World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Latest?cb=20170716122041 Witcher Tournament – Karméle & Veltynger SwX5v3I Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Balduin
Yesterday at 21:47


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Janka Peterson
Csüt. Ápr. 08 2021, 09:11


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Aethelwulf
Vas. Ápr. 04 2021, 10:15


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Emptyby Bogárka
Szomb. Ápr. 03 2021, 15:45

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Veltynger
Veltynger


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
35
Reagok száma :
28
Join date :
2020. Jan. 15.
Tartózkodási hely :
Kaer Seren

Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Empty
Witcher Tournament – Karméle & Veltynger


Karméle & Veltynger


A susogó szellők és a hozzá társuló friss, zamatos illatok gyorsan képesek voltak új életet lehelni a hosszú úttól fáradt vajákba. Egy kis idő után egészen kellemes helynek kezdte látni a mesebeli Toussaint mely eddig nem sok jóval kecsegtette az egyébként is gondterhelt griffet. Ahogy a nyeregben ült egy kellemes, édességtől ragacsos illat kezdett szórakozni az orrával. Egy olyan illat mely mindig is a gyermetegséget és a megbékülést jelentette számára. Ahogy leszállt a lováról az illat az orránál fogva vezette az éhségtől lelassult és tompa vajákot egy nagy kiterjedésű bokorhoz melyen száz számra roskadoztak a mézédes vörös kis gyümölcsök. A lova kikötése után lehuppant a zöldellő pázsitra és habzsolni kezdte a természet által zöld abroszra terített málnákat. Amint jóllakott lehajtotta fejét a moha párnára és a felette szétterülő lombok által meg nem hódított kék eget sassolta. Ez a kis pihenés teljesen elfelejtette vele az utóbbi napok balszerencséit. A Vogelweide birtokról való elhajtását, a részegség miatt ujjaival való összevisszaságot mely eredetileg egy axii lett volna és a kábasága miatt elszenvedett ütéseket, valamint a meg nem lévő erszényét. Túl sok balszerencse volt ez számára az utóbbi másfél napra. Legalább annyi jó dolog történt vele, hogy a kardjait nem merték ellopni a feldühödött napszámosok, akikre a darabos emlékfoszlányok miatt már nem emlékezet tisztán. Mikor már épp lecsukódni kezdtek szemei és a legkellemesebb érzés járta át, pont akkor hasított belé egy számszeríj lövedékének erejével a valódi oka annak miért is reménytelen a helyzete. Ahogy eszébe jutott a friss szellőknek finom illata mérgező gázokká és a puha moha tapintása szúróssá vált. Menekülni akart ettől a helytől, de mielőtt valóban ezt tette volna, összeszedett annyi gyümölcsöt amennyit lehetett és elkezdte kicsomagolni az ezüst kardját a hüvelyéből. A látványtól melyt már három napja kénytelen elnézegetni, még mindig a szívroham és az agyvérzés kerülgette. Képtelen volt feldolgozni azt, hogy a fészkes fenébe törhetett ketté a kardja. Mire vissza csomagolta az ájulás szélére került és még a zamatos málnák gondolata sem tudta helyre hozni. Amint felült a lovára azon nyomban vágtatni kezdett a Fácános névre keresztelt fogadóba, ami az egyetlen esélye volt a túlélésre. Nem csak a kiváló borok miatt, hanem a Beauclair-i lovagi torna miatt is melyre ott lehetett jelentkezni.

Amint megérkezett a városba elrendezte lovát és az utolsó huncut vasától is könnyes búcsút vett, valamint a fogadó felé vette az irányt. Ahogy befordult az utcasarkon rögtön rossz érzés fogta el a figyelő szempárok és a furcsa mondatfoszlányok miatt. Egy idő után azonban remény gyúlt a szemében a „még egy vaják?” és „ez leharcoltabbnak tűnik” kijelentések után. Gondolataiban már épp az „egy szakmabeliek vagyunk pajtás” résznél tartott és egy kövér erszénnyi „adományt” tartott a kezében. Boldogan lépett be a fogadó ajtaján és sec perc alatt oda firkantotta az Aldersbergi Braxer nevet a lovagi torna jelentkezési lapjára. Elégedetten foglalt helyet egy sarok asztalnál és kémlelni kezdte tekintetével a vendégeket míg meg nem akadt a szeme egy rendkívül érdekes látványon melyen nem tudta eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. Minden komolyságát összeszedve közelítette meg a vaják asztalát és egy udvariasnak mondható krákogás után neki kezdett mondandójának.

-Bocsásson meg, hogy zavarni merem, hölgyem. Csak érdeklődni szeretnék afelől, hogy ez a hely szabad-e ön mellet? -kérdezte kíváncsian és reményekkel telve.  

Szószám: 527 | Lullaby of Woe

Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Ápr. 15 2020, 20:21
Karméle La Valette
Karméle La Valette


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
110
Reagok száma :
102
Join date :
2018. Sep. 30.
Tartózkodási hely :
Kerack

Witcher Tournament – Karméle & Veltynger Empty
Witcher tournamentVeltéle @
― Hah! Úgy kell neked, jössz itt nekem a sznob turquoise modoroddal! ― mintha valaki a tömegből valami olyasmit rikácsolt volna elhalón, hogy „az toussaintoise, te ostoba luvnya!” ― Tök mindegy! Épp ideje volt, hogy valaki kiporolja a tomporod egy igazi szörny paklival!
Karméle La Valette egy jóllakott pólyás minden elégedett büszkeségével menesztette az iménti gwent partiban csúnyán alulmaradt ellenfelét, nagyot kortyolt a kupájából, majd összesodorta maga előtt az asztalra hányt kártyáit ― köztük nevezetesen egy yghernnel és egy glustyworppal.
Csak valamikor ekkor figyelt fel az asztala mellett várakozóra.
― Hát hogy a picsácskába ne! Foglalj helyet, te kurafi. ― azzal arrébb csusszant a sörpadon, hogy helyet adjon neki ― Neked is kiporoljam a valagadat, vagy csak a vályúhoz jöttél?
S míg az idegen helyett foglalt mellette, Karméle, La Valette-ből aranybarna szemében különös csillogással simogatta meg az amaz nyakában függő ezüstmedált.
― Griff vaják, mi? Ismerek ám egyet magam is, a bölcs Gabriel mestert. Csípem az öreget, van humora. ― ábrándozott el egy pillanatra a régi szép időkön. Mégsem most volt már, amikor a farkas Eskellel karöltve felforgatták egész Lodot. ― Az azért volt egy mese. Ide hallgass.  ― Karméle La Valette-ből ivott egy nagy kortyot, mielőtt regélni kezdett volna ― Úgy esett, hogy Lod-ban akadt dolgom. A helyi elöljáró felbérelt valami agancsos, termetes, időszakos bestiára. Itt basszon meg a villám, ha hazudok, azt mondták, minden pirkadatkor és szürkületkor látni csak, akkora, mint egy az ördögfajzat, és agancsai vannak, mint a lesinek. Ilyenről még csak nem is hallottam sosem, de hát mondom, nyilván megnézem magamnak, már csak kíváncsiságból is! Tábort verek, meditálok, ez meg ― mármint „ez” alatt most Eskelt, a farkast értem ― fogja magát és az éj leple alatt odaül a tűzrakásomhoz. És nem csak ő, egy harmadik is, egy deres fejű griff mester, a jó Gabriel. Hát én még azelőtt ilyet csak egyszer pipáltam, hogy három vajákot hordjon össze a szél, Gors Velenben, de azok legalább mind vajáknők voltak! Majd azt is elmondom, mert az is megér egy áhitatot. Na, de a lényeg, hogy miután ettünk, ittunk, és nevettünk eleget, felkerekedtünk, hogy beszélünk a kastellánnal a dologról, azt mondták a temetőben megtaláljuk. Meg is találtuk. A földben, holtan. Visszamentünk hát Lodba mindahányan, csak hogy belefussunk a hírhedt vajákgyűlölő Ulrich de…. valami Torma… Quel-Dhorma! Na, belé. A Lángoló Rózsa egyik lovagjába, ahol meg ő tartóztatott fel minket. ― ezen a ponton a láthatóan kifogyhatatlan energiákkal rendelkező vajáknő végre levegőt venni látszott, a beálló csendben pedig egy gondolat hasogatta a halántékát. ― A többit később elmondom. Most igyunk. ― felelte, majd korsóval kínálta az idegent ― A nevem Karméle, La Valette-ből, vaják a macska iskolából. És te, szukafattya? Hogy szólíthatlak? Mondd csak, mit csinál egy griff ilyen távol a fészkétől, lent délen?

P.S.:453 szóMood: Taverns & Inns


Gyere ide, bazdmeg, úgy megölellek, hogy visszasírod azt a rongy szeretődet.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Szept. 20 2020, 15:02
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Játéktér :: Toussaint-
Ugrás: