World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Ylva 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Ylva Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Ylva
Ylva


Hozzászólások száma :
9
Reagok száma :
7
Join date :
2019. Dec. 22.

Ylva Empty
Ylva




Ylva




Fonetikus kiejtés:

Ilva

Becenevek

Ili, apróság, húzzáinnen

Életkor

6

Látszólagos kor

5-7

Csoport/faj

Tünde

Foglalkozás

Cukin nézés


Különleges képességek/faji adottságok


Ylva, bár a fogváltás is csak most kezdődik nála, ám nem szabad elfeledkeznünk ama apróságról, hogy apja egy tiszta vérű alkoholista tünde. Éppen ezért megazértmivelimádmozogni sokkal atletikusabb, mozgékonyabb, mint egy átlagosabb ember gyerek, jobban oda tud figyelni a dolgokra is, bár ezt ügyesen leplezi.

Jellemrajz


Játszunk! Nagyon, de nagyon szeretek játszani, fogócskát és bújócskát és a kettőt egybe véve, meg labdázni is szeretek és fáramászni, hogy az érett gyümölcsöket elérjem. Szeretem a hasamat, szeretek enni, Wowo szerint nm kéne ennyit játszanom, figyelnem kellene a környezetemre, de én figyelek, hiszen nekker barlangba se estem még be. Ha már Wowo. Szerinte meg kellene szólalnom és beszélnem más emberek társaságban is, de én nem tudok. Egyszerűen összeszorul a torkom és elfog a félelem, remegek is és görcsbe rándul a gyomrom.  Mondjuk Wowoval nincs ilyen bajom, meg Morccal. Vagy ha nincs ott senki. De társaságban igen. Mi van ha rosszat mondok? Nem szeretek megbántani másokat, nem jó dolog az. Igen, van lelkiismeretem, meg bátorságom és gerincem és becsületem is.

Megjelenés


Ez csalás! Már megint fel kell mászni a székre is konkrétan, miért csinálnak ilyen magasakat? Nem gondolnak a kicsikre - 106 cm
Édesem, nem vagy te egy kicsit sovány? Egyél valamit, mielőtt még elmész – 17 kg
Vörös kutya, vörös ló, vörös ember egy se jó – hosszú, zabolátlan vörös fürtökkel rendelkezik.
Ruházata egyszerű, azt hordja amije van. Kedvenc játéka, egy fakard a méretében az övébe van tűzve, és a szütyő a sok kis aprósnak melyet összeszed, meg hátul foglal helyet. Szeplők tucatjai foglalnak helyet az arcán, szeme alatt még nincsenek karikák, szemei meg, melyek barnák, kíváncsian méregetik a nagyvilágot.

Előtörténet


- A nevem Ylva, a tied meg habcsók lesz, oké? Vagy Scoia'tael? Milyen nevet szeretnél? – guggolok le a kutyához, aki próbál minél jobban belapulni az árokba. Kinyújtom a kezemet, ő meg kisvártatva megszimatolja - hát nem te vagy a világ legaranyosabb kutyusa? Apa nem szereti a kutyákat, nem nem nem, de te nagyon cuki vagy – simogatom meg a fejét. Végül megmozdul, és feláll. hatalmas, mint egy kisebb póni. Annyira cuki! Hazaviszem, Wowo biztosan örülni fog neki, hiszen ő se látott még ilyen gyönyörűséget – gyere! Van egy féltestvérem, Wowo. Tudod, az ő anyukája nem él már, csakúgy mint az enyém. Meghalt, mikor született a tesóm – komorodom el az emlékre, aki emlékszem rá. Annyira hiányzik, bárcsak itt lenne.  Meghalt, és temetni kellett és azóta apu egyre gyakrabban és gyakrabban maradt távol éjszaka. Ha meg otthon volt, gyorsan fogytak az egy-kortyot-se italok.  Nem szeretem olyankor apát, olyankor nagyon-nagyon ijesztőé s félelmetes. És olyankor meg is üt, jobban mint szokott. Megüt, ha láb alatt vagyok, ha rosszat mondok, ha túl halk vagyok vagy ha túl hangos. Neki mostanában semmi se jó, mindenért morog, és belerúg az asztalba és én meg futok és bújok ágy alá inkább, mikor otthon van.

Mi lenne ha megszólalnék? Nézem az idős hölgyet, ki kezében egy almával kínál meg, de túl ijedt vagyok ahhoz, hogy bármit is tegyek. Eddig mindig szidást és verést kaptam, de most nincs itt a szörnyeteg, hogy a fejemre kólintson, hogy megfogja a csuklómat és elhúzzon. Nézem az idős hölgyet, ősz hajszálakkal, ráncos arccal, miközben békésen mosolyog. Biztos vagyok benne, hogy sok mindent megtapasztalt. Annyira ismeretlen és annyira fura, hogy nem kell elszaladnom és félnem. Úgy elmesélném neki, hogy mennyi mindent történt velem az utóbbi időben, hogy hány telet éltem meg, és nem lettem egy a fákon himbálózó alakok közül. A mi falunkban nincsen olyan, hogy alkoholista férj és anyuka, aki nem szereti a gyermekét. A mi falunkban nincsen olyan, hogy valaki nem bírna megbirkózni a sorssal. Csak minden télen 2-3 test önként himbálódzik a közeli erdő fáin.
És megszólal újra, én meg ijedten veszem el az almát és rohanok el, amilyen gyorsan csak bírok. Bátyó dühös lesz, hogy elkések. Mindig elkések. Mindenhonnan. Az én hibám a ház is, mert véletlen volt. Levertem miközben Apa… miközben apa megszúrta Wowot! És a lángok tovaszálltak, én meg csak néztem ijedten. Féltem, rettegtem, mint mindig. Aztán elvitt egy fura nénihez, aki meggyógyította. És most meg a nagybátyánkat keressük, aki vaják. És fél kézzel elbír! elképesztően erős és ügyes. De én nem vaják akarok lenni, ha nagy leszek. Nem, én varázslónő!



Példareag


// tudom, tudom, nem példareag
A kovács rázza a fejét,
a bárd leteszi a lantját
harmadik a gyermek
hát légy kegelmes

Elslattyognak nézni azt,
melyet annyira vártak
addig ti döntsetek,
döntsetek,
igen vagy nem
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Dec. 22 2019, 21:48
Kökörcsin
Kökörcsin


Hozzászólások száma :
188
Reagok száma :
51
Join date :
2018. Sep. 15.

Ylva Empty
Re: Ylva




Kedves Yli!


Elfogadva!


Édes kis prücsök, neked sincs épp könnyű gyerekkorod! Amilyen keveset éltél még, ahhoz képest rengeteg keserűségben volt részed - még szerencse, hogy van egy bátyád, aki mindennél jobban szeret. (Még ha nem is mutatja ki rendesen, csak a maga undok módján, de hát a bátyuskák már csak ilyenek - hidd el, én már csak tudom!)
De nem is akarlak soká tartóztatni, Habcsók a végén még hiányolni fog, ha nem játszol vele, szóval futás, el ne ess, óvatosan, vigyázz magadra (és a bátyádra és Habcsókra), egyél rendesen, ne állj szóba idegenekkel, és még mielőtt elinalnál, gyorsan foglald le a cuki pofikádat az avatárfoglalóban! Very Happy

- Kökörcsin Mester

Avatarfoglaló

Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Dec. 23 2019, 10:39
Vendég
avatar

Vendég


Ylva Empty
Re: Ylva



Feloldott jutalmak








Füvek próbája


Íródeák



Vérdíj



It's canon


Bárdok
ihletője



Doppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánság



Reménytelen



Piktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?



Túlélő




Vándor



Enciklopédista


Biztos
pont



Mókus


Kurvaaa-
nyád!!!!




Jussát...



várja...


...
a vaják


csak kéri
a bérét...


Kettős
ügynök


Ezüst
nyelvű



Kelpie



Kartográfus
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Dec. 23 2019, 10:44
Ajánlott tartalom




Ylva Empty
Re: Ylva

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lókötők! - Ylva és Aethelwulf
» Az adakozás jót tesz a hírnek - Ylva&Lucio

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Karakteralkotás :: Tagjaink :: Északi királyságok-
Ugrás: