World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Hanga Latest?cb=20170716122041 Hanga SwX5v3I Hanga Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Balduin
Yesterday at 21:47


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Janka Peterson
Csüt. Ápr. 08 2021, 09:11


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Aethelwulf
Vas. Ápr. 04 2021, 10:15


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Hanga Emptyby Bogárka
Szomb. Ápr. 03 2021, 15:45

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Vendég
avatar

Vendég


Hanga Empty
Hanga
Hanga
Becenevek:

-

Életkor

16

Látszólagos kor

16-17

Csoport/faj

tiszavirág

Foglalkozás

szobalány


Különleges képességek/faji adottságok


Bár nem különleges képesség, de tud főzni, mosni, meglepően ügyesen vadászik a porcicára, és állítólag egészen ügyesen hímez.

Jellemrajz


Nem meglepő módon tisztelettudó leányzó, ki ismeri az illemet, etikettet és tudja, hogyan kell rakni a kés-villa-kanál szentháromságot az asztalnál. Nem ő lesz az, aki felemeli a hangját egy vita során, ugyanabban a hangerőben fog kommunikálni, mint a beszélgetés kezdetén. Hálás, amiért Cirilla szobalánya lehet, tisztában van azzal, hogy szerencsés, hiszen lehetett volna sokkal, de sokkal rosszabb is akár. Honvágya van az otthona iránt, messzire került, fél, hogy soha többet nem láthatja a hazai tájat. Hiányoznak neki a szülei, kikről nem tudja, hogy élnek, vagy halnak. Esze ágában sincsen viszont megszökni, hanem a maga mosolygós, kedves, optimista módján szemléli a világot, készít kakaót, kelti fel reggelenként a császárnét.

Megjelenés


Félhosszú, szőke hajjal rendelkezik a kisasszony, mely néhanapján világosbarnának tűnk. Szeme a nyári mezők zöldjével csillog, tökéletesen illik hozzá. Bőre hófehér, amely simán leéghet a napon, ha nem vigyáz magára. Se az invázió alatt, se az út során nem szerzett be sérülést, heggel sem rendelkezik, ahogyan érdekesebb anyajeggyel, bőrelváltozással sem, amelyek esetleg lehetnének az ismertetőjegyei. Amikor mosolyog, kis gödröcske ül meg a szája két szélén, egyfajta kislányos bájt adva neki. Szeret virágkoszorút fonni és a hajára tenni, hiszen ő maga is egy virág. Ruházatát tekintve az egyenruháját hordja. Halványrózsaszín, halványzöld és világosabb narancssárgát kedveli színek terén, ilyen színű anyagokba bújik, ha teheti.

Előtörténet


Amikor kicsi voltam, az anyukám megtanított hímezni. Azt mondta, hogy minden valamire való lánynak tudnia kell hímezni, ezzel díszítve ruhát, ágyneműt, abroszt és minden mást. Emlékszem, az elején nem igazán ment, mindig vissza kellett fejteni, hogy utána újrakezdjem. Újra és újra és újra, végeláthatatlan monotonitásban. Nem tudom, hogy milyen lett volna az, ha esetleg nem történik meg az, ha, sok a ha, és kevés a biztos. A múlt az múlt, kár is ezen rágódni, nem igaz? Mint mikor Morzsi kutya meghalt, mikor öt éves voltam, akkor is gondolkoztam, mi lett volna, ha. Anyukám meleg, mézes tejet adott akkor nekem, hogy megnyugodjak és ne az egereket itassam. Őszintén szólva, elég sok mindenre megtanított anyu. Apukám, Baltazár katona, ő is hiányzik. Hogy beállt-e a seregbe? Jobb kérdés, keres-e, vagy lemondott rólam? Nem tudom, remélem, hogy még nem adta fel, még nem hagyta el őt a remény apró sugara.
Amikor felkapott a fekete lovag, megijedtem, annyira, hogy pánikolni és sikítani is elfelejtettem, csak vártam, hogy mi lesz velem. Hogy meggyaláz-e, hogy megöl-e, esetleg odaad másnak, mint valami rongyot, vagy mi lesz velem. Féltem a jövőmtől, görcsbe rándult gyomorral vártam a végét és azt, hogy mi lesz a sorsom. Végül Darn Rowan-ban kötöttünk ki, hol életem eldőlni látszott. Kérdezték, hogy tudom-e azt, tudom-e ezt, én meg csak bólogattam, és igennel válaszoltam, hiszen az édesanyukám megtanított ezekre. Tudtam, tudom és tudni fogom. Cseléd lettem, én, Hanga, egy leendő császárnénál, a nilfgaardi udvarban, távol minden ismerttől, hogy egy idegen országban álljak a talpamra.
Amikor kiderült, hogy nem kell új nevet kapnom, mivel az eredeti is egy virág, megörültem. Ha más nem, ez biztosan emlékeztetni fog arra, hogy ki vagyok és honnan jöttem. Próbálok olyan szorgos lenni, mint a hangyák, ha már csak egy betű különbség van köztem és köztük. A többi virágszállal egészen hamar barátkoztam össze, jó csapat vagyunk, ami azt illeti.  Szeretek kakaót készíteni Cirillának, ruhát keresni a többiekkel együtt, vagy épp csak kihúzni a függönyt, hogy a felkelő nap fénye elérje őt.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Jún. 01 2020, 22:25
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Archívum :: Törölt karakterek :: Törölt karakterek ET-i-
Ugrás: