World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
otthon, te édes - Karméle & Felina Latest?cb=20170716122041 otthon, te édes - Karméle & Felina SwX5v3I otthon, te édes - Karméle & Felina Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Condwiramurs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. 22 Márc. - 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Condwiramurs
Today at 13:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Luna Smok
Today at 9:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Karméle La Valette
Yesterday at 15:05


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Karméle La Valette
Yesterday at 15:02


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Wilkina
Yesterday at 9:29


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Axel Walardeb
Szomb. 19 Szept. - 17:48


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Ríviai Geralt
Pént. 18 Szept. - 18:56


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Ríviai Geralt
Pént. 18 Szept. - 15:35


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Ríviai Geralt
Csüt. 17 Szept. - 14:30


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
otthon, te édes - Karméle & Felina Emptyby Grash
Csüt. 17 Szept. - 14:26

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Felina
Felina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
18
Reagok száma :
14
Join date :
2018. Dec. 11.
Tartózkodási hely :
slippin' into darkness -

otthon, te édes - Karméle & Felina Empty
otthon, te édes - Karméle & Felina

Kerack szeme nem világít a sötétben, az erdő fojtó sűrűségén egyedül kell átvergődnünk magunkat. Nyolc év után sem felejtettük el a dörgést, ahhoz túlságosan a sejtjeinkbe ivódott az itt töltött idő; mégis mélységes letargia telepszik rám, ahogy halk léptekkel utat törünk magunknak a lelógó indák susnyásában. Nem világít a macskaszem, vagyis nincs itthon senki. Sem Leonart, sem mások. Az érzés, hogy mi vagyunk az egyetlen macskák, akik megtalálták a hazavezető utat télre, mázsás súlyként nehezedik rám.
Megállásra intem Karmélét az erdő legmélyebb pontján, önkényesen előre lépek, az előttünk húzódó ágakat fürkészem, majd beléjük kapaszkodva félrerántom őket az útból. A kopár zöld felfedi a mögötte tátongó, ködbe burkolózó szakadékot, és a viszontlátás öröme enyhe megkönnyebbüléssel önt el. A vállam felett odabiccentek a lánynak, aztán a mélybe vetem magam. Kezem alá otthonosan simul a következő ág, amin átrugaszkodom a következő indára. Belököm magam, a lendületet kihasználva szaltózom fel a függőhídra. Hiába érkezem puhán, talpam alatt kettéroppan a fa, bokám a semmibe zuhan, kétoldalt megkapaszkodom. A fa idővel elkorhad. Hát senki sem járt itt, hogy megjavítson téged?
Ha Karméle is megérkezett, indulhat a mászás. A függőhíd végén túl ismerős kövek várnak minket, alig egy fertályóra alatt, könnyedén felkapaszkodunk a mohákkal benőtt falakon. Az utolsó méteren átsegítem, majd a torony ablaknyi ajtaját belökve levetem a csuklyát a fejemről. Teljes a sötétség.
- Nos, a jó hír, hogy miénk az egész kégli - vetem oda a mellettem ácsorgónak, nagylelkűen elhallgatva a rossz hírt. A földre kikészített kovakővel pillanatok alatt tüzet lehelek a falon lógó fáklyák egyikébe, amit aztán magam előtt tartva elindulok a trükkös csigalépcsőn lefelé. Pontosan tudom, melyik lépcsőfokot kell kihagyni, hogy ne zúdítsak halálos csapdákat a nyakunkba.
- Megyek, meggyújtom a Szemet, te addig izzítsd be a konyhát. Éhen halok! - A fáklyámat a falon lógók egyikéhez tartom, és amint az lángra lobbant, leemelem a falról és Karméle kezébe nyomom. Mielőtt elhúznám tőle a kezem, gyengéden megcirógatom az övét.
- Ellenőrzöm a tornyokat is. Egy órán belül az étkezőben találkozunk. - Pont azért kapja ezt a feladatot ő, mert tudom, hogy nem egy konyhatündér, és mert dacára annak, mekkora amazon lett belőle, ha valaki a toronyhálók mélyén rejtőzködik, jobb, ha velem találkozik először, nem vele. Meg akarom óvni, még ha ezt büntetésként is tálalom. Mielőtt tiltakozhatna vagy helyeselhetne azonban, a tarkójára marva magamhoz rántom, ajkaink mocskos és sokat ígérő csókban koccannak össze.
- Aztán valami finomat készíts. - suttogom a szájába, mielőtt elhúzódnék tőle, köpenyem csuklyája alá rejtve huncut mosolyom, majd lefordulok, kilökve a falba rejtett csapóajtót és kivetem magam a köddel borított sötétségbe.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. 19 Ápr. - 16:29
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Játéktér :: Cidaris-
Ugrás: