World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Latest?cb=20170716122041 Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 SwX5v3I Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Lambert
Today at 01:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Sionnaech aép Áitaerbith
Yesterday at 13:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Luna Smok
Kedd Szept. 22 2020, 16:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Friedrich Biberach
Kedd Szept. 22 2020, 15:56


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Aarau
Kedd Szept. 22 2020, 15:35


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Condwiramurs
Kedd Szept. 22 2020, 12:30


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Condwiramurs
Hétf. Szept. 21 2020, 15:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Hránia
Hétf. Szept. 21 2020, 15:04


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Condwiramurs
Hétf. Szept. 21 2020, 13:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Emptyby Luna Smok
Hétf. Szept. 21 2020, 09:33

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
90
Reagok száma :
85
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & SerirSerir & Airmid
Blonde prince and the fox@
Elkuncogom magam, hiszen ismerek olyan törpöt, aki sajnos azon ritka kivételek egyike, akik nem viselik túl jól az alkohol mámorító hatását.
-Még szerencse, hogy náluk más az alkoholizmus. - kuncogom öklömbe. Rá emelem felemás szemeimet és óvatosan lépkedek az avarban. Úgy, ahogy egy róka. Mintha pedig az erdő is a mi pártunkat fogná, mintha fölénk magasodna, mintha védene minket. Furcsa.
-Ez a csinos lány pedig segített amennyire tudott. Legalábbis legjobb tudása szerint.-mosolygom rá kedvesen és bizakodón. Miközben magyarázom látom, hogy raktározza az új információt.
-Sajnálom, hogy a testőröknek nem mondják el az alapokat. Sok élet megmenekülhetne. -sóhajtok és egy maroknyi növényt adok kezébe, mosolyogva.
-Még jól jöhet. - biztatom, hogy elfogadja és ha elrakta tovább sétálok. Kellenek még növények.
-Bár ne így kellett volna találkoznunk. - sóhajtok mosolyogva, némi rájátszással. Bár tényleg bántam, hogy ez így történt. Megérdemelne egy valamivel nyugodtabb életet. Meg kevésbé veszélyeset.
-mindig a legnagyobb viharban mutatkozik meg, kire is számíthat a magunk fajta igazán. - jegyzem meg, miközben továbbra is az erdőt kémlelem.

 

Jegyzet:Remélem megfelelZene: "Cirip-cirip"
I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Márc. 21 2020, 17:37
Serir
Serir


Kitüntetések :
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 A_fzve10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Zurzde10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Bzerdo11Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Dopple10
Hozzászólások száma :
22
Reagok száma :
19
Join date :
2020. Jan. 25.

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & Serir

Airmid & Serir


Nem duzzogok csak szüneteltetem az irántad érzett szeretetemet
- Na igen. Egy kicsit másképp űzik az álltaluk ivászatnak nevezett művészetet. - gondolkozok el a homályos emlékekbe merülve arról az estéről. Még sosem voltam annyira másnapos, mint azután, pedig nem egyszer itattak már le a törpék, amikor velük volt dolgom. De egyszerűen lehetetlen velük versenyre kelni, ha előkerül a hordó és felütik a csapját. S próbálj kibújni az ivászat alól, mert nem fog sikerülni. Keserű tapasztalat árán sikerült ezt is megtanulnom.
- Legjobb tudása egyenesen tanítandó. - mosolygok rá. Belegondolok, hogy hány kóklerhez volt már szerencsém az útjaim során, akkor az ő tudása szabályosan tananyag lehetne náluk. Arról nem is beszélve, hogy makacssága ellenére rendkívül jó útitársnak bizonyul. Mellette nem kell félnem semmilyen bajtól, vagy gyomorrontástól. Sajnos néha mindegyik megesik, amikor nem vagyok elég alapos. A hirtelen jött maroknyi növény meglep, de boldogan veszem el és teszem bele a táskámba.
- Akkor hogy lett volna ideálisabb? - hajolok kicsit közel hozzá nagy mosollyal az arcomon. Tény, hogy én sem bántam volna egy kicsit kevésbé fájdalmas találkozót, de sajnos nem így alakult. Így adósa is lettem, de ez csöppet sem zavar. Sőt az akkori helyzet fényében kifejezetten örülök, hogy pont akkor járt arra. Nem hiszem, hogy megéltem volna a másnapot nélküle.
- Magad fajtának? - kérdezek vissza kissé meglepve. Olyannak hangzott ez a kijelentés, mintha nem igazán a medika létre gondolt volna. Bár lehet, hogy csak a rossz szokásomnak hála gondolom túl a dolgokat. Mindenesetre kihasználom az alkalmat, hogy jobban megnézzem őt. A vörös hajat, a csinos arcot, a felemás szemeket, a karcsú alakot. Várjunk csak... Ugrik vissza a szemem a hajához és egy mosoly jelenik meg az arcomon. Hegyes fület vélek felfedezni, amelyen egy kis ékszer lóg, bár azt már takarja a haja. Így nyer némi értelmet a kijelentése is és így az én szolgálataim is felértékelődnek. Hiába medika, a hegyes fül elég indok arra, hogy a kézfej repüljön felé.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Márc. 22 2020, 21:59
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
90
Reagok száma :
85
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & SerirSerir & Airmid
Blonde prince and the fox@
Feleletére kacagom szelíden. Ahogy azt Lana által szende szűzeknek nevezett hölgyek szokták tenni. Hjaj, miért vagyok ilyen fiatal? Mondjuk jobb is. Vagy... mégsem? De ahogy most a kék szemekbe nézek, elrévedést látok. Mintha visszaemlékezne, vagy mint a lázas emberek lázálmuk maradványára gondolnak. Nem Airmid... ő nem beteg.
-A munkám. Ahogy neked is, egy rossz mozdulat és tönkrement egy élet. - nézek rá komolyan. Bár ha ő hibázik, saját életét kockáztatja, ha pedig én, valaki más. Igyekszem azért mindent megtenni, hogy minél többen gyógyuljanak kezem alatt. Minél kevesebben távozzanak. Igyekszem figyelni Serir-re, hogy mi az amit érdemes lehet még elmondanom. Örülök, hogy elfogadja a növényt, majd kérdésére kicsit megdöntöm fejem. Mibe keverted magad Airmid?
-Nem is tudom... talán kevésbé veszélyes szituációban. - mikor közelebb hajol lepetten nézek a kék rafinált szemekbe, akaratomon kívül nyelek nagyobbat. Pupilláim enyhén kitágulnak, hogy jobban szemügyre vehessem, orrlyukaimba is belekúszik illata és valami más is... Megfogva kezét egy nagy, fehér szírmú virág felé vezetem. Letérdelek és mutatom, hogy ő is.
-Ennek a virágnak a nektárja elegendő energiát ad, hogy egész nap menetelhess. - óvatosan húzok ki egy szirmot, hogy megmutathassam neki, mennyire kevés, mégis mennyi energiát képes adni. Mosolyogva adom át neki és magamnak is tépek egyet. Ajkaim közé véve óvatosan nyalom le a port róla. Kellemes, édes ízű. Visszakérdezésére bólintok. Szomorúan fogom össze hajam és mutatok fülemre.
-Egy alkalommal... egy katona lányát kellet meggyógyítanom... - kezdek mesémbe, majd ölembe helyezem kezem és rá tekintek. -Előre haladott tüdőgyulladása volt. Legjobb tudásommal igyekeztem segíteni rajta, de sajnos késő volt. A katona pedig azt állította én öltem meg. A falu a nyomomba szegődött, még azok is akiknek tudtam segíteni. - akaratlanul nyúlok a hátamhoz, ahol a seb van. Egy életre megjegyeztem a hibám. Egy életre elvették a bizalmam az emberek.

 

Jegyzet:Remélem megfelelZene: "Cirip-cirip"
I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Márc. 22 2020, 22:28
Serir
Serir


Kitüntetések :
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 A_fzve10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Zurzde10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Bzerdo11Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Dopple10
Hozzászólások száma :
22
Reagok száma :
19
Join date :
2020. Jan. 25.

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & Serir

Airmid & Serir


Nem duzzogok csak szüneteltetem az irántad érzett szeretetemet
Kacagása zene füleimnek és boldogság a szívemnek. Minél többet vagyok vele, annál inkább érzem úgy magam, mint egy suhanc, aki azt se tudja, hogy mi az a szerelem. Mivel minél többet rágódok ezen, annál inkább ide lyukadok ki. Hiába is próbálnám meg tagadni, fölösleges lenne. Túlságosan is jól ismerem már ezt az érzést, túlzottan is jól. Ám most egyáltalán nem bánom, hogy megtalált és magával ragadott. Hogy elsodort és nem ereszt. Vágyok erre és nem akarom, hogy elhagyjon.
- Való igaz. Ám, ha semmit nem csinálsz és csak nézel ki a fejedből, akkor nem fogsz megélni semmit. Nehéz is lenne úgy találkozni egy hozzád hasonló lánnyal. - kacsintok rá a mondat végén. Oh de még milyen nehéz lenne találkozni egy hozzá hasonlóval. Meg ízleltem ezt a gyümölcsöt és többé nem akarok másikat. Reakciója szintén olyan, ami mosolyt fakaszt ki belőlem és egyfajta elégedettséget. Mint egy kis lányka, aki szintén nem tudja, hogy mi az a szerelem. Már-már komikusnak hatunk, mint két serdülő hajadon. Szinte látom magam előtt Eclee és Alfir sokat mondó arcát, ahogy rajtam mosolyognak sugdolóznak. Mert biztos vagyok benne, hogy nagyon jót tudnának mulatni a jelenlegi helyzeten.
Amikor megfogja a kezem meglepődők és hagyom, hogy magával húzzon. Leguggolok mellé és őt figyelem, miután ránéztem a virágra. Nézem ahogy a kecses ujjaik letépnek két szirmot, amiből egyet nekem ad. Nézem, ahogy a másik eltűnik vöröses ajkai közt. Elmerülök a látványban és egy távoli madár riaszt ki ebből. A virág felé fordulok és én hasonlóképp teszek. Mint egy idióta... Egy rohadt szerelmes idióta.
Amikor meghallgatom a történetét akaratlanul indulnak meg karjaim és húzzák közel öt. Megölelem és igyekszem vigasztalni, a puszta emléket és eltörölni elméjéből. Érzem hajának és bőrének kellemes illatát. Mélyen magamba szívom ezeket és teljesen elmerülök benne. Ekkor tudatosul bennem, hogy mit is tettem, így gyorsan ellépek és kissé elfordulok.
- Bocsi. - szólalok meg igyekezve elrejteni az elpirult arcomat. Tényleg úgy viselkedek, mint egy kamasz, aki még sosem látott lányt életében. Mégis mi a fészkes fene ütött belém.
- Ezen ne emészd magad, ha ember lennél, akkor is ugyanazt tette volna veled. - szólalok meg végül miután erőt vettem magamon. Figyelnem kell arra, hogy mit teszek, nagyon figyelnem mielőtt még megrémítem őt.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Márc. 22 2020, 23:34
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
90
Reagok száma :
85
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & SerirSerir & Airmid
Blonde prince and the fox@
Bár tudnám, mi ez a különös érzés, mikor a kék szemekbe nézek, mikor illata orromba kúszik. Mikor gyomrom egy pillanatra görcsbe rándul, s nem ereszt, míg újra munkámhoz nem látok.
-Igaz-igaz. De azért légy óvatos! Nem szeretnélek jobban összefélcelni. - próbálok bizakodó lenni. Próbálok nem arra gondolni, hogy érheti valami, vagy... vagy ott hagyják az éjjeli dögöknek vacsorára. Rossz belegondolni... hogy elveszíthetem. De hogy tudnék elveszíteni bármit, ami nem az enyém?
Talán esetünknek megvan a maga tragikomédiája. Egy féltünde és egy aguara. Kisherceg és a róka meséje. Mert a rókát meg lehet szelidíteni.
Miután elfogyasztottam a nektárt elmesélem az egyik esetet, mire is értettem, miért nehéz olyannak lenni, amilyen vagyok. S ezt neki is be kell látnia.
Meglep mikor megölel. Mikor magához szorít, s én behunyom szemeim. Nem akarok emlékezni arra a falura. Arra a helyre, azokra az emberekre. Kiknek megadtam mindent s véremet követelték. Érzem meleg levegő áramlását, s érezheti a gyógynövények elegyét, valamint enyhe prém illatot. Mikor elenged kinyitom szemeimet és pirultan a földre tekintek.
-S... semmi gond. - nyelek nagyobbat és próbálok valami értelmeset kinyögni. Egek, mi van velem? Miért viselkedem úgy mint egy... egy szerelmes kiscsikó?
-Ezt nem tudhatom meg, hiszen nem vagyok az. - mosolyodom el. Jobb is így nekem. Jobb olykor szabadon rohanni, mit sem tötődve semmivel.

 

Jegyzet:Remélem megfelelZene: "Cirip-cirip"
I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Márc. 23 2020, 08:31
Serir
Serir


Kitüntetések :
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 A_fzve10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Zurzde10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Bzerdo11Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Dopple10
Hozzászólások száma :
22
Reagok száma :
19
Join date :
2020. Jan. 25.

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & Serir

Airmid & Serir


Nem duzzogok csak szüneteltetem az irántad érzett szeretetemet
Szavaira, amik arra utalnak, hogy legyek óvatos, elmosolyodok. Arra viszont, amikor az összefélcelést mondja kicsit megrezzenek. Na azt én se nagyon szeretném, de van egy olyan érzésem, hogy nem egyszer leszek még összevarrva. Az én életem már csak ilyen, tele veszéllyel és titkokkal. Pedig nem is vagyok kém, csak egy féltünde, aki sok mindent tud és ezzel a tudásával kereskedik. Mondjuk dolgozni dolgozok kémekkel, de akkor is közvetve és sosem látjuk a másikat. Mindemellett jól tudom, hogy tudják ki vagyok, ahogy azt is, hogy tudják minek vagyok a birtokán. Békén hagynak és akkor ők is békében maradnak. De most itt, mellette, nekem nincs békén, a szívem nem tud nyugalomra lelni, ahogy az a rohadt lepkék sem a hasamban.
A nektár amelyet a virágról szívtam le édes volt, de közel sem olyan édes, mint az ölelésből nyert érzelmek. Mint az illatok, amik felőle tódultak az orromba. A bőre puha és meleg érintése. Majd hirtelen jött felismerés, hogy mit is teszek éppen. Én ütődött, aki úgy viselkedik, mint egy komplett idióta. Mégis, hogy a fenébe tudta ennyire elcsavarni a fejem? Hogy tudott ennyire elvarázsolni és magával ragadni?
- A.. Akkor jó. - szólalok meg és a tarkóm kezdem dörzsölni, ahogy az egyik távoli fa törzsét vizsgálom. Mindezt azért, hogy leplezzem az elpirult arcomat, de sandán rápillantok és látom, hogy ő is zavarba jött. Arca és füle vége olyan színű lett, mint a haja. Apró kis győzedelmes mosoly kezd el játszadozni az arcomon ezt látván.
- S nem is kell, hogy az legyél. Tökéletes vagy úgy, ahogy vagy. - felek és bókolok egyszerre. Bár utóbbit kicsit talán azért teszem, hogy még több pírt csaljak az arcára. - Ezen a téren azt hiszem egy kicsit szerencsés vagyok, mert a füleim emberiek. De sokan nincsenek így. - szólalok meg végül, bár, hogy mit is akarok ezzel mondani azt már nem tudom. - De szerintem csak szebbé teszi a képet, ami most előttem van. - guggolok le vele szemben és mosolyom szelíd. Kék szemeim szinte már ragyognak, ahogy ránéznek és elvesznek az övéiben.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Márc. 23 2020, 10:15
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
90
Reagok száma :
85
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & SerirSerir & Airmid
Blonde prince and the fox@
Valahogy sejtettem, hogy nem kedvenc elfoglaltsága egy medika alatt tű közelébe kerülni. Mégis, kinek lenne? Bár ízlések és pofonok.Valamilyen szinten aggódom érte, hogy komolyabb baja esne. Bár az ő szakmájában nem meglepő. Mintha egy vajáknak mondanák, hogy ne öljön fojtólidéceket. Mégis, most olyan érzelmek fogtak el, amelyekkel nem volt dolgom eddig. Érzetek melyek egyszerre adnak erőt és egyszerre félek tőlük. Olyan idegen és gyenge vagyok velük szemben. ezt tetőzi a teste melege, az illata és azok a kék szemek, melyek valami kellemes meleggel töltik el bensőm.
Én is igyekszem rejteni arcom pirosságát és kiengedem összefogott hajam. Mikor elenged kinyitom szemeimet és pirultan a földre tekintek. Szavára elmosolyodom és lehet egy színű lettem egy almával. De ez az alma belül romlott, mintha csak hajam fekete tincsei utalnának erre. Ó te kedves fiú, mond hogy tudtál ilyen veszélybe keveredni? Viszont ha tovább pirulok, agyvérzést fogok kapni. Le kellene nyugodnom.
-Igazad van. De ők ezért mások és ezért valamivel ügyesebbek is. - mosolyogva tekintek fel rá és elrévedek a kék tengerben. Milyen nyugalom az, mely felveri a másikat? Ennyire szelíd lennék? Ilyen könnyen megszelídítene? Vagy csak az ismeretlen érzés űz, hogy közelebbről megismerjem. De mennünk kellene. Nem... Nem akarom hogy elváljanak útjaink, de nem keringőzhetünk örökkön ebben az erdőben.

 

Jegyzet:Remélem megfelelZene: "Cirip-cirip"
I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Márc. 23 2020, 13:17
Serir
Serir


Kitüntetések :
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 A_fzve10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Zurzde10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Bzerdo11Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Dopple10
Hozzászólások száma :
22
Reagok száma :
19
Join date :
2020. Jan. 25.

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & Serir

Airmid & Serir


Nem duzzogok csak szüneteltetem az irántad érzett szeretetemet
Az a fajta, amit mind a ketten érzünk egy kicsit felpezsdít és már-már furcsán újnak hat számomra. Nem is tudom, hogy mikor volt utoljára az, amikor ilyen érzések kavarogtam bennem. Az össze-visszásság, ami most a lelkemben kavarog, még szavakba se nagyon tudom önteni. Nem vagyok bárd, hogy a ilyen módon játszadozzak a szavakkal, hogy el tudjam varázsolni pár rímmel. Hogy gyönyörű kacagását hallgassam utunk alatt. Így marad a magam esendő módszerei, amik azért így is egészen jóknak bizonyulnak.
- Lehetsz ügyes, ha nem értesz semmihez. Te viszont láthatóan nagyon jól tudod, hogy melyik növényt hol találod és az mire is jó. - mondom ki a gondolataimat. Jobban belegondolva ez egy nagyon jó szaglásra utal, már-már túl jóra. Még egy tündének se lehet ennyire érzékeny az orra, mint neki. De nem fogok itt mindenfélét kérdezgetni tőle, hogy miért is van ez így. Majd elmondja, ha úgy gondolja, hogy megérdemlem azt a tudást. Meg túlzottan nem is érdekel. A felemás szemei úgy varázsolnak el, mint akik megbabonáztak. Alig bírom levenni róla a szemeim kékjét. S mire észbe kapok a kezem magától mozdulva igazít helyre egy tincset, ami az arcába hullót. Majd lassan és gyengéden simul végig az arcán, érintve a kis sebhelyét. Amikor visszatér a tudatom, ami messze szállt, mégsem veszem el ujjaimat. Csak guggolok és őt nézem, mint akit megzaboláztak, mint akinek ez adja az ételt. Mondanom kéne valamit, de egyszerűen nem jönnek a szavak, így csak egy kedves és picit bugyuta mosolyt tudok előcsikarni. Felállok végül és felé nyújtom a kezem, hogy felsegítsem őt. Mielőtt még olyat tennék meg, amit megbánok. Mielőtt még meg csókolnám...
- Hol tanultad a medika szakmát? - próbálok valamiféle beszélgetést kezdeményezni mielőtt megfolyt a csend. Meg nem árt elterelni a gondolataimat sem.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Márc. 23 2020, 16:44
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
90
Reagok száma :
85
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & SerirSerir & Airmid
Blonde prince and the fox@
A pillanat töredéke alatt történik minden. Néhány szív dobbanás, egy kedves mosoly, s makacs természet. Ez a kép amit mutatott nekem a másik és én buta módon igénylem ezt. Nem ismerem, nem tudom ki fia borja és nem tudom, van e mit rejtegetnie. De lehet e nagyobb veszélyben, mint egy aguara szerelmében, mikor a róka aurája elemészt. Az élet és a világ nem más, mint illúzió, mit akkor hajlítok kedvemre, mikor akarok. Úgy tévesztve meg személyeket, ahogy akarok.
Viszont szavai felismerést sarkalnak bennem. Rájött volna? Önmagam buktattam volna le, akaratomon kívül?
-Valóban. Sokat tanulok és igyekszem minduntalan többet tudni. - nézek rá és övtáskámban kotorászva előveszek egy tenyérnyi nagyságú, ám annál vastagabb könyvet. Több helyen szalagok lógnak ki belőle, itt-ott papírok is. Majd a sötétzöld szalagot megfogva kinyitom a kis könyvet. Megannyi rajz és jegyzet, megannyi tintapaca, főzet cseppje. Sajnos vér is rejt eme kis könyv, hiszen a tolvaj élet sosem egyszerű vagy biztonságos. Kikeresem az eddig felvett növényeim rajzát és megmutatom neki, ahogy minden jegyzetem hozzájuk.
-Ami egyszer gyógyszer, az máskor méreg is tud lenni. És minden méregnek van ellenszere. Gyakran önmagából készül. Legtöbbekkel ellentétben én magam rajzolom kis könyvem, nem a tekercseket és egyéb könyveket használom. - magyarázom, majd átadom neki, ha gondolja, lapozzon bele. Ha a vérfoltokra kérdezne, csak arra fognám, megvágtam magam növénydarabolás közben. Gyakran megeshet. Fel sem tűnik, hogy rakoncátlan tincsem egyikéért nyúl és a helyére igazítja, valamint hozzáér sebzett arcomhoz. A kezem mozdítanám, hogy megérintsem kezét. De túl későn, már felállt és a kezét nyújtja felém. Elfogadom a segítő kezet, viszont előtte még csodálom, ahogy a Nap fénye egyfajta aurát kölcsönöz neki. Majd én is felállok. Kicsit leporolom magam, majd viszonozom a mosolyát, talán ugyan olyan bugyután, majd az égre tekintek. Kezdenek felhők gyülekezni. Kérdésére tekintek kék szemeibe.
-Nevelőmtől és az oxenfurti akadémián. De nézd! A felhők egyre gyűlnek. Keresnünk kellene valami menedéket. - mutatok fel és kérdőn tekintek rá, hogy lehetőleg ne ázzunk el.

 

Jegyzet:Remélem megfelelZene: "Cirip-cirip"
I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Márc. 24 2020, 11:04
Serir
Serir


Kitüntetések :
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 A_fzve10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Zurzde10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Bzerdo11Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Dopple10
Hozzászólások száma :
22
Reagok száma :
19
Join date :
2020. Jan. 25.

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & Serir

Airmid & Serir


Nem duzzogok csak szüneteltetem az irántad érzett szeretetemet
Elvarázsolt, erre egyszerűen nem tudok jobb szavakat találni. Egyszerűen nem lehet másképp leírni azt, amit éppen érzek. Ráadásul ahogy látom, nem csak én vagyok így. Ő is éppúgy elpirul ahogy én, zavarba jön ahogy, dadog, ahogy én. Egyszerre komikus és szeretni való ez az egész helyzet, amibe belekeveredtünk. Kellően meg is lepődők, amikor egy könyv landol a kezemben, mivel ezt vártam most a legkevésbé.  Hallottam, ahogy arról beszél, hogy ő magának jegyzetel és ír fel dolgokat, de igazából csak félig figyeltem rá. Becsülendő, hogy ezt teszi, nagyon is az. Sokan inkább beszerzik mások iratait, mintsem saját maguk írják le. Az, hogy a kis könyvecske erősen megviselt meg sem lep.
- Kicsit káoszos. - szólalok meg, ahogy belelapozok. Pár dolgot ám sikerül felismernem, ami megint csak meglep. Nem hittem volna magamról, hogy ennyire jól tájékozott lennék a gyógyfüvek terén. Persze tény, hogy útjaim során felszedtem némi tudást, de ennél sokkal kevesebbre gondoltam.
- Amikor elkészülsz, elsők közt leszek, akik megveszik tőled a teljes kötetet. - kacsintok rá, ahogy visszaadom a könyvet. Bár érzem, hogy nem hagyná, de biztos lehet benne, hogy úgy fogok tenni. Ahogy felsegítem érzem puha ujjait és akárcsak azt, hogy karcsú termetéhez hűen egész könnyű. Bár nem tudom, hogy ez most miért is fontos számomra, de valahogy mégis feltűnt. Közben azt is megtudom, hogy Oxenfurt-ban tanult és mégsem láttam ott sosem. Sors fintora azt hiszem.
- Valóban. - szólalok meg, ahogy feltekintek az égre. Előkaparászok egy térképet és alapos vizsgálatba kezdek. Nem is kell sok, hogy egy kis mosoly kezdjen el játszadozni az arcomon. - Van a közelben egy kis rejtett kunyhó, ahol meg tudjuk húzni magunkat. - mondom neki miközben elteszem a papiruszt. Majd elindulok az említett hely irányába.  
- Bár külön szobát ne nagyon várj. Remélem nem probléma. - fordulok felé egy huncut mosoly kíséretében.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Márc. 24 2020, 17:26
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
90
Reagok száma :
85
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & SerirSerir & Airmid
Blonde prince and the fox@
Talán ugyan az a felkavaró érzés az ami őt is magával ragadja. Mind a ketten igyekszünk zavarunkat elrejteni. Talán pont ezért veszem elő a kis könyvem, hogy eltereljem az érzéseimről a gondolataimat és a szakmával eltereljem a figyelmem.
-Csak azt jelöli, hogy használom. - vigyorgom rá, mint a vadalma. Látom szemeiben az apró felismerést, hogy bizonyos dolgok rá ragadtak útja során. Mondatára kuncogom, eltakarva kicsit számat.
-Nem hiszem hogy ki fogom valaha nyomtattatni. Talán majd az örökösöm megkapja. Vagy velem temettetik el. - mosolygom rá vicceskedve. Ez minden titkom őrzője. Ha napvilágra kerülne nagy valószínűséggel a céh a fejemet akarná. Hálásan biccentek ahogy felsegít. Ahogy tenyeremben érezhetem érdes tenyerét. Valószínűleg a testőrmunka kezdte ki.
Figyelem ahogy a előveszi a térképet, majd megvakarom fejem. Nem akartam ennyire elhúzni a dolgot. Mikor pedig közli a jó hírt örömmel nézek rá.
-Az a legkevesebb! Inkább ne ázzunk el nagyon. - majd várom, hogy elinduljon majd kővetem.

 

Jegyzet:Remélem megfelelZene: "Cirip-cirip"
I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Márc. 24 2020, 22:17
Serir
Serir


Kitüntetések :
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 A_fzve10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Zurzde10Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Bzerdo11Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Dopple10
Hozzászólások száma :
22
Reagok száma :
19
Join date :
2020. Jan. 25.

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & Serir

Airmid & Serir


Nem duzzogok csak szüneteltetem az irántad érzett szeretetemet
- Kár, mert nagyon részletes olvasmány lenne. - mosolygok rá, ahogy visszaadom neki a könyvet. Bár abban is biztos vagyok, hogy a többi medika nem nézné jó szemmel, ha megtenné. Az sem zárom ki, hogy röviddel a megjelenés után hirtelen baleset érné őt. Az ilyen tudást nem szeretik, ha más kezére jut. Belegondolva nem egy könyvet tudnék én is írni, ami nagyon sokakat érintene nagyon rosszul. De utána nem lenne olyan pontja az ismert világnak, ami el tudna rejteni. Nem is vagyok annyira hülye, hogy ezt meg tegyem. Mindemellett pontosan tudom azt is, hogy nem párnák közt fog elérni a kaszás. Az nekem nem fog megadatni.
Válasza után igen hamar sietősre vettem a lépteket, mivel az eső lába már-már a hajunkat súrolta. Mire megleltük a kis házikót, pont elkezdett cseperegni és mire tüzet csiholtam, kint szakadt az eső. Nem mondanám túlzottan nagynak a helyet, mivel leginkább vadászok használják. Szerencsére most pont nincsen semmilyen szezon és láthatóan mindenhol van elég étel. Így csak ketten vagyunk egy asztal és egy méretes ágy társaságában. Meg persze pár szék és edények, kanalak, villák, nagy részük fából és láthatóan jó ideje használatban is vannak. Pár vödröt is fel lehet fedezni az egyik sarokban, amiből az egyiket meg is ragadom és kirakom az esőre. Így legalább nem kell vízért elmennünk.
- Kérem üljön le nyugodtan, amíg a séf elkészíti a menüt. - hajolók meg előtte és mellé egy egész komoly arcot is sikerül elővarázsolnom a tarsolyomból. Amint tele a vödör, behozom és hozzá is látok. Egyelőre nagyon nem tudom, hogy mi lesz, de majd kialakul.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Márc. 25 2020, 18:17
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
90
Reagok száma :
85
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & SerirSerir & Airmid
Blonde prince and the fox@
Így van. Túlon túl részletes lenne a hatóságoknak és az olyan együgyűknek, akik képtelenek mindenféle cselekedetre.
Ahogy megszaporázza lépteit magam is gyorsítok, szinte a nyomaiba lépdelek Sajnos azon megszokásaim egyike, melyet nem tudok levedleni. Mivel az eső olyan közel van, szinte elér minket, megdörzsölöm orrom. Talán az aguara lét miatt pulzál annyira, hogy meg kell dörzsölnöm.  Betérve a kis házba egy elfojtottat tüsszentek, majd segítek neki tüzet csinálni. Nem várom el, hogy kiszolgáljon. Közben kitekintek az ablakon, ami felfedi a kinti világ zivatarát.
A használaton kívül lévő kunyhót ketten megtöltjük élettel a felvert porral, az edények átcsoportosításával és a tűz melegével és fényével. Már-már idillikus.
-Köszönöm, ez megtisztelő, -csinálva egy pukedlit felegyenesedem és összefogom hajam, rá vigyorgom. -De egy séf mellé kis kukta is dukál. - kacsintok rá és elindulok megnézni, miből mit tudunk készíteni. Elsőnek teszek fel vizet melegedni a mosogatáshoz, talán a szakmám miatt nem vagyok hajlandó mással kezdeni.
-Mi finomat csináljunk?

 

Jegyzet:Remélem megfelelZene: "Cirip-cirip"
I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Május 12 2020, 11:59
Ajánlott tartalom
Blonde prince and the fox - Airmid & Serir - Page 2 Empty
Re: Blonde prince and the fox - Airmid & Serir

Vissza az elejére Go downBevésődött:
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Archívum :: Archivált játékok :: Félbemaradt játékok-
Ugrás: