World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Mahakami Neftissa 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mahakami Neftissa Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Neftissa
Neftissa


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
56
Reagok száma :
54
Join date :
2020. Jan. 12.
Tartózkodási hely :
Oxenfurt

Mahakami Neftissa Empty
Mahakami Neftissa
Neftissa
Fonetikus kiejtés:

Neftissza

Becenevek

Nefti, Tiss, Tissa

Életkor

Ropogós 86

Látszólagos kor

Fitt 40-nél nem néz ki többnek

Csoport/faj

Törp. nem, nem törpe, TÖRP

Foglalkozás

Ékszerész és kocsmáros


Különleges képességek/faji adottságok


Zömök, de törpösen nőies és erős csontozatú hölgyeménnyel lesz dolga annak, aki nem fizeti ki a maga kontóját a kocsmában. Büszkén köti az orrára minden vendégének, hogy ő bizony törp a javából és ha van valaki oly botor, hogy kihívja őt egy serivászati versenyre, hát az illetőt minden gond nélkül fogja az asztal alá inni. Vagy még lejjebb. Az átlagos magasságú fajtából való, 125 centiméterével azonban (meg persze a pult mögé épített emelvénnyel megspékelve) igen hathatósan tud lefelé és igen nagyon csúnyán nézni a sunnyogókra, kik nyilván nem annyira akarnak fizetni. Mahakam tekervényes tárnáiból érkezve kiválóan ért a fém megmunkálásához, első keze által készült darabja egy ököl formájú pöröly lett, melyet azóta is előszeretettel cipel magával s noha a kovácsmesterség sem idegen így számára, ő valami másban lelte meg örömét. Ékszerészet. Úgy biza. Van egy gnómok által készített okuláréja, no meg kis barkácsműhelye, ahol a szebbnél szebb ékszereket készíti, eladásra és most már rendelésre is. Persze csak azoknak, akiknek elég mély az erszénye. Kevésbé testes zacskóval megáldott népeket pedig a kocsmájában látja szívesen, megszabadítani őket néhány tallérocskától, teljesen legálisan és illumináltusan.

Jellemrajz


Csak egy fertályórát késett a szomjoltó az ivóban. Nyilván ennek az alaposan megalapozott oka abban leledzik, hogy sürgősen ágyékon kellett sajtolnia egy-két jópofának hitt pofátlan haszoncsavargót. Persze ez gond nélkül felfogható szakmai ártalomnak, de Tiss inkább amolyan szórakozásként tekint rá. Még mindig meg tudja nevettetni az a vékony, cincogó hang, ami ilyenkor elhagyja a mély tenor torkokat. No de a szórakozásnak is meg van a maga ideje és az jelenleg nem ebben a pillanatban tartózkodik. Elvégre… potenciális kizsákmányolható ifjonc kókad amott a söntésre! Uccu neki, már előtte is terem, jobbára a semmiből, hiszen amíg nem lépdel fel, mint egy dúvad, a söntés mögötti emelvényre, addig bizony deréktájékon kell keresnie az embernek a törpöt. Bár ez korántsem jelentheti azt, hogy lenézhető emiatt, mert akkor istenúccse, a rohadás se fogj felismerni a delikvens arcpofáját. Hát még lejjebb a családi ékszereket. Hajaj!
- Ércben gazdag szíp napot, kisdeák! Mi töccik?
Hallatszik tőle a már megszokott dogma, törzsvendégek szerint mennyei manna, de kinek mi. Vannak itt papok is, meg nék is, aztán keverednek ahogy akarnak. A tanszík vezérét ez vajmi kevéssé érdekli. Ő biza elhatározta, hogy nincs ideje ilyen idejétmúlt badarságokra, egyébként is, a vasat kell ütni meg csiszolni a kavicsokat. Emígyen, egyszerű mezei varázslattal kreál ő aranytallérocskákat. Kicsit maradi, de megbízható egy variáció ez. Éjjel egyik, nappal másik, körbe-körbe jár. Míg meg nem…
- Na még mit nem! Mindenféle csücsörítő pofazacskókat vinni el innen, arany vagy semmi más! Míne karattyolsz itt nékem? Tudja a rízveretes Melitele kegyelmíbűl bújt herezaccs, hogy mi lészen véled, ha nem fizecc! Na azír… mír kell ezt minden egyes nap, há? Ho’ mitet kaptál te? És osztán? Íjjad át. Mibe telik a’?
Fejcsóválva cicceg, miközben a pultot törli le a néhány pirosló cseppecskétől, amiket a hathatós meggyőzés fakasztott a deák orrából egy minutummal ezelőtt. Ezek a mai fiatalok… valami rossz szám miatt ennyit keseregni. Há bolondok ezek? Mint a pusztulat. Ott a tenta meg a penna, azt aggyá neki! Nem egy túl bonyolult lélek.

Megjelenés


Ütemes, koppanós léptek, némi zörgés-csörgés, néhol egy elhaló kiáltás, jobbára tenorból szopránná avanzsáló hangocskák. Neftissa KISasszony éppen körbejár az asztalok között. Ha emberi szemmel nézzük, akkor szálkás, izmos apróság kavillózik jobbra-balra, ha viszont törpe szemmel, akkor formás fehérnép… mellett igazi törpnő, ki pörölyével épít bele a falba, ha megérdemled. Egyébként csupa báj és kellem… csak nem annyira illem, de az ékszereket például egészen lányosan szereti. Főleg a kéken csillanó köveket szereti, mármint hordani, elkészíteni jóformán bármit elkészít, ha megfizetik. És az a helyzet, hogy boszorkányosan jó benne, pedig hókuszpókuszolni pont nem tud. Ellenben mesterien forgatja a kalapácsot és sasszeme van az ékkövekhez. Simán kiszúrja, ha bóvlival akarják átverni. Ugye kérem, a hosszúra nyúlt szakmai tapasztalat... meg a hosszú nyélen tartott pöröly sem utolsó a sorban. Ezüstfehér haját főként kényelmi és nem esztétikai okokból hordja copfba kötve, de azt halkan hozzá kell tenni, hogy így több hajdísz fér bele, ami ugyebár ékszer, szóval ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor de, esztétikai okokból hordja így. Amúgy nem. Vagyis de. Csak egy kicsit, no, mégis csak lyuk van és nem répa ama bizonyos helyen. Egyébként teljesen arányos kis habteste van, bőr csizmáját semmiért nem adná oda senkinek, és a kék csíkos bő nadrágja is örök kedvenc. Emellett vörös kendőt és tarisznyás övet is előszeretettel hord, de az örök kedvenc egyértelműen a munkakesztyűje. A szőrmés kabátka a fém verettel a vállán már csak marketing. Ahogy a vékony fekete anyag is keblein, melybe szinte belefolyik az ezüstbe foglalt zafír nyakék. Ezüst fülkarikái jobbára már márkalogónak minősül, elvégre a dupla karikák csilingelése egyesekben páni félelmet, másokban az érkező ser reményét kelti.

Előtörténet


Egy koszos, sártól és fűcsomóktól terhes vándor vánszorog Oxenfurt utcáin az iménti útbaigazítást követve, de csak nem találja azt, amiért erre jött. Áll itt egy fogadó. Mondták. Egy jó kis kocsma. Mondták ők. De a franc vinné el, itt csak egy nyomorult egyetemi épület van! Mormogva sétál tovább már jó tíz méterrel jár odébb, mikor az előbb említett épület ajtaja lendületesen kivágódik, és átbucskázik a küszöbön egy piros orrú, csukló részegúr.
- Osztán mígeccer vissza ne tódd a kíped, míg nincs pízed!
Hallatszik messziről az amúgy kellemesen dallamos, csak kissé hangos asszonyi szó, de a vártakkal és a hangmélységből sejtető gondolatokkal ellentétben egy már-már gyerek méretű nő lépdel ki, ököl alakú pörölyét a vállán pihentetve, csak lazán, egy kézzel, az sem marokba fogva.  
- De Tissa…hikk angyalom… babáhm…hikk… kérem…shépehikk.
A flótásnak befejezni se volt ideje, a nőszemély eltűnt, az ajtó pedig csattant egy hatalmasat. Emberünk sem tétlenkedett túl soká, csupán öt percecskét állt meredtem egyhelyben, bámulva az iménti színdarab helyszínét. Megdörgölte a szemét egyszer, majd a biztonság kedvéért még egyszer. De semmi sem változott. Visszabattyogott hát a csata helyszínére s hunyorítva nyújtogatja nyakát az ajtó fölött lévő feliratot kurkászva.

Oxenforti SER-, és Szeszipari Tanszík

Aszondja. Hát megvakarja kobakját és próbaképpen lenyomva a kilincset éppcsak bekukucskál az ajtón. Szorgoskodó író deákot viszont aligha lát! Helyette olyat, mi literszám vedeli a sört, na olyat már igen. A kitárt ajtóban is elidőzik egy kicsit, rácsodálkozva a dolgokra, hogy üsse kavics ha bizony tudta volna, hogy emígyen megy az egyetemen, hát ment volna inkább oda a vándorélet helyett. Ebbéli fennkölt gondolatmenetét az iménti formás hölgy zavarta meg, enyhén rosszalló hangnemben.
- Tegyed má’ befelí azt az ajtót, há’ nem lopom én a melegöt!
Mutat széles karmozdulattal a kemencére, melyben sül a vadkan éppen és ami amúgy a meleget is szolgáltatja eme kései órán a népnek. Vándorunk automatikusan húzza beljebb a nyakát, hiszen látta mire képes az a csepp kis termet, szófogadón beteszi az ajtót és a söntéshez caplat. egy pillanatra rácsodálkozik, hogy hogy a manóba lehet most magasabb nála az asszonyság, de úgy dönt, roppantmód diplomatikus lenne _nem_ megkérdezni. Lenne…
- Azt a leborult szivar végit, hát naccsád hogy lett hirtelen ekkora?
A fogadó úrnője és egyben legszeretettebb és legféltettebb törpnője pusztán oldalra kipillantva vetette rá a szemét, szépséges fakorsó gyűjteményének fényezése közben. Ezüstös kicsit bohó szemöldöke egyik oldalt lassan emelkedésbe kezdett, de még mielőtt elérte volna a csúcsállapotot, a mellette ülő kurafi úgy nyakon vágta a vándort, hogy az kongó győzelemmel mondhatta el magáról, érzelmes csókot váltott a söntés alig ragadós falapjával. A rettegett jelenés elmosolyodik és megpillantva a kerekded szütyőt a vándor oldalán, még szélesebbé terül az. Fogja a kissé csorba korsót, mely amúgy nem csorba és aki meg meri szólni fenséges kupácskáit, annak a foga lesz csorba, de annyira hogy még Melitele is vissza fogja postázni, garancia ide vagy oda, és megtölti igazi mahakami serrel, csak úgy loccsan a kurafi előtt. (Ezért is ragad mindig _Egy kicsit_  a söntés pultja.)
- Ércben gazdag szíp napot, vándörfi! Mi töccik?
A nevezett meglepetten, de nem kevésbé csorgó nyállal figyeli az elé suhanó öblös korsót, nagy vidoran meg is húzza, de szinte azonnal jön is vissza a nemes nedű, jobbára a mellette ülő ölibe, mely szintúgy egy tarkóvakarással köszöni ezt meg neki, mint nem is olyan régen történt. Neftissa kisasszony, merthogy így hívjám eme nemes hölgyet, rosszallóan már-már lefitymálóan nézi az embert. Megremegnek orrcimpái és egy isteneset csattintva nyelvével kongatja meg a köpőcsésze fémes oldalát.
- Ja, hogy tö is ilyen alunudli vagy, mih? Pfejj…. akkó nesze, vizimai lófütty.
Tölt egy másikba nemes komlóból készült aranyló aromát, na azt már jóízűen issza a pribék. Tissa meg morgolódva vakarja enyhén borostás, de amúgy formás kis állát, hogy mi legyen ezzel a meggyalázott söröcskével. Hát… néz jobbra, néz balra... ide meg úgyse néz senki… Gluggy!Példareag

Hajnalodik. Kiugrik az ágyból és a barátja már vár reá… vagy várjunk csak. Ilyen tudatmódostószerekkel nem is él a kisasszony. Pontosabban hajnalban még éppen nincs is az ágyban, hiszen a kocsmát se zárják be a legforgalmasabb, legprofitorientáltabb időszakban, hát ő sem teszi. Szóval még javában lent van, épp az utolsó horkoló herezaccsot hajtogatja ki a székből az ajtón kívülre, hogy végre bezárhasson. Egy gyors felmosás meg asztaltörölgetés és a kötelezettségeknek eleget téve már megy is a műhelybe, a kedveltebb elfoglaltságát űzni. Elvégre, délután érkeznek eme páratlan szépségű darabért. ez nyilván nem túlzás, hiszen ő maga az, ki megálmodta, megtervezte és kivitelezte ezt a brosst. Csak is meseszép lehet, semmi más. Ezért is olyan mocsok drága. De hát… amíg megfizetik, addig ez így is fog maradni. Aranykeretes, ornáltmentikus, ahogy ő hívja, mintákkal díszített okuláréját biggyeszti a szemgödrébe és már csiszolgatja is, polírozgatja is tovább a remekbeszabott brosst. Egy kis csiszolás itt, egy kis nyomorgatás ott, ki ne essen belőle a rubin, mert akkor a naccsasszony gutát üt. Meg egyébként is piszok maximalista a szentje, ezért is áll hadas lábon a hímfélékkel. Olyan kis megbízhatatlanok ám azok. Bizony. Mondanak hímest, lehámozzák a ruháját a törpnek, aztán meg még a méretek se stimmelnek… áh, nem kell ez neki. Csak a kalapácsa kell, meg a kesztyűje. A többit meg megoldja ő, hiszen mahakami nőstényördög nemzette a tárnák rémével egyetemben, vagy legalábbis, szülei emígyen mesélték a megesett esetet s bár nem volt úgy, hogy lesz, ő nem kérdezte meg, akarják-e. Törpöknél nem finomkodás van ám. Ami meg van mondva, az lesz. Punktum. Lett is, majdnem kerek 86 évvel ezelőtt. Mondjuk fiú az pont nem lett, de aki nem számított semmire se, az meg se szólaljon. Még szinte friss, ropogós menyecske ő, ezt mindig meg is állapítja magában, mikor a csorba (a szájbavágott Melitele se tudja, mi a manóért csorba nála minden) tükörben nézegetve magát, mértani pontossággal forog kezében a beretva. Amúgy ez igazán nem zavarja őt sőt, egy valamire való törp az mindig szőrös… nemi hovatartozástól függetlenül… csak hát ez a fránya asszemciácilódás… az végett muszáj neki. Elvégre itt a nőknek nincsen szakálla, pedig mi szép is a! Na mindegy… ha itt így kell, hát így kell. Nem akad fent ezen se. Na de azon nagyon fel tud ha valamelyik csöcsömöccse nem fizet! Hinnye akkor aztán meneküljön az ipse! Egyébként egy kezesbárányka… vagy olyasmi és mint minden nő, ő is szereti a szépet. Ha teszik, meg ha hozzák, akkor is. Egy bizonyos mértékű engedményt hajlandó is adni a hízelgő szavak hallatán, de vigyázzon ki ily játszmákba kezd! Furcsa reggelek követhetik az ilyeneket…
- A füttyét neki… minnyá nyitni köll!
És emígen csapot, papot, mindent felejtett, a mahakami aranykezű Tissa lány.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Jan. 12 2020, 22:40
Kökörcsin
Kökörcsin


Hozzászólások száma :
188
Reagok száma :
51
Join date :
2018. Sep. 15.

Mahakami Neftissa Empty
Re: Mahakami Neftissa
Kedves Neftissa!


Elfogadva!


Édes drága aranykezű Tissa, te aztán tudod, mitől döglik a légy - na meg a férfi is! (Részben a pörölyödtől, részben a mézsörtől, igen. Wink) Imádatos volt olvasni minden sorod, egészen elfogott a nosztalgia, hah, be rég is volt, amikor utoljára Oxenfurtban diákoskodtam és professzorkodtam...! Nem volt olyan nap, hogy így vagy úgy de ne ültünk volna be korrepetálásra a Szeszipari Tanszíkbe! Ajh, azok a régi szép idők...! Törpasszonyom, nem is csűröm-csavarom tovább a szót, pedig énekelnék én neked csodaszép balladákat, hajh, de mi szépeket, no majd ha arrafelé visz az utam, betérek hozzád, és megtáncoltatom a nebulóidat egy pár korsó serért meg vacsoráért cserébe!
Még annyit legyen szíves kegyed megtenni a kedvemért, hogy meglátogat egy ügyeskezű piktort, aki megörökíti meseszép orcáját az utókornak a Képcsarnokban! Borotválkozni nem kötelező. Wink

- Kökörcsin mester

Avatarfoglaló

Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Jan. 13 2020, 21:29
Kökörcsin
Kökörcsin


Hozzászólások száma :
188
Reagok száma :
51
Join date :
2018. Sep. 15.

Mahakami Neftissa Empty
Re: Mahakami NeftissaFeloldott jutalmak
Füvek próbája


ÍródeákVérdíjIt's canon


Bárdok
ihletőjeDoppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánságReménytelenPiktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?Túlélő
VándorEnciklopédista


Biztos
pontMókus


Kurvaaa-
nyád!!!!
Jussát...várja...


...
a vaják


csak kéri
a bérét...


Kettős
ügynök


Ezüst
nyelvűKelpieKartográfus
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Jan. 13 2020, 21:59
Ajánlott tartalom
Mahakami Neftissa Empty
Re: Mahakami Neftissa

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Karakteralkotás :: Tagjaink :: Scoia'tael-
Ugrás: