elintézettnek tekintette a dolgot.
-Még egy...?! -a férfi mintha nem akart volna hinni a fülének, majd ismét elmorogta a főbb információkat az indulásről és a fizetségről, majd ment tovább a dolgára. Luna nem tulajdonított a megjegyzésnek túl sok figyelmet. A holnap hajnal teljesen tökéletesen megfelelt a számára; Varjúnak van ideje pihenni, és ő is valamennyire össze tudja szedni kusza gondolatait. Kissé eltávolodott a többi vendégtől, helyet foglalt egy üres asztalnál és amint alkalma nyílt rá, kért egy sört egy esetleg arra járó leánykától.
Majd lehunyt szemmel belemerült a gondolataiba.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Dec. 22 2019, 17:09
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Ahogy bent üldögélek, ujjaimmal malmozva feltűnik egy új jövevény. Csuklyás feje eltakar mindent. Ahhoz a személyhez megy, akivel a jó előbb én is tárgyaltam. Ezek szerint ez a fickó mindig ilyen? Megszívom fogam és kinézek az ablakon. Aztán a plafon sarkában lévő pókra. Oda kellene mennem hozzá, hogy mégis mi szél hozta erre, ki is ő?
-Legyen... - hagyom, hogy agyam e körül forogjon és meggyőzzön, már pedig beszélnem kell vele. Valahogy nincs ínyemre a dolog. Talán mert mindig nehezen kezdeményezek?
-Szép estét! - köszöntöm és megvárom míg rám emeli szemeit. Ha ez megtörténik arcom komor marad, de meglepődöm, hogy még egy vaják fogadta el a megbízást. -Szabad ez a hely? - próbálkozom egyfajta kezdeményezést tenni, hogy megismerjem leendő társam. Oda ahova két vajákot esz a fene, csak baj lehet. Elég ha csak az Eskel-lel átvészelt fantomírtásra gondolok. Oda pedig csak oda csapódtam. Vagy a Geralt-tal való nekker írtásra... kiráz a hideg annak a pornak a szagától és a nekkervér égésétől.


Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Dec. 22 2019, 17:31
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna


Luna valóban felpillantott egy pillanatra, tekintete megrebbent, mikor meglátta a lány szemeit. Kicsit jobban felmérte arcát, alkatát, és ha látható, a medalionra is vetett egy pillantást. Az ő grifffej alakúja szem előtt volt; bár nem a köpenyét tartotta össze csatként, de szerette direkt úgy helyezni, hogy annak tűnjön. Akármennyire is meggyűlölte erődjének witchereit, a tény, hogy miattuk válhatott azzá, aki, örökké megmásíthatatlan marad.
-Gyere csak... -válaszolta alig hallhatón, állával a szemben levő székre bökve. Csak magában jegyezte meg, hogy ezek szerint mindig kifogja a vörös hajú akaszkodó egyéneket. Először Rusco, most pedig egy vajáklány. Illetőleg, egy újabb vajáklány. Nagyon sokáig hitte azt magáról, hogy talán ő az egyetlen, amíg meg nem tudta, hogy ez közel sincs így, bár másokkal sosem találkozott, csupán szóbeszédek alapján. Az ezüsthajú vadóc, aki után mindenki vadászik, teljesen hidegen hagyta rövid idő után, mikor nem akadt sehogy a nyomára.
Mikor Wilkina leült, végül úgy döntött, nem lesz (teljesen) tapló. Két ujjal hátrább lökte a csuklyát a fejéről, a fekete anyag lágyan omlott a vállára, valamennyit felfedve hófehér hajából. Volt is, aki erre felszisszent, de lehet, hogy csak beképzelte... szerencsére a sör így is megérkezett. Magához húzta a korsót, majd a vajáklány felé intett.
-Mond csak, ha innál valamit. Egyre meghívlak. -közölte szárazan, majd felemelte a korsót és három nagy korttyal ivott is a habzó sörből. Olcsó, pocsék fajta, az, aminél akkor is jobban járna, ha csak vizet kért volna, de tudja jól, a vízzel is mit művelnek a hasonló útszéli fogadókban, ha vaják rendeli.
Rusconak hála egy italra végülis megvendégelhet valakit, akit talán a Sors ráncigált elé.
~Oo, Rusco, hogy a franc essen beléd. Miért voltál te olyan ügyes a pénzünkkel, hogy mindig volt tartalék...?~Jegyzet:Nyert a görgetős \o/

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Dec. 22 2019, 20:11
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Magamon érzem a másik jeges tekintetét. Nem épp kellemes, ahogy azt is, hogy szemeimen, arcomon és a nyakamban lógó farkas fejen is elidőzik. Ahogy elnézem, a kölcsönös végigmérés okán, a griff iskola egy tanulójával van dolgom. Miért van az, hogy minden iskola jelképes állata acsarog? Mind fenyegeti azt ki szemben áll vele. A halk szavakra és az egyértelmű jelzésre helyet foglalok előtte. A fehér haj láttán nem lepődöm meg. Geralt a mutációk okán vált elég hamar ősszé, míg Ciri, ha jól tudom genetikai alapon hamvas hajjal büszkélkedhet. Mielőtt italra invitálna bátran nyújtok kezet neki.
-Wilkina, a farkas iskolájából. - jobbnak látom. Remélem ő is bemutatkozik, tudni fogom, hogy szólítsam. A körülöttünk feszengő emberekre pedig ügyet sem vetek. Dolgunk van, nem is kevés.
-Nem kérek, köszönöm! - utasítom el illedelmesen az italt. Bár nem illik, nincs bátorságom megbízni az itteni tulajban. ~Nadragulya a lovaknak...~ Hasít egy emlék elmémbe. Óh, Gyula! Bár segíthettem volna rajtad! Szívom meg enyhén fogam.
-Mennyire sietős a dolgod? - kérdezek rá, hiszen ki tudja képes e hátra hagyni bármit, bárkit is. Az más kérdés mi vár ránk az út folyamán.


Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Dec. 23 2019, 16:45
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna


-Ahogy gondolod. -volt a kurta válasz az ital elutasítására, és hangján hallani lehetett azt is, hogy valójában kicsit sem érdekli, a lány iszik-e bármit is a kontójára vagy sem. Ő boldog volt az ócska sörével, az alkohol gyengécske ereje ha csak egy nagyon picit is, de el tudta feledtetni vele háborgó belső harcait. Megnyugvást és békét ígért neki minden egyes csepp, ámbár teljesen nem voltak képesek elhallgattatni a hangokat a fejében. Leinni viszont nem akarta magát a sárga földig, ahhoz túlságosan is sok munkája lesz még a jövőben, ezen kívül nem elég, hogy a részeg nők látványa valami borzalmat keltő, de egy részeg vaják nő látványa már komolyan szánalomra méltó lenne.
-A leghíresebb porfészekből, Kaer Morhenből, igaz? -ezen a ponton egy pillanatra elmosolyodott, bár ez az arckifejezés inkább volt gúnyos és lenéző, mint büszke vagy együttérző. Ennek oka mondjuk bár titok és még magának is próbálja letagadni, viszont annál banálisabb: mindig is úgy gondolta, ha már a Sors vajáknak rendelte, bár úgy alakult volna, hogy inkább Kaer Morhenbe veti, nem pedig a hegyek közé. -Luna Smok, Kaer Serenből, a griffiskolából. -közölte végül egy sóhaj kíséretében, az előbbinél engedékenyebb hangon. Humoros, de olyan, mintha burkoltan... elnézést akart volna kérni az iménti hangnemért.
Lehunyta a szemét egy kicsit, lassan, mélyen szívta be a levegőt. Képtelen volt kiverni a fiút a fejéből, és ismét kissé magát korholta le gondolatban. ~Puhány lettél, Luna, meg akarod harapni mérgedben ezt a kislányt, mint valami veszett kutya, hogy sírva elmeneküljön, de szinte látod magad előtt Rusco bánatos, zöld szemeit, és emiatt nem teszel semmit. Nem ő a róka, hanem te, és megszelídítettek, mint a mesében.~
Végül kinyitotta a szemeit. Mielőtt válaszolt volna, ismét kortyolt a sörből; a fele már el is fogyott ezzel. A korsó alja koppant egy kicsit az asztalon, pontosan ugyanarra a nedves, kör alakú foltra tért vissza. Nem nézett a lányra, mereven az asztallapot bámulta, majd hátradőlt és lehúzta kezeiről a kesztyűket, hogy kicsit félredobja őket. Máris kényelmesebb...
-Eléggé sietek. -felete végül. -Vár egy sürgős munka Vizimában, szóval rohadtul remélem, hogy ez a banda tényleg tempósan fog haladni. -majd ismét elmosolyodott, ezúttal sokat sejtetően, még egy kis kuncogást is hallatott, ahogy a lányra nézett és rákacsintott. -De az első mindig az aktuális munka. Máskülönben üres hassal nem lehet a következőbe se belekezdeni.
Kissé félredöntötte a fejét, akár a hegyekben lakó griffmadarak, ha valami érdekeset vettek észre.
-Sok vaják tanult a ti iskolátokban, talán jóval több, mint az enyémben, egész balladákat szoktam hallgatni főleg az egyikükről. Mégis te vagy talán az első, akivel összefutok, pár hullán kívül, de ők nem voltak valami beszédesek.Jegyzet:Ez igaz ide is Very Happy De igyekszem figyelni :3

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Dec. 23 2019, 17:09
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor barátosném nem vette sértésnek, hogy nem fogadom el az italt valamellyest megnyugodtam. Most semmi kedve nem volt duhajkodni. Elég volt, hogy Vilkas-szal pont olyan állapotban sodort össze az élet. Ehh... az is egy görbe este volt... gúnyos megjegyzésére inkább enyhén kihúzom magam. Büszke farkas vagyok. Viszont... ahogy Eskel nem mondta, hogy megvédett és hárította a vesszőket, így én sem felelek különösképpen.
-Üdvözöllek! - fogadom el a lágyabb hangvételt. Megvártam míg elmélkedik, míg iszik. Addig illetlenül kezeim az asztalra helyezem. Bal kezemmel megsímítom nyakam. Mintha elfeküdtem volna, vagy valami ilyesmi. Válaszára bólintok.
-Szerintem senkinek nincs kedve hosszasan időzni ezeken a területeken. - vigyorgom cinkosul. Hallani ezt-azt, hogy milyen lények portyáznak az erdőkben, a beláthatatlan sűrűkben. De most elsődleges dolguk úgyis azoknak a lényeknek, személyeknek az eltántorítása akik a karavánra fenik fogaikat.
-Régi és bölcs megfontolás. - felel cinkosul, nem sokban különbözve egy siheder lány cinkosságától. A kíváncsi griff fejre, mit imitál vagy csak beleképzeltem, a falkáját óvó nőstényfarkas bátorságával nézek a szemeibe. Mert Kaer-ben nem csak Ciri a nőstényördög. Még ha csak a történelemben nevenincs vaják leszek, éltem. Túl sokat nem tehettem az asztalra, de éltem. Ott leszek a fivéreimenk, ott leszek Ciri-nek ha kellek.
-Gondolom a Fehér Farkasra gondolsz, kinek sörényében sötét Holló ül, körülöttük pedig gyors Fecske reppen. Esetleg a Szürke Farkasról ki a munkájának él? Vagy az Idős Farkasról, ki a többi köszönheti tudását? De ott van az ifijabb bátyám, kiről egyéb hírek keringenek. - mosolygom és találgatok. Szórakoztat bolondos játékaik az embereknek. Mit ki nem találnak. Ez pedig arcomra is kiül. -A Keserű Farkas nyomaival találkoztál?pedig általában a hullák beszédesebbek, mint egyes emberek. - egy jó vadásznak mindeféle képpen. Magam még nem tartom annak, de Apa és Eskel valamint Björn verhetetlen ebben. Talán egyszer nyomdokaikba léphetek.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Dec. 23 2019, 17:59
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna

-Haláluk körülményeiről avagy saját életük egy-egy fontosabb pillanatáról valóban sokat mesélnek, de hajdani érzéseikről és gondolataikról már annál kevesebbet. -kissé megemeli a fejét, úgy mosolyog le a lányra. Határozottan tetszik neki. Van valami Wilkina kisugárzásában, amitől Luna akármennyire is nem akar rá figyelni, mégis egyszerűen kénytelen. Egyfajta vonzás, kíváncsiság, még talán irigység is. Vajon azért hatnak rá így a vörös hajú vadócok, mert hajdanán ő is ilyen színű hajjal jött világra? -Fehér, Szürke, Fekete, Idős, Keserű, Hupilila vagy Bugyirózsaszín, egyre megy.
Vagy talán a fiatalsága. Csalóka lehet, az is megeshet, hogy Wilkina még nála is idősebb, az arca mégis valamiért egy kölyköt juttat eszébe. Minduntalan figyelmeztetnie kell magát, hogy egy másik vajákkal néz szembe, nem kellene sem alábecsülnie, sem lenéznie. Ez a lány, legyen fiatal vagy sem, egyedül utazik a jelek szerint, hisz ennyi idő után mentora már csak-csak felbukkant volna. Ez nem egy kölyökfarkas. Ő már bizony egy vadászó falkatag.
~A hovatartozás. Ez a te nagy bajod, Sárkány! Kaer Seren már csak egy rom, ahol nincs senki, csak a sirályok rikoltanak a hullámok felett, míg Kaer Morhenről egyes bárdok olyan ódákat zengenek, hogy irigy vagy rájuk, amiért akadnak vajákok, akiknek tényleg van otthonuk, ellentétben veled.~
Luna hosszan kortyol a sörből, hogy leplezze arra való kísérletét, hogy Rusco hangját kizárja az elméjéből. Mikor a korsó ismét lekerül az asztalra, és kezének egy intésével jelzi a fogadósnak, hogy kér még egy kört, láthatólag már nyugodtabb a kedélyállapota is. Kicsit kuncog, mosolyog az orra alatt, majd hátradől a széken.
-Természetesen a Fehérről hallottam legtöbbet. Jóformán alig akad olyan népesebb fogadó, ahol ne hangzana el róla valami ballada. Néha olyan érzésem van, hogy a Farkasok már-már piedesztálra vannak helyezve. -kicsit lejjebb hajtja a fejét. -Sosem hittem a vakszerencsében, mindennek oka van. Kifejezetten örülök, hogy egy valódi Farkas mellett dolgozhatok. A sok kreatív megnevezés mellett gondolom, te lehetsz a Vörös Farkas, igaz?Jegyzet:Komolyan kíváncsi lennék egy bugyirózsaszín farkasra... még ha ebben a korban nagyon bugyi-rózsaszín nem is volt XD

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Dec. 23 2019, 19:08
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor biztosra veszed, hogy a holtak többé nem mesélnek, akkor fognak a legtöbbet. Eskel is szóra bírta elég hamar Kreve papját, ki már eléggé bomlott. De igaza van. Valamit nem lehet megállapítani.
-Az utolsó sokk mindenki arcán ott marad.Viszont... A szerelem és a halál monumentális, meghatározó erő életünkben, ihlető, forradalmi, titokzatos csoda. - vakarom meg tarkóm. Ezt a mondatot egyszer hallottam, mégis... a tudatomba égett. S milyen igaz. Gyilkosságban és a szerelemben is az első a nehéz. A mosolyra szintén egy mosoly a felelet. Ugyanis nem vagyok olyan, aki, nem viszonozza a kedves gesztusokat. Megjegyzésére elkacagom magam a szokott kislányosságommal.
-A színek és jelzők sokat mondanak mindenkiről. - felelem, ezt azért megtanultam a bárdok között. Kell nekem annyival összefutni! De legalább ragad rám ez is az is. Válaszára meglepődést tettet. Ki gondolta volna, hogy pont róla lenne szó.
-Minden iskola végtagja messzire nyúlik. Csak a megfelelő tagokat kell hozzá megkeresni. - jegyzem meg, hiszen a viperák félelmetes bérgyilkosok akár csak a macskák egy bizonyos rétege. Bíztatom, hiszen ez így van. Az más kérdéskör, hogy nálunk Geralt intézi ezeket a dolgokat. Viszont ott van Vesemir, ki lovagként élt, s most az ódon vár vén farkasa, ki talán a fiatalokból nyer erőt. Eskel, ki megannyi mindent hord magában s a bárdok körében nevesincs hős. A munkájának élő szürke farkas.
-Így van mind a kettő. - mosolygom rá büszkén. Kivívtam magamnak a Vörös Farkas jelzőt. A falkáját védő fenevad jelentésével.
-Számomra a megtiszteltetés, hogy egy másik iskola diákjával dolgozhatom együtt! - hajtom meg fejem tiszteletet adva a Griffnek.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Dec. 23 2019, 22:35
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna

Kifejezetten okos lány, nem sikerült becsapni. Luna ízlésének ugyan talán túl romantikus, ezt már most látja rajta. Egy újabb ékes bizonyítéka annak, hogy van, amiket a Próbák és a kiképzés nem tud kiölni senkiből. A gondolataiban ücsörgő, vörös hajú ifjú szája széles mosolyra húzódik és elégedetten dől hátra, hogy végre még valaki osztozza a véleményét, ráadásul úgy, hogy nem is találkoztak még soha.
-Emlékeztetsz valakire. Ő hasonló dolgokat mond mindig. -Luna talán most először kuncogja el magát igazán, épphogy az orra alatt. Kezét fel is emeli az arca elé, mintha el akarná takarni a száját. Utálja bevallani, de zavarba esik egy pillanatra. Hála a magasságosnak, hogy megérkezik a második sör és van mivel leöblítenie a furcsa érzést, ami kezdett felszaladni a torkán. Máris jobban érzi magát, bár már még inkább olyan érzése van, mintha vizet inna. Ebből nem lesz harmadik kör, fogadós, nem kellett volna játszadoznod a türelmével. Ejnye.
A fejhajtásra hasonlóképp reagál, majd kicsit feljebb emeli a korsót, mintha ezzel akarna jó szerencsét kívánni kettejük leendő közös munkájának, majd ismét leteszi az asztalra. Gondolatai, bár már jópát perce próbálja elterelni őket, minduntalan visszatérnek eredeti problémájára és feladatára, a tekintete ismét kicsit elidőzik a faasztal mintázatán, mielőtt ismét megszólalna.
-Véletlenül nem ismerős neked az a név, hogy 'Raum'? -kérdezi, mikor ismét felpillant a lányra. Nem fűz sok reményt a dologhoz, ez tény és való, de a fejében élő Rusco mégis elégedetten bólint, hogy legalább megpróbálja. -Elvileg egy zsoldoscsapat kapitánya. Idősebb, őszülő, félkopasz figura.Jegyzet:

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Dec. 24 2019, 13:06
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor bizonyos eseteket félretéve megosztasz dolgokat másokkal kissé hamisnak érzem magam. Az addig rendben, hogy a szerelem nevezetű dologra ráleltem egy medvében, de szerencsémre nem éltem meg azt, hogy a kaer-i falka megcsappanását megéljem. Viszont azt sem tudom, hogy élném meg ha valóban beteljesülne akármelyik fivérem vagy akár húgom halála. Így is kellemetlenül érintett, hogy sokáig Geralt-ról és Vilkas-ról is halálhírek keringtek. Valódi kuncogására elmosolyodom. Végre... valami emberi tőle is. Mert a Füvek próbája nem képes kiölni az érzelmet az alanyokból. Ellenben a megélt idők mocska okán elkopik. A végén pedig olyan morgósak lesznek mint Vesemír. De ő is szeret minket a maga módján.
-Ne haragudj, ha ezzel kellemetlenséget okozok. - fordítom el kicsit fejem. ~Fenébe... nem akartam megbántani...~ Szívom meg fogam és szemhéllyaim lentebb engedem. Tényleg sajnálom, de a hozzáállásomon nem tudok változtatni. Nem is akarok,mert idő előtt úgy végezném, mint Eskel. Az ő arany szívéről pedig kevesen tudnak. Belső kezemmel megtamasztom állam és ujjaim alsó ajkamhoz érintem. Kezdem magam kellemetlenül érezni, hogy nem fogyasztok így egy kis fehér sirályt veszek elő. Mielőtt kihúznám a dugót feltekintek rá. Összevonom vörös szemöldököm és magam elé nézek az asztalra.
-Mintha azt hallottam volna, hogy Vizimában van valami al bázisa. - felelem halkan. Aki annak idején felbérelt fisztek készítésre talán többet tudna mondani. Ujjaim egymásba kulcsolom, felkönyökölök az asztalra és állam ujjaimra helyezem.
-Maribor városában van egy romos kocsma... az értékeidet hagyd egy messzebbi bankba, csak úgy térj be a tomboló tanyára. Tolvajok, verőlegények és szajhák. Tőlük tudsz a legtöbb információt szerezni. Ha a csapossal beszélsz mond, hogy levendula és fecskefű. - felelem csendesen. Szemeim elsötétülnek, hiszen ez elég sötét foltja életemnek.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Dec. 24 2019, 14:02
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna

-Dehogy okozol. Igazából örülök is neki. -az asztalra könyökölt, összefonta kezein az ujjait és úgy nézett tovább a lányra. "Örül neki"... mondott valaha vajon hasonlót is? Talán még előző életében.
Mikor előkerül a Fehér Sirály, Luna is megemeli kérdőn a szemöldökét. Kezeit szétcsúsznak és jobb kezével akaratlanul is előre nyúl, mintha le akarná fedni az üveg száját, de persze van akkora az asztal, hogy ne tudjon elérni odáig, hacsak nem áll fel és fekszik végig a lapon. Ez persze nem történik meg, visszafogja magát, csak kérdő tekintetet vet Wilkinára.
-...Most akarod meginni? -hajtja le kicsit a fejét, talán azért, hogy viszakölcsönözze tekintetének a szigorú élt. Persze, a Fehér Sirályt meg is lehet akár inni, ámbár ő úgy tanulta, jobb az ilyesmire inkább a kerítésszaggatókat választani, lévén a Fehér Sirály az egyik legtisztább alkohol, ami létezhet, jobb különlegesebb alkalmakra tartogatni. Ezért is a furcsa megfogalmazás, majd leereszti kezét és ujjaival ismét inkább a korsót öleli át. -Jobb ezeket inkább ünnepekre tartogatni. Meg kell adni a módját. Legalábbis, szerintem.
Majd ahogy Wilkina megszólal, ahogy olyasmi hangzik el a szájából, amiben nem is reménykedett eredetileg, Luna megdermed, akár a kőszobor. Kerekre nyílt szemekkel néz a lányra, majd előrébb hajol és úgy hallgatja. Minden egyes szavát kincsként húzza magához és rakja bele képzeletének egy kis ládájába, hogy bármikor ismét elővehesse és gyönyörködhessen benne. Szinte látja maga előtt, ahogy Vizima utcáin, a csatornák között rátalál egy kőből épült kis szobára, szinte érti a vér illatát, ahogy levágja a zsoldosok végtagjait. Raum számára pedig külön bánásmóddal kell készülnie. Még talán látni is szeme villanásában az ölni vágyást, majd előre hajol végül, megfogja a lány kezét és olyan közel hajol hozzá, amennyire csak lehet anélkül, hogy a jelenet röhejesnek nézne ki.
-Köszönöm, Wilkina. Már ennyivel is talán egy életet mentesz meg.
Bár a szája nem mosolyog, a szemei igen. Olyasmi gyújt fényt bennük most, ami már nagyon régen nem tette. Remény. Bárki elszámolhat kényelmesen tízig is, mire elengedi a lány kezét és visszaül a székébe, félretolva a maradék sört és világos bőrtáskájából egy aprócska fiolát húz elő. Saját Fehér Sirályainak egyikét. Mosolyogva tartja fel a levegőbe és biccent, ahogy kimondja.
-Egészségedre. Nem iszunk előre a medve bőrére, csupán megmondtam; nem véletlen, hogy találkoztunk. Az adósod vagyok.Jegyzet:

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Dec. 24 2019, 17:32
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor barátném felém nyúlna, hogy az üvegcsém száját befogja, felmutatom kicsit. Talán ha két-három korty lötykölődik benne. Az üveget pedig fel kell használnom egy főzetre. Akár Fecskére, Raffard-ra vagy Macskára. Vagy az eredeti tartalmat kívánom vissza pótolni.
-Ezt örömmel hallom! - emelem rá borostyán íriszeim, melyekben most valami gyermeteg vidámság talált otthont. Viszont a következő témára nem szívesen felelek. Mármint, örülök, hogy segíthetek, de a titkom az az enyém. A tolvajt pedig le fogom vadászni, ha ki kotyogja a titkaimat. A lány komorulására pedig egy apró váll vonás a válasz. Elég nagy lánynak tartom magam, hogy tudjam mit lehet és mit nem. Viszont ekkor felsejlik lelki szemeim előtt egy kép, miszerint apám véd meg pár gaztevőtől, miközben ittas voltam... eh... Majd az a megvidámulás. Ahogy elragadja képzelete, mint a griffek zsákmányukat, hozzá képest pedig én csak egy éves forma farkas lehetek. Ő talán már egy kifejlett griff.
-De mint mondtam, csak hallottam. Ne vedd kézpénznek. Maribort pedig erősen ajánlom! - teszem hozzá hálájakor. Bár szemeim enyhén elsötétültek, valahol örülök, hogy segíthettem valakinek. Valakinek akinek szüksége van rá.
-Testvérem vagy, nem az adósom. Még ha nem is egy iskolából valók vagyunk. Sorsainknak hasonló nehézségekkel kellett szembe nézniük. Most úgy tűnik, itt keresztezik egymást, remélem nem utoljára. - emelem fel én is Sirályom és ha úgy akarja, vagy úgy alakítjuk koccintok is vele. Mert ez valóban ünnep a számára. Én pedig együtt ünnepelek egy testvéremmel.
-Szerintem én kint töltöm az éjszaka hátra lévő részét és készítek pár főzetet. Velem tartasz egy kis... csemegézésre? - nézek rá cinkosul. Nincs az a felsőbb hatalom, hogy én itt aludjak, vagy itt egyek. Még a végén megmérgezik Ichaer-t. Ha elfogadja meghívásom elindulok kifelé és kint a tűzrakónál készítek tüzet. Ichaer nyeregtáskájából alapanyagokat és élelmet kerítek. Ez leginkább szárított hús, de akad sózott nyúlcomb is. Mindig fel vagyok készülve, ha egy másik taggal kell leülnöm falatozni egy munka előtt.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Dec. 24 2019, 18:08
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna

A Sirálynál nincs jobb, legalábbis egy vaják számára. A lány pedig végül kimondja mindazt, ami eddig is ott sejlett valahol a tudata mélyén, csak megpróbálta nem figyelembe venni. Szakmájuk, életútjuk hasonló, és az őket érő fogadtatás sem sokban különbözik, akármerre is járnak. Wilkinának ugyanazokkal, sőt, félve mer belegondolni, hogy talán még rosszabb dolgokkal is szembe kell néznie, mint amikkel ő valaha is. Luna tudja jól, hogy szerencsésnek mondhatja magát, amiért már vajákként mégis lehetett egy rövid időszaka, amit békében és boldogságban tölthetett, egészen a vérfarkasok. Az a farkas viszont felébresztette benne az igazi sárkányt (vagy griffet, ha úgy vesszük), és elindult a megkerülhetetlen úton. Milyen irónikus, hogy a farkasok rendre megtalálják, hogy terelgessék az úton, csak mindig más formában.
-Egész biztos vagyok benne, hogy nem utoljára. -biccent, és ezt komolyan is gondolja. Olykor minden embernek, állatnak vagy másfajúnak is akadhatnak előérzetei - hatodik érzék, szokták hívni egyesek az ilyesmit, és Luna teljesen biztos benne, hogy Wilkinassal nem most először találkozik. Ennek pedig kifejezetten örül; szeretné bemutatni őt Rusconak, ha megtalálta. Jól kijönnének egymással pillanatok alatt.
-Veled tartok. -bólint, miután a Sirály egy kortya jellegzetes erős ízt hagyva maga után végigcsorgott a torkán. A sör maradéka marad az asztalon, pár érme társaságában, majd követi Wilkinát a szabadba.
Amíg a lány a tűzzel foglalatoskodik, megpaskolja Varjú nyakát, a ló a jelek szerint máris jobban érzi magát a kis pihenéstől. Suttogva megnyugtatja, hogy majd csak hajnalban indulnak tovább, és minden utolsó terhétől megszabadítja az állatot. Az ő táskájából elsősorban két palack víz, némi cipó és szalonna kerül elő. Ha már megvendégelik, nem szeretne hálátlannak tűnni, igaz, az utolsó finomságot akkor húzza csak elő széles, ravaszkás mosollyal, mikor már leülnek mindketten a tűzhöz: egy negyed finom, füstölt sajtdarab.
-Ha ezt megkóstolod, garantálom, hogy mind a tíz ujjad megnyalod utána. Különlegesség Toussaintből. -mondja nem kevés büszkeséggel a hangjában.Jegyzet:

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Dec. 24 2019, 20:10
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor bele eggyezik abba, hogy az éjszakát a szabad ég alatt töltsük valami hatalmas kő esett le a szívemről. Lehörpintve Sirályom, ellenőrizve azért, hogy biztos ne Raffard legyen belőle, kellemes borzongás fut végig a hátamon. Az erős íz pedig kicsit felébreszt.  A válaszra pedig mosolygom. Rideg álarcom, már ha előtte volt eddig olyanom, levedlem. Talán a szerencsénknek mondható, hogy érzékeinket a próbák méginkább fel fokozták. Nem csak az ötöt, ami mindenkiben ott van, hanem a hatodikat is, mi állítólag a nőknek kiélezetteb. Ami viszont biztos, hogy a mi esetünkben így van.
-Neked valamit készíthetek? - kérdezem miközben kilépek az ajtón és megfogom, míg társném is kilép a helységből. Ha válaszól készségesen  készítem elő hozzá az alapanyagokat. Amíg ő is lovához lép, én is leszerelem Ichaert, de plédjét rá erősítem. Még nyeregtáskámból előhalászom a kis nasikat és egy másik szűttyőbe helyezem.
-Hé, Luna! Kapd el! - szólok a lányhoz, ki még lovánál áll, s ha felfigyel rám odadobom neki a kis bőr táskát. Ha elkapta csak utána mondom mi van benne.
-Jutalom falat vagy nasi a lovadnak. Ichaer, nagyon oda van érte. - paskolom meg fekete kancám erős nyakát. Kimutatva türelmetlenségét Ichaer megíveli nyakát, füleit hátra sunyja és mellső lábaival toporzékol. ~Neked is be kell mutatkoznod mi?~ Rázzom meg fejem rosszallóan. Így Luna is tudhatja, hogy Ichaer nem könnyű eset, mi több tüzessége a vérében van. Szájához nyújtok egy darab sütit mit kellemesen elropogtat. Ezt követően orrába fújok.
Ezt követően vetem le magam a tűz mellé és készítem külön az összetevőket. Amelyik oldalamra Luna ül, oda teszem az ételt, míg ellenkező oldalamra a füveket és egyéb dolgokat. Lehet nem a legjobb ötlet a kettőt együtt csinálnom, hiszen nem tudhatom Luna mennyire szokott a főzetekhez nyúlni.
-Ohh... alig várom. - mosolygok rá szelíden ahogy megérzem a kellemes füstölt illatot. Nem tudom, hogy fivéreim vagy apám rontott-e el etéren, de a füstölt áruk a kedvenceim.
-Vedd amelyik tetszik és ne szerénykedj! Majd ha úgy alakul a karaván nagyobb pihenője alatt felhajtunk valamit. - nincs is jobb kapcsolat erősítés, mint egy jó vadászat. Ha nem is szörnyekre, a vacsorára biztosan.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Dec. 24 2019, 20:40
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna

-Ha már így felajánlottad, egy szendvicset nem utasítanék vissza. -neveti el magát, úgy igazán, hangja szinte csendül, mindössze egy árnyalatni visszafojtással még benne. A friss kinti levegő mintha szó szerint elfújt volna belőle valamit, vagy csupán úgy döntött, kicsit leveti a maszkját, ki tudja. A lónál emiatt pár másodperccel tovább is elidőzik, ami pont jó alkalmat kínál ahhoz, hogy ügyesen elkaphassa a táskát. Elsőre kérdőn tekint a lányra, de mikor megkapja a felvilágosítást, hogy mi lapul benne, már fel meri nyitni a csatot és kivesz egy darabka sütit.
-Hát, köszönöm. Varjú nevében is. -biccent, és tétovázva odatartja a ló elé a kis sütit. Varjú eleinte csak szagolgatja, majd fürgén felemeli ajkait és fogai közé kapja az ínyencséget, apró horkantással adva gazdája tudtára, hogy igencsak kedvére való az eledel. A mélyszürke kanca jóval nyugodtabb teremtés, mint Ichaer, és sötét tekintetét is úgy veti a másik lóra, mintha azt kérdezné magában, "miben rendben, kicsike?".
-Úgy látom, ízlik neki. -mosolyodik el Luna is, megpaskolja hátasa nyakát, majd Wilkina táskáját visszateszi a lány cuccai közé, mielőtt leülne mellé a tűzhöz. Egy aprócska késsel kanyarít darabokat a sajtból, amiket aztán az esetleg Wilkina által elkészített szendvicsekhez ad, ám az egyik mozdulatnál megáll egy kicsit és a tűzbe bámul.
-Többször kéne megállnom és meglátni az életet. -jegyzi meg, láthatólag szinte csak magának, majd mindenhez hozzáad még egy darabka sajtot. -Egyetértek. Ha sikerül nyulat fognunk, isteni nyúlragut tudok összedobni belőle. -mosolyog a lányra, még talán kacsint is egy kicsikét a tűz fényében. -Ha az ember elég ügyesen bánik a zöldekkel, olyan ízeket lehet elővarázsolni, amiről álmodni se merészel. Csak egy kis bográcsot vagy üstöt kell szerezni.Jegyzet:

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Dec. 25 2019, 20:42
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor beszél rá emelem szűk pupilláim és borostyán íriszeim. Szám elé teszem kezem ezzel eltakarva nevetésem.
-Rendben, azt is adok. - mosolygom rá elnyelve kacagásom végét. Nekem szükségem van néhány főzetre, ha tényleg annyira sietős a dolguk nem át felkészülni. Mi nem válthatjuk egymást Luna-val, de ők igen hajtás közben. Míg lovainkat ellátjuk meleg mosollyal fogadom biccentését.
-Ezt örömmel hallom! Valamint ne haragudj Ichaer magaviseletéért... kicsit elrontottam a nevelését, vagy személyisége nem engedi, hogy egy helyben maradjon sokáig. - szabadkozom kicsit. Amint letelepedek a tűz mellé elkezdek félbevágni két kisebb cipót és teletömni minden finomsággal. A tetejét nem rakom rá, ha Luna tenne még bele valamit a sajton kívül. Bár nem várom el tőle, hogy bármit beleadjon, hálásan nézek rá ha tesz.
-Ezt hogy érted? - nézek rá kicsit aggódva és megpiszkálom a tüzünket. Kicsit félek, hogy olyan választ kapok ami engem is bántana. Nem tudnám elképzelni mi lenne velem, ha bármelyik fivéremet, vagy apát és Björn-t érné valami. Ha felel, ha nem a következőre megint csak felfelé görbül szám széle.
-Meghiszem azt! Néhány fűszer még lapul a táskámban. - csak nem gondolja, hogy nem szállok bele az étkünkbe. Elmosolyodva bökök állammal a karaván felé.
-Majd csak tudnak mellőzni egy főző alkalmatosságot, ha nem ők akarnak megetetni egy griffet és egy farkast. - kacsintok rá cinkosan, hiszen olykor én is rendesen tudok enni. Főleg ha elfáradok vagy a főzetek elvonják az energiáimat.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Dec. 25 2019, 23:17
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna

-A lovak, a macskák, a kutyák, vagy bármi más állat hasonlóak az emberhez, ha úgy vesszük. -simogatja meg Varjú nyakát. -Mindegyiküknek más-más a személyisége, amit egy pontig lehet formálni, de az után már a természet dönt. Varjú kezes jószág, zokszó nélkül teszi, amit tennie kell, olyan, mint a víz. Ichaernek már a neve is arra utal, hogy tüzes jószág. -ahogy beszél, úgy válik mosolya egyre őszintébbé, mikor Ichaert méri végig, mintha az állatok társasága jobban megérintené, mint bárki másé. Ahogy a lovakkal minden rendben és Luna visszatér a tűzhöz Wilkina mellé, bár eleinte hezitál, de végül a sajtok mellé a szendvicsekbe kerülnek az ő húsdarabkái is, legalábbis részben. Tartalékot mindig tart magánál, és a holnapra is kell gondolnia, bár az eddig kirakott készletet még nem rakja el. Úgy van vele, most az egyszer megengedheti magának valóban, hogy kicsit kiengedje a nadrágszíjat, ahogy mondani szokták.
-Hmm? -pillant rá kérdőn az első falat szendvics után. Ő maga se volt tisztában azzal, hogy gondolatát hangosan is kimondta; talán túl sok ideig volt egyedül, avagy a lova társaságában. Mikor rájön, miről is lehet szó, lenyeli a falatot és köhint egy kicsit, részben zavarában, részben azért, hogy időt nyerjen saját magának is, hogy összeszedje a gondolatait. Végül úgy dönt, nem kertel. Az a fránya srác, akit nem tud kiverni a fejéből, szintén mindig arra bátorította, hogy vegye le a maszkot és bátran mondja ki, amit gondol, legyen az érzelgős, romantikus, vagy épp a legocsmányabb káromkodás, ami csak létezhet.
-Volt nem sokkal ezelőttig egy társam. Egy örökvidám srác, kicsit emlékeztetsz is rá. Ő mondta mindig, hogy az életet meglátni és élvezni kéne, amíg még lehet, hiába élünk több ideig, mint az emberek. Nemrég elvesztettem, most üldözöm a nyomait, és rájöttem, hogy mindig mindenben igaza volt. Vagy legalábbis a legtöbb dologban. -a szendvicsről ujjai közé kapja a sajtdarabot és harap belőle egy szinte morzsányi falatot. -Kedvelnéd őt.
És Wilkinához hasonlóan az ő szája is széles mosolyra mozdul, ahogy cinkosan rápillant, már-már úgy, mintha két jóbarátnő épp a férfiak becses méreteit beszélné ki sűrű kuncogások közepette.
-Ha úgy alakul, a griffmadár elég hatalmas adagokat képes megenni. Akár egy egész lovat is. -kacsint. -És jaj annak, aki megtagadja tőle azt a lovat. Főleg, ha az egy kardos griff. Farkast pedig láttam már karddal a szájában. Valami régi metszeten. Érdekes volt.Jegyzet:

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Dec. 26 2019, 18:44
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor beszámol gondolatáról helyeslőn bólintok. Valaki sokáig változtatható, valaki kevésbé. De mindig edzeni kell az acélt.
-Igazad van. Viszont akkor öszvérnek is elkeresztelhettem volna. - mosolygom majd kapok egy maflást lovam zablás pofájától. Kezem azonnal oda kapom, míg ő mellső lábával kapar és elégedetten horkant.
-Hé! - morranok fel a kancára ki elkezdi fejét is rázni. Még egy halk "Áucs!"-ot elszisszenve térek meg a tűzhöz. Kicsit még megdörzsölöm a fájó pontot majd elkezdem elkészíteni a vacsoránkat. A vissza kérdezésre kezdenek sötét gondolatok cikázni fejemben, köhögésére kulacsom nyújtom miben friss víz lötykölődik. A válaszra viszont elmosolyodik.
-Igaza van. Hiába élünk tovább, csak egyszer vagyunk fiatalok. Most tudjuk igazán megélni érzelmeinket. Utána csak morgó lények leszünk. A szürke farkast pont e miatt hívják így. Mert látszatban csak a munkájának él. - nézek rá miközben szendvicsembe kezdek. Aprókat harapok, jól megrágom és csak ezt követően nyelem le. Olykor megpiszkálom a tüzünket. Cinkos összhangban pedig nincs hiány! Ezt már mind a ketten érezhetik így jót mosolyog új barátnője szavain. De még milyen jót!
-Hehe! Ebben biztos vagyok! Szerintem nem lesz ezzel problémánk. - mosolyog tovább és falatozik, s örül, hogy a másikank jó kedve támadt. Még ha csak egy röpke pillanat erejéig.


Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Dec. 26 2019, 20:28
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna


-Eddig is egy morgó lény voltam inkább. -hazudik, ahogy aranysárga szemeivel a tűz táncát nézi. Hisz jól érezte magát gyermekként Kaer Serenben, mikor kacagott, ahogy a férfiak erős karjai levették a tetőről, ahova újra és újra felmászott. Egészen a fojtólidércig jól érezte magát a társaságukban, utána rövidke szünetet követően a falubeli élet eddigi életének csúcspontja volt.
Az élet ilyen. Hegyek és völgyek tarkítják, akárcsak a világot.
-A szomorú időszakokat olykor szakítja meg egy-egy rövidebb örömszünet igazából. -veszi magához az egyik palack vizet és leöblíti az első szendvics utolsó morzsát is. -Azt hiszem, tartozom egy bocsánatkéréssel és egy vallomással. Bocsánat, hogy eleinte olyan ellenségesen fogadtalak. Bevallom, irigy voltam, vagyok. Nem épp jó viszonnyal váltam el az iskolámtól, és mostanra már csak egy rom maradt a helyén, és senkiről nem tudok semmit. Kaer Morhen viszont mintha egy tündérmese volna, megtámadták, szétrombolták, és a falka mégis erősen egybe maradt.
Szinte maga elé tudja képzelni, ahogy egy kuporgó, seszínű griffmadarat méreget egy vöröses bundás, vékonyka kölyökfarkas, és e pillanatban, ha támadna, a farkas kerülne ki győztesen, mert a griff túl lassúnak érzi magát ahhoz, hogy bármivel reagálhasson. "Kiszolgáltatottság". Ha valaha bárkinek is megnyílt esetleg ennyire, mint most, az bizonyára épp talajrészeg állapotainak egyikén - vagy mindegyikén történhetett. Lenyeli most is a késztetést arra, hogy valamilyen alkoholt vadásszon magának; a sör és a Fehér Sirály egyenlőre elég volt, és még mindig nem érzi magát részegnek, ami miatt inkább hálásnak kéne lennie. Egy részeg vajáknőnél kevés szánalomra méltóbb létezik.
-Ám majd eldönti a Sors, hogy s mint lesz. Üzenem a Szürke Farkasnak is, hogy próbálja meg megmászni azt a hegyet felfelé, és ha gondolja, nagyon szívesen koccintok vele egy sörrel. -mosolyodik el és egy nagyot harap a második szendvicsből, amit gyorsan összedobott magának a lelki csapongás során.


Jegyzet:

Zene: Zenecím


Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Dec. 28 2019, 18:27
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor bevallása alapján önmagát morgó lénynek definiálja számra ugyan csak mosoly ül. Ejjejj... melyik vaják ne morogna mindig valamiért? Egy rossz penge, egy rossz ló vagy rossz fizetség okán. Borostyán íriszeimet megigézte tábortüzünk vad és eleven tánca magam sem akartam volna, hogy békénket megzavarják.
-Mindenkinek van egyfajta védelme, mit kevesek előtt vedlenek le. - jegyzem meg és rá mosolygom megmutatva azt a fajta gondoskodó mosolyt amit kevés anya mutat gyermekének. Sajnos... ilyen világot élünk, hogy az anyák csak úgy eldobják a gyermekeiket.
-Jogos... viszont... - nézek kicsit szomorúan az égre. Gondolatban visszatértem arra az átkozott alkalomra, mikor Eskel-t kicsi híjján elvesztettem. -Egyszer, egy tél előtt találkoztam egy fivéremmel. Egy komoly problémát oldottunk meg mielőtt visszatértünk az ódon várba. Sajnos... kicsi híjján ott hagytuk a fogunkat. Igazából azt akartam kihozni, hogy mindig jó óvatosnak lenni. - kérdőn tekintek rá mikor a bocsánat kérést ecseteli. Kíváncsi tekintetem rajta függesztem és hallgatom szavait. Majd legyintek, ezzel elfogadva... mit beszélek? Nem is haragudtam.
-Kaer Morhen csupán egy romos ódon vár. Ami tündérmesébe illővé teszi az a benne élő falka. Mert miattuk tud a vár romos állapotában is dicső maradni. Sajnos Vesemírnek meg kellett élnie, hogy rá támadjanak a várra. Az ott lévő csontok pedig mementóként szolgál az utókornak. Ha Vesemír akkor elesik, nem ülhetnék melletted. Apám is elhalt volna pár farkas vagy vízbefult által. Keresd meg tieidet. Vagy bukkanj a nyomukra miután magad mellett tudhatod a barátodat. Mert mindenkinek szüksége van családra. Még a magunk fajtáknak is. Akikre támaszkodhatunk történjen akármi. - s a rőt kölyök farkas inkább a griff mellé kuporodik felmelegítve őt. Mert a körülöttük lévő vihar még ugyan szellő formájában jelenik meg érzik, jelenleg egymásra támaszkodhatnak. Mi több, ha egymással birokra kelnének is, csak erejüket emésztenék fel. Szüksége van a hegyi griffnek a föld felszínén megélő farkasra, és a földhöz ragadt farkasnak az eget szelő griffre.
-Átadom neki. - felelem hatalmas mosollyal. Szívesen mesélek róla Eskel-nek. Talán ő is jót virul majd ezen. És remélem virulásra alkalmas lesz ez a történet. Közben saját szendvicsem csipegetem. Ha pedig Luna engedi vállánál megölelném ezzel kimutatva bizalmam, hogy támaszkodhat rám. Itt leszek neki, ha szüksége van egy farkasra.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös FarkasA hozzászólást Wilkina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 08 2020, 16:01-kor.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Dec. 28 2019, 21:08
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna

Mindig jó óvatosnak lenni. Ezekre a szavakra egyetértően bólint, de nem szól semmit. Lelki szemei előtt felsejlik a kép, ahogy a kapitány az ajtóban állva szembesítette a jelenlegi helyzettel, válla fölött ragyogott be a reggeli napfény. Ha Luna akkor óvatosabb lett volna, most máshol tartanának. Mennyivel jobb lenne hármasban ülni most itt és úgy beszélgetni. Ellenben, ha társának eltűnése nem történik meg, Luna maszkja talán sosem reped meg és marad a morgós sárkány, mint addig. Minden okkal történik, ismét ennél a pontnál lukad ki.
-Na igen. Kaer Morhen megtámadásáról szerintem a háromnegyed világ tud. Pont ezért is hihetetlen a sorsotok. -fogaival szétharapja a kenyér héját, majd folytatja, egyik ujjával a tűz felé bökve. -Rusco sok történetet hallgatott gyerekkorában, és egyszer mesélt egy madárról. Hirtelen nem is ugrik be, hogy hívták. Az a lényeg, hogy az a madár több száz évig is elél, de mikor már öreg lesz, akkor felgyújtja a fészkét, hamuvá ég benne, aztán abból újjáéled. Tűzmadár, az volt! -csettint egyet, mikor eszébe jut a név.
Nem először tűnik fel neki, hogy Wilkina már többször is említett egy "apát", és bár eleinte úgy gondolta, a híres Vesemir lesz az, most kételkedni kezd. Vajon igazi apjáról van szó, vagy csak a falkabeli egymás kötődés miatt nevezi annak? Mindenesetre még nem kérdez rá. Tisztában van azzal, hoyg a vajákok terméketlenek, pont, akárcsak a varázslónők, de az ő esetükben végülis, akadhatnak ritka kivételek. A vajákok miért ne lehetnének azok?
-Úgy lesz. -bólogat végül és végre Wilkinára néz egy kicsit. -Most mindenképp Ruscot fogom megkeresni. Ő az első. Utána visszafordulunk és elmegyek a hegységbe, hát ha a romoknál találok valami nyomot. Köszönöm.
Maga sem tudja, mit is köszön meg pontosan. Nem tudja meghatározni azt, ami lángolni kezdett benne. Valahogy most, ahogy ezeket a szavakat kimondta, már úgy érzi, van esélye megtalálni a rőt hajú fiút.
-Remélem, reggel korán elindulunk. -kuncog kicsit, félszeg mosollyal, ahogy megette a szendvics utolsó falatját is. Kezeit összedörgölve szórja szét a morzsákat, hogy majd az éjszaka vagy a reggel folyamán valami madár nyugodtan felcsipegethesse őket. -Szedjük szerintem össze, van-e szükség valamit összekotyvasztani, aztán a magam részéről elteszem magam holnapra. Már viszket a talpam, hogy mennék tovább.


Jegyzet:

Zene: Egy kis klasszikus téma? Smile


Vissza az elejére Go downBevésődött: Pént. Jan. 03 2020, 12:57
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor biztosra veszem, hogy megértette mi az amire gondolok, megnyugodva elmosolyodom. Jó érzés segíteni valaki olyannak, aki hasonló, mint én. Még ha a probléma nem is azonos, vagy hasonló. Látom ahogy szemei egy rövid időre elködösülnek.
-Köszönjük. Bár eléggé megsínylették ezt a dolgot. nehéz megcsinálni a próbákat, ha nincs aki értene hozzá. - jegyzem meg, amíg ő is az ételével foglalatoskodik, majd magam is megrágom az ételem.
-talán az egyetlen kellemes mese amit ismerek. Szerintem azért mesélnek ilyeneket, hogy gyerekeik útján maguk a felnőttek merjenek erőt és hitet adjanak a csöppségeknek. - osztom meg vele gondolatom. Nem csoda, hogy a magunk fajták nem mesélnek. Mert ha vannak is reményeink azok inkább a magunkba vetett hit. Vagy épp a társunkba. Pillantok Luna-ra. Bízom benne, ahogy az utazásunkban is.
-Sok sikert kívánok hozzá! Igazán nincs mit. - bátorítom lépésre, ugyanis valamit valamiért nem igaz? Neki is szüksége van az olyanokra, akiket családjaként tud kezelni. Akik addig maradnak mellette, amíg nagyjából ő is él. Sajnso az emberi múlandóság ilyenkor fájdalmas.
-Szintén. Mondjuk nálunk Ichaer az akinek mehetnékje van már. - mutatok a toporzékoló fekete kancára. Mivel tudja, hogy róla van szó, mérgesen fújtatva csap a földre patájával.
-Ha gondolod, mond mire van szükséged. Reggel meg majd botolunk. Pihenj csak! - mosolygom rá és igyekszem megjegyezni, hogy mire van szüksége, majd neki ülök elkészíteni a főzeteket.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Jan. 04 2020, 18:18
Luna Smok
Luna Smok


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
75
Reagok száma :
60
Join date :
2019. Dec. 02.

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Wilkina & Luna

Luna kuncog egy kicsikét, alig hallhatóan, a tűz ropogása is elnyeli a hangot.
-Én egész sok mesét ismerek. Nem anyám által, inkább csak innen-onnan összeszedve. Egyszer volt egy különös esetem is. -mosolyodik el, ujjai közé csippent egy fűszálat és morzsolgatni kezdi. -Ruscoval egy kis falun haladtunk keresztül, és egy pánikba esett házaspár kért tőlünk segítséget, miszerint szörnyek lakják a házukat és legyünk szívesek megoldani a helyzetet. Teljesen azt hittem, hogy valódi szörnyekről lesz szó, de ahogy a házba léptünk... hányan is voltak? Nyolcan. Nyolc különböző korú gyerek, a tipegő csecsemőtől kezdve az épphogy kamaszodó suhancig. És tényleg kis szörnyetegek voltak. -neveti el magát. -Végül azzal sikerült lecsillapítanom őket, hogy leültem velük egy körbe és egyszerűen mesélni kezdtem. Nem volt semmi koncepcióm, csak beszéltem, ami épp eszembe jutott. A kölyköknek tetszett mondjuk.
Luna eldobja a teljesen szétmorzsolt fűszálat, majd megpaskolja a kezeit. Sose hitte volna, hogy az, hogy megáll ennél kis útszéli fogadónál, ennyi sok változást fog okozni nála röpke pár óra alatt. A másnapi feladatot izgatottan várja több szempontból is, és Wilkina jelenléte komolyan elgondolkodtatta. Nem szándékozik továbbra sem a maszkot örökre félredobni, de a lány elérte, meglepően hamar, hogy inkább eldobja. Öt perc alatt többet beszélt már most, mint általában egy hónap alatt szokott. Leszámítva természetesen a rókafiút, de ezt már tudja minden olvasó.
Ahogy felkel a földről és nyújtózik egyet, kicsit arrafelé tekint, amerre Kaer Serent sejti, északnyugat felé. Lesz jóár hónap, talán egy év is, mire eljut a hegyekbe ismét, de ki tudja, talán komolyan megéri arra venni az útját. Talán tényleg értelmetlen dolog rettegni attól, hogy mi várhat ott reá. Ha esetleg a griffek kicsit is hasonlítanak a farkasokhoz, akkor nincs félnivalója. Ha mentora még él és ott vár rá, valószínűleg sikerülne neki bebizonyítania, hogy túltette magát a kezdeti kudarcon, és egy fojtólidérc már nem készteti remegésre. Hogy nem volt értelmetlen, amit tett érte.
-Nem szoktam túlbonyolítani. -von vállat, miközben visszatér a táskához és valamennyire átkutatja. Fél perc múlva viszont átnyújt a lánynak két üveget, egy üreset és egy tiszta alkohollal telit, meg pár marék fecskefüvet. -Egyébként is szerettem volna Fecskét készíteni, mielőtt hosszabb útra indulok. Ennyivel bele tudok szállni, és a többit majd megbeszéljük. Készíts magadnak is, ha szükséged lenne rá. -mosolyog. -A Fecske az, amiről azt szoktuk mondani, sosem lehet elég belőle.


Jegyzet:

Zene: Egy kis klasszikus téma


Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Jan. 05 2020, 19:25
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Luna & Wilkina


Amikor barátságos, halk kuncogásba kezd valami kellemeset érzek. Hogy jót tettem vele. Talán csak vaják érzékeim okán hallom azt az aranyos kuncogást, talán csak képzelem. De tudom, hogy jót tettem ezzel vele. Mesékkel kapcsolatos tapasztalatára rá emelem borostyán íriszeim, lábaim törökülésbe húzva hallgatom.
-Mert szükségük van a gyerekeknek erre. Legyen bármekkora szamár is a kölyök, akkor is a szülei borja. - fűzöm hozzá, bár belül nagyon is bánt, hogy fel tudtak volna bérelni egy vajákot a gyerekeik ellen. Tény engem alapból megvisel egy egy árva esete. Talán mert magam látom bennük. Elfogyasztva a vacsorám maradékát magamhoz veszem az alkímiás holmim. Kicsit megnyújtóztatom kezeimet, megropogtatom ujjaimat és neki kezdek a főzésnek.
-Köszi ez is nagy segítség. A többivel kiegészítem. Mindig akad nálam ez-az. - mosolygom fel rá és neki is készülök mindennek.
-Ha gondolod aludj. Én csak meditálok a főzetek miatt. - bíztatom arra hogy kipihenje magát. Szüksége van rá. Én meg a minap már aludtam, bőven elég lesz a meditáció.

Jegyzet:Remélem megfelel, ha nem sikíts és rúgdalj javítani I love you

Zene: Majd vadászok valamit ^^"

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Jan. 06 2020, 21:04
Ajánlott tartalom
Vaják őrség - Luna & Wilkina Empty
Re: Vaják őrség - Luna & Wilkina

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Játéktér :: Redania-
Ugrás: