World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Robnean, a Zerrikán kígyó 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Robnean, a Zerrikán kígyó Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Robnean
Robnean


Kitüntetések :
Robnean, a Zerrikán kígyó A_fzve10Robnean, a Zerrikán kígyó Zurzde10Robnean, a Zerrikán kígyó Bzerdo11Robnean, a Zerrikán kígyó Dopple10
Hozzászólások száma :
3
Reagok száma :
0
Join date :
2020. Feb. 06.
Tartózkodási hely :
Bárhol... is

Robnean, a Zerrikán kígyó Empty
Robnean, a Zerrikán kígyó
Robnean
Fonetikus kiejtés:

Robnén

Becenevek

Rob, Zerrikán kígyó, te nyomorék, utolsó fajankó, Bérbakó

Életkor

közel egy évszázad

Látszólagos kor

40 év

Csoport/faj

Vaják /vipera iskola/

Foglalkozás

Szörnyek felkeresése és módszeres kivégzése, Bérgyilkos


Különleges képességek/faji adottságok


Zerrikán származása miatt jól tűri a meleget és igen szívós férfiú.
Mutációinak hála tökéletes gyilkos. Igaz olykor lusta, de nincs az a zsákmány, aki hosszú ideig élne miután nyomába szegődött.
Harcmodorában leginkább a mérgekre támaszkodik, gyors, ruganyos mozgására és nagy ritkán jeleket is alkalmaz. Viszont fajsújosan több mérget és főzetet használ, még vipera iskolásként is feltünően sokat.
Minden érzékszerve kiélesedett hála a mutációknak.
Bal kezével képtelen jeleket használni, ugyanis hiányzik bal gyűrűsujja.

Jellemrajz


Csendes magának való férfi kinek nem kevés baj szakadt a nyakába fogantatás pillanatától kezdve. Talán ő maga nem is igen bánja, hogy vaják sorsra jutott azt annál inkább, hogy nem otthonában a sivatagi népek iskolájában. Ha pedig azt mondjuk olyan, mint egy kígyó, nem tévedünk sokat. Csendes, kimért és a hüllőhöz hasonlóan hajlékony a gerince is. Viszont azt is tudja, hogy dolga akad nem is kevés, így a heverészést gyakran megelőzi valami vad. Legyen az szörny vagy ember nem érdekes. Csak fizessék meg, hogy mehessen dolgára. Ha pedig felbosszantják ezt a nyugodt összegömbölyödött viperát, könnyen rugaszkodik el és mélyeszti pengéjét áldozatába. Nem veti meg egy faj szebbik nemét sem. Épp úgy bókol egy törp asszonynak, mint egy tünékeny tünde hölgynek. Szereti a hosszas udvarlásokat, nem tetszik neki, ha valaki csak úgy oda dobja magát. Szeret megküzdeni "zsákmányáért". Keresi a Végzetét és azt, aki nem veti meg életstílusát. Talán túl makacs és büszke, de mit is várunk egy sivatagi kígyótól?

Megjelenés


Sötét bőrű férfi kinek arcának mimikája kifejezéstelen. Ragadozó sárga szemei úgy villódznak mintha bármely erdei fenevaddal osztozna testén. Arcán több heg díszeleg, mely közül a legfeltünőbb az ajkát felhasító. Orra talán méginkább komorít ábrázatán. Arcát kevesen vehették jobban szeműgyre, folyton kámzsát visel mely nem enged belátást arca íveire. Erős járomcsontjára, homloka jellegzetes horpaszára. A kámzsa nem fedheti enyhén szögletes állát, minek enyhe borosták adnak körvonalat. Annak ellenére hogy fiatalnak és fittnek néz ki, gyakran érzi az ízületeibe kúszott fájdalmat. Nyakában ott fityeg iskolájának a medálja, egy kígyó önmagába csomózódva. Öltözete könnyed, fő fegyvere a rövid pengék, de ha a szükség úgy hozza kardot is ránt. Egyedi tervezésű fegyvere a csuklója takarásában lévő penge, mely szükség esetén csak előugrik rejtekéből majd vissza. Mintha mi sem történt volna. Viszont hogy ezt használhassa le kellett mondania bal gyűrűs ujjáról.

Előtörténet


A jósnő megkeverte a lapokat, majd a férfi elé tette a paklit. A férfi egy részét megfogta és emelt, lerakva a másik halom mellé a kisebbet, mely eddig kezébe simult. A nő felvette a másikat és az emeltekre helyezte, majd kiterítette maga előtt félkörben, hogy minden lap jól látszódjon és a férfi tudjon választani ötöt. Ötöt a huszonkét nagy Árkánumból. A férfi pedig lassan húzott, felfordította az elsőt. Zerrikán származású lap, mivel a rajta lévő kép egyáltalán nem illik ebbe a környezetbe. Egy férfi sétáló alakja, akinek vállán vándorbagyut visz s bokájába mar egy nagymacska. Az ittenieknek, ha még jól tudja vagy egy farkas mar a lábába, vagy egy kutya ugrálja körbe.
-A bolond vagy a vándor lapja. A távoli múltban felelőtlen, naiv voltál. Talán még a szívedre is hallgattál.
~Milyen különös. Talán... talán még annak idején mikor fivéreimmel az otthonunk udvarán játszottunk szabadon. Mikor még hittem abban, hogy kereskedő lehetek, mint az apám, az ő apja és az ő nagyapja. De a nagy sárkány máshogy keverte a lapokat. Hat évesen visszarángatott ide apám. Az éj leple alatt távoztunk, el sem köszöntem anyámtól és a fivéreimtől. Csak haladtunk. Fogalmam sem volt hogy miért, hogy merre. Majd a határnál odaadott egy idegen férfinek. Megtermett ember volt, ragadozó szemeivel és kígyó szerű pupilláival. Apám elment és én itt maradtam Vele. Még apám után mentem volna, de az idegen megragadta a vállam és lova nyergébe ültetett. Soha többé nem láttam apámat vagy a fivéreimet. Talán már nem is emlékszem az arcukra. Talán ők sem rám.~
Lovagló ülésben a szék hát támlájának támasztva könyökeit nyúlt a követekező lapért. Ezen a lapon egy szekér volt, melyet két ellenkező ló húz. Egymásnak tesznek keresztbe, hogy a köztük lévő rudat húzzák, s még színeik is egymás ellentétei. Az egyik szürke, míg a másik fekete.
-A diadal szekér, nagy változás volt a múltadban, mely egész életedre kihat. A kártya arra utal, hogy az élet nem más, mint folyamatos tanulás.
~Na igen... az itteni ételek kikészítették a gyomrom, sokáig alig tudtam normálisan táplálékhoz jutni, hogy ne ürüljön ki. A különös gombákról, mohákról és a lefórázott növényekről ne is beszéljünk. A folyamatos edzés megtört testileg és lelkileg egyaránt. Örökmozgó voltam az tény, de a folyamatos energia hiány okán nehéz volt teljesíteni. Folyamatos piruettek, fél fordulatok nehéz betanulása. A gyors és kimért vágások valamint a mérgekhez való fokozott hozzászokás. Fájdalmas volt. Fájdalmas volt látni, ahogy egy barátom a nyakát törte a Vágóhídon folytatott edzés közben, egyet egy ghúl ragadott el mellőlünk. Utána pedig ahogy leestek a cölöpökről, s bordájuk nem viselte jól az ütést. Majd az az átkozott Labor. Ahogy kis társam össze vissza vergődött, majd megívelve hátát vadászkutya fekvésbe megfeszült s elernyed örökre. Egynek a szeme folyt ki véget vetve a küzdelmének. Magam is ordítottam a fájdalomtól, ahogy az az anyag a vérembe jutott. Feszengtem és azt kívántam bár vége lenne már. Bár... megszűnne az életem. Vergődtem, próbáltam elkerülni mindazt amit az engem megelőzők átéltek. Sikeresen, hiszen egy hét kóma után sárga íriszekkel tértem magamhoz. Ezt követően tovább fejlődtem. Majd búcsút mondtam bal ujjamnak egy ügyes kis szerkezetért. Ők már elvették tőlem a család lehetőségét, így minek tartsak meg egy olyan dolgot ami azt jelképezi?~
A nő türelmesen várt, nem sietette vendégét. Szürke hályogos szemei így sem engedték el a férfi tekintetét a csuklya takarásából. S jött a következő súrlódó hang. A következő egy kerék, melynek egyik oldalán egy Mantikór mászik, másik oldalára egy szende női alak hajlik.
-A szerencsekerék, jelenedben pont úgy érhet nagy szerencse, ahogy nagy szerencsétlenség is.
~Ch... nem olyan régen elfoglalták a téli lakhelyünket. Na vajon ez hova sorolható? Hiszen én nem voltam ott. Élek és szabad. Részben. Viszont a társaim vagy halottak, vagy valamelyik király bérgyilkosainak és kémeinek álltak. Talán kellően jól fizet, hogy megpróbáljam. De ott volt az az ügy. Kivételesen jót tettem és a hála a meglepetés törvénye volt. Még a kocsmában tombol az illető, a feladat elvégezve. Hamarosan meg kell látogatnom.~
Türelem. Mind a kettejük legnagyobb erénye, hiszen nem kapkodhatnak, mind a ketten várnak. Várnak a jelre. S a férfi újra húz, s a lapon egy fejjel lefelé lógó embert lát, kinek bokáját rögzítették a fa ágára. Talán egy kicsit ismerős is lehet a helyzet, hiszen munkaadóját is így lelte meg.
-Az akasztott, körülötted minden a feje tetejére fog állni, mintha kifordult volna a világ magából.
A férfi csak hümmögött, hiszen ez a jövő rejtélye lesz. A következő napok, hónapok vagy évek munkája. Újra nyúl a kiterített lapokhoz, melyből már csak egy fog kelleni. Elemelve egy csontos alakot lát, kinek kezében kasza, lábai alatt megannyi ember.
-Hmm... a halál lapja. Ne feledd gyermekem, ez nem biztos hogy mindennek a vége. Ez lehet egy új kezdet is.
A nő elégedett mosollyal vette magához a lapokat, a férfi pedig odaadta az a pár aranyat, amit a nő kért a kártyavetésért, majd távozott. Lábai alatt a sár besüpedt és tovább sétált, majd a fogadóba betért. Az övén lógó fejet pedig a megbízója lába elé vetette. Az undorodva nézte az üveges szemet, a tátott szájat.
-Legyen... jöjjön! Ami jár az jár! - biccentett majd kifizetve fogyasztását elindult az egyik irányba. A férfi halkan követte, mint egy kígyó. A kapuban viszont szembe jött velük a helyi bába, ki sikolytását elfolytva takarta el száját.
-Egek... mit tettem? - hiszen ez egyértelmű volt, hamarabb született gyermekét nekiígérte egy sötét bőrű, sárga szemű idegennek. A férfi nem lépett be a kapun, csak biccentett.
-Hat év múlva eljövök újra. - azzal megfordult és távozott. Szerencse? Balszerencse?
Vég ítélet és a sors kegyetlen játékaPéldareag

A kilencedik vagyok. Csak nem a Hegyről.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Feb. 06 2020, 09:12
Kökörcsin
Kökörcsin


Hozzászólások száma :
188
Reagok száma :
51
Join date :
2018. Sep. 15.

Robnean, a Zerrikán kígyó Empty
Re: Robnean, a Zerrikán kígyó
Kedves Robnean, a Kilencedik, no nem a hegyről!


Elfogadva!


Örömömre szolgál, hogy ismét egy újabb karaktert hoztál nekünk, ráadásul egy Vipera vajákot! Nagyon kíváncsi leszek, hogy megtalálod-e újra ezt a meglepetésgyereket, s hogy addig is merre visz majd a Végzeted! (Persze csak messziről foglak figyelni, ha nem haragszol, drága ahhoz az életem, hogy az utadba álljak. Very Happy) Nem is akarlak feltartóztatni soká, még csak annyit kérek, hogy egy piktort találj, aki megörökíti portréd játékosaink Arcképcsarnokába - igen, igen, maradhat a kámzsa - utána pedig eredj a nyomába a szörnyeknek!

- Kökörcsin Mester

Avatarfoglaló

Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Feb. 06 2020, 19:35
Vendég
avatar

Vendég


Robnean, a Zerrikán kígyó Empty
Re: Robnean, a Zerrikán kígyóFeloldott jutalmak
Füvek próbája


ÍródeákVérdíjIt's canon


Bárdok
ihletőjeDoppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánságReménytelenPiktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?Túlélő
VándorEnciklopédista


Biztos
pont


Baráti
gesztusForrófejű


Mágikus
csapda


Két lépés
távolság


El a
kezekkel


A jelek
mestere


A békés
harcos útja
Jussát...várja...


...
a vaják


csak kéri
a bérét...


Kettős
ügynök


Ezüst
nyelvűKelpieKartográfus
Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Feb. 06 2020, 21:26
Ajánlott tartalom
Robnean, a Zerrikán kígyó Empty
Re: Robnean, a Zerrikán kígyó

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Karakteralkotás :: Tagjaink :: Vaják-
Ugrás: