World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Avada Kedavra Latest?cb=20170716122041 Avada Kedavra SwX5v3I Avada Kedavra Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Sionnaech aép Áitaerbith
Today at 13:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Luna Smok
Yesterday at 16:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Friedrich Biberach
Yesterday at 15:56


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Aarau
Yesterday at 15:35


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Condwiramurs
Yesterday at 12:30


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Vilkas
Hétf. Szept. 21 2020, 20:40


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Condwiramurs
Hétf. Szept. 21 2020, 15:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Hránia
Hétf. Szept. 21 2020, 15:04


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Condwiramurs
Hétf. Szept. 21 2020, 13:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Avada Kedavra Emptyby Luna Smok
Hétf. Szept. 21 2020, 09:33

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare
Teszlek Süveg
avatar

Vendég


Avada Kedavra Empty
Avada KedavraAvada Kedavra

A történet a Halál ereklyéi II. része után játszódik, az 1998/1999 -es tanévben, Voldemort legyőzése után. A Roxfortot nem kevés munkával, de a nyár folyamán újjáépítették, hogy szeptemberben újra megnyithassa kapuit. Az előző tanévet érvénytelenné nyilvánították.

Minerva McGalagony helyett Lucretia C. Coliander lett az igazgató, akit a Mágiaügyi Minisztérium nevezett ki az iskola élére. Érthetően meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült. A tanári karban rengeteg változás történt, hisz volt, aki életét vesztette a Roxfort ostroma során, másoknak pedig eszükbe sem jutott ide visszajönni.
A történtek után Coliander igazgató és McGalagony úgy döntöttek, hogy a roxforti házak között meg kell szüntetni a széthúzást, az ellentéteket, a sztereotípiákat. A házak prefektusai például innentől vegyesen ügyelnek. Az ügyelő páros fiú és lány tagjai külön házakból kerülnek ki. Gyakrabban lesznek rendezvények, hogy a diákok kikapcsolódhassanak. Az iskolának lesz egy kviddics válogatottja, akik a Roxfortot képviselik a többi iskola legjobbjai ellen.

A Mágiaügyi Minisztérium élére új miniszter került. Az ő nevéhez kötődik a legújabb intézkedés is, miszerint a brit varázsvilág nyitni fog a muglik felé, hogy a varázslók szabadon járhassanak a varázstalan világban, akár mágiát is gyakorolhassanak, illetve birtokolhatnak mugli tárgyakat hagyományos, vagy megbűvölt formában. Az emberek azonban egyelőre még nem jöhetnek át, szokniuk kell a megváltozott körülményeket, akárcsak a boszorkányoknak és varázslóknak. Igyekszik jó kapcsolatot ápolni a mugli vezetőkkel. Ez remekül hangzik! Vagy inkább túl szép, hogy igaz legyen?

A történet az 1998-as nyári szünettel, illetve az azt követő őszi tanévnyitó ünnepséggel indítja majd útra az új történetszálat. Idővel rengeteg kisebb és nagyobb Kaland, illetve kalandmesteri beavatkozás vár azokra, akik csatlakoznak ehhez a különleges világhoz canon vagy saját karaktereikkel.
Nálunk akárcsak a roxforti lépcsők, a játéktér is szeszélyes. A kalandmesterként működő Teszlek Süveg beleszólhat a játékokba, irányíthatja azokat.

A canon karakterek esetében Rowling-nak hála már minden adott, így nem kérjük, hogy elkészíts egy teljes karakterlapot, hisz a Wikipedia-ról bárki ki tudja másolni a szöveget, így elég egy egyszerűsített lap, amit igyekeztünk gyorsan megírhatóra, egyedire tervezni.

A designunk is rendkívül egyszerű. Kicsivel több, mint 10 évvel ezelőtt már működött az oldal, és annak a retro hangulatát akartuk visszahozni, amikor a kódolás, a túlbonyolított design készítés még gyerekcipőben járt. Igyekszünk jókat nosztalgiázni a régi szép időkről, de mégis valami újat teremteni.Reméljük, hogy ismét sikerül egy családias légkört teremteni,
hogy évek múltán is lelkesen gondoljunk vissza az itt töltött időre!

Sok szeretettel várunk Téged!


link: http://avadakedavra.hungarianforum.com/
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Ápr. 08 2020, 14:54
Megújult Hirdetésünk!
avatar

Vendég


Avada Kedavra Empty
Re: Avada Kedavra

Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Júl. 23 2020, 22:50
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Társoldalak :: Társoldalak-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: