World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Latest?cb=20170716122041 "ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis SwX5v3I "ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Balduin
Yesterday at 21:47


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Janka Peterson
Csüt. Ápr. 08 2021, 09:11


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Aethelwulf
Vas. Ápr. 04 2021, 10:15


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Emptyby Bogárka
Szomb. Ápr. 03 2021, 15:45

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Emiel Regis
Emiel Regis


Kitüntetések :
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis A_fzve10"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Vzordz10"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Its_ca10"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Dopple10
Hozzászólások száma :
9
Reagok száma :
6
Join date :
2019. Sep. 09.
Tartózkodási hely :
Toussaint

"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Empty
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regisýſa pur eſ chomuv uogmuc

Yennefer & Regis

©️️️️️️️

Bevallom őszintén, nem csak emberi, de vámpír-viszonylatban is meghökkentően gyors ütemben zajlott a regenerációm. Velen vége volt, mikor kedves felem hangja visszahívott a Fekete Világból, és Imbolc elején már képes voltam lejönni a Gorgona-hegyről. Azt nem mondanám, hogy csakis a saját lábamon tettem meg az utat a Táltos barlangjától Beauclair városáig, de magam már amiatt is repestem az örömtől, hogy tulajdon tagjaim újra képesek voltak az akaratom szerint mozogni - még ha kissé nehézkesen is. De ismét ura voltam a saját testemnek, s egyáltalán, volt testem, aminek az ura lehettem. ...De milyen áron…
Ha még ezt az árat én fizettem volna meg… De Orianna…
Még mindig kétségek gyötörnek. Kétségek, afelől, hogy megérte-e. Megértem-e? Képes leszek-e valaha meghálálni neki ezt az áldozatot…? Nem tudom… Nem hiszem. Tartok tőle, hogy nem fogom tudni elviselni, amikor a Sorsa betelik. Akkor pedig mi haszna volt…? ...Ha utána ölném magam… Már ha meg tudnám tenni.
Tulajdonképpen, számunkra meghalni a legnehezebb. Hacsak valaki nem pusztítja el a porhüvelyünket teljesen, hacsak nem égetik a testünket porrá és szórják szét a hamvainkat, képtelenek vagyunk végérvényesen meghalni. Máshogy nem tudunk megszűnni létezni. Nem véletlenül tartjuk úgy, hogy egy nemesvámpírt csak egy másik nemesvámpír ölhet meg. Hiszen más aligha tudja, hogyan segítjük át egymást a Fekete Világba. Senki más nem ismeri a szertartásainkat. És még mi is mennyi mindent felejtettünk belőle… Por és hamu, por és hamu. ...Miért emlékszem erre mégis...?
...Amikor újra megszülettem, azt éreztem, s azóta is érzem, hogy nem csak a saját emlékeimet kaptam vissza. Olyan látomások rémlenek fel bennem, amik nem lehetnek az én emlékeim. Azt hittem eleinte, hogy mindez csupán az ideg- és agysejtek regenerálódási folyamatának része, de mostanra belátom, hogy tévedtem - ám egy másik magyarázat is felmerült bennem.
“Vért a vérnek. Az enyémet az övének.” Ezt mondta a Táltos, mikor visszahozott a Fekete Világból, s bár a transzplantáció a mi esetünkben soha nem jár emlékek és ismeretek átadásával, de mégis… Mi van akkor, ha olyan sokat adott át nekem a sajátjából, hogy egy része ő magának akarva-akaratlan is megmaradt bennem…? Ha óhatatlanul is átadott nekem olyasmit, amiről nem szabadna tudnom? Amiről talán ő sem tud, hogy megtörtént? De ami mégrosszabb: mi van akkor, ha én magam nem tudom eldönteni, hogy melyik illékony emlékkép a sajátom, és melyik az, amiről tudnom sem szabadna…? Biztos lehetek abban, hogy Ríviai Geralttal én találkoztam? Biztosan nekem mondta Ciri, hogy figyelmeztessem Geraltot? Én voltam az, aki azzal a hevenyészett hanzával átutaztam a fél Kontinenst, hogy megtaláljuk Geralt lányát…? ...Bizonytalanság ül minden álmomon, minden emlékemen…
Akárhogy is, igyekeztem nem mutatni kedves felem előtt, milyen sötét gondolatok telepedtek rám és követtek szinte mindenüvé, ahová csak mentem, mintha tulajdon árnyékaim lettek volna. De Birke közepén elhatározásra jutottam. Sok-sok minden volt, amit tisztáznom kellett magamban, és bár kedves felem marasztalt, de meggyőztem róla, hogy kénytelen vagyok útra kelni. Nehezen ugyan, de megosztottam vele az emlékeimet illető aggályaimat, és hogy mindenképpen meg akarom keresni Geraltot. Túl kellett, hogy élje. Orianna nem látta a holttestét Styggában. Se az övét, se Yenneferét, se Cirilláét. ...Élniük kell.
Kedves felem akkor adta be a derekát végül, mikor azt is megemlítettem neki, hogy lassan két éve nem jártam dillingeni birtokomon, és senkit nem bíztam meg annak igazgatásával. Erre már Orianna is belátta, hogy mindenképpen meg kellene néznem, hiszen ki tudja, mi történt vele a háború alatt... Még most is mosolyt csal arcomra a gondolat, milyen pragmatikusan is áll a világhoz. Ahogy az is, milyen vehemensen esketett meg és kötötte a lelkemre, hogy minél előbb térjek haza. ...Így mondta. Haza.
Belleteyn vége volt már, amikor Dillingenbe értem szamárháton, az utazás során ugyanis mellőztem a repülést és a köddé válást… Még nem éreztem úgy, hogy biztonságosan tudtam volna használni ezeket a képességeimet is. Mindenesetre, a városba érkezve végül nem jutottam el az onnan kicsit északabbra fekvő, eldugott lakomhoz, ugyanis az a szerencsés véletlen esett meg velem a város főterén, hogy fél füllel egy beszélgetésfoszlányt csíptem el. Nem lett volna semmi érdekes benne, azonban egy olyan név hangzott el a párbeszéd során, amelyre akaratlan is felkaptam a fejem. Vengerbergi Yennefer.
...Alig egy percre, ha láttam Styggában. Akkor, ott elgyötörten hevert a törmeléken, miután Vilgefortzra támadtam, de a gondolat, hogy Yennefer, aki legalább annyit jelent Geralt számára, mint Ciri, itt van…! Épp csak három gondolatot kellett kiolvasnom az illető fejéből, hogy azt is megtudjam, Bodrogban tartózkodik. ...Csak reményleni tudom, hogy kedves felem megbocsát nekem, amiért egy kicsikét hátrább soroltam dillingeni birtokom felkeresését, és helyette azonnal Bodrogba repültem. Igen, repültem. Túlságosan is elragadott a hév, és nem akartam megkockáztatni, hogy elszalasszam ezt a lehetőséget, így nem is foglalkoztam vele, mennyire biztonságos az utazás ezen módja jelenlegi állapotomban… Szerencsére, aggodalmam alaptalannak bizonyult már a kezdetektől fogva.
Így tehát most itt vagyok Bodrog városában, és Vengerbergi Yennefert keresem a Főnixmadár Fogadójában, ahol úgy hírlik, hogy megszállt.Elfenlied Lilium || Szószám: 791
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Jún. 15 2020, 16:58
Vengerbergi Yennefer
Vengerbergi Yennefer


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
326
Reagok száma :
85
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Cintra, Bodrog

"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis Empty
Re: "ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & RegisRegis & Yennefer

Por és hamu

©️️️️️️️

Amikor beviharzott a bodrogi Főnixmadár fogadójának ajtaján ― miután módszeresen iszonyú lármát keltett, ahogy kivágta annak ajtaját ― egy pillanat erejéig megfagyott az élet. Elhallgatott a cintányér és a tamburin, némaságba burkolózott a duda, a fuvola és a görbekürt, pár félrecsúszott, bántóan hamis hang után pedig csend borult a cimbalomra, a hegedűre, a tekerőlantra és a hárfára is. De nem csupán rájuk, érezhetően halkabbra fogta társalgást, illetve a túlborsozott étkek fogyasztását, majd az azt követő, ingerszerű köhécselést a Főnixmadár összes vendége.
Az idegen fekete baziliszkusz csizmába tűrt sötét bőrnadrágot viselt, dísztelen öve felett egyszerű, félig nyitott gyolcsinget viselt. Hollófekete, viharos loknijait a jó Melitele anyácska tudja, hogyan sikerült engedelmességre bírnia, és feltűznie. Egész megjelenése a decemberi reggeleket juttatta bárki eszébe. Körbehordozta haragvó, ibolyakék tekintetét a fogadó vendégein, zenészein és fogadósán, majd nagy sebbel-lobbal elhaladt a söntésnél állók mellett.
― A szokásosat kérem a lakosztályomba, amilyen hamar csak lehet. ― vetette oda sietve, és némiképp gorombán a Főnixmadár tulajdonosának.
Kikerült egy magas, hamusápadt arcú, erősen őszülő férfit, feszült, ibolya villámokat szóró tekintete egy hosszú, lassú és mély pillanatra annak sötét, már-már fekete szemével. Mintha az idegen eltöprengett volna, és ebben a töprengésben épp csak egy árnyalatnyit hátrafordította volna a fejét, ahogy elhaladt a messziről jött vándor mellett, majd amilyen hirtelen jött, olyan fürgén el is tűnt az egyik emeleti hálókörlet ajtaja mögött.
Szinte érezni lehetett, ahogy az eleddig felgyülemlett feszültség most kienged a Főnixmadár ma esti látogatóiból. Lassanként újra elindult a vidám susmus, edényzörgés, különféle hangszerek keltek újra életre. Mire a muzsikusok újra játszani kezdtek, a fogadós így szólt a messzi vándorhoz.
― Bocsássa’ meg eszt a kis közjátékot, valami’ átkos boszórkány a némber ― adta meg végül a magyarázatot a kimondatlan kérdésre egy lemondó sóhajjal, gesztusaiból és hangneméből nyilvánvaló volt, hogy már napok óta viseli az ilyen és ehhez hasonló attrocitásokat ― Szeszélyes és könyőrtelen. Én a helyébe’ vigyáznék vele. Nehogy a végén még rosszúl nézzen rá, oszt’ a következő pillanatba’ nöm marad más kendbő’, csak egy megszenesedett, koromfekete hamukupac. No, de haggyuk is eszt most. ― legyintette, majd megtörölte a kezét a mostanra már igencsak foltos kötényében ― Levágtam ma reggöl egy malackát, maratt még a pörkőltjéből, nokedlivel, karéj kenyírrel, egy pofa serrel. Szobából is akad még egy-kettő.  

The End's Beginning || Szószám: 369 szó
"ýſa pur eſ chomuv uogmuc" - Yen & Regis 6X6zwTAmSHQGMjWo0rIdvE

Elillansz ― reggel jő az álom
Egres, orgona illata száll…
Álom tán a holló fürtök omló árja,
égkék szemekben könnyes csillogás
.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Júl. 14 2020, 14:03
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Játéktér :: Cintra-
Ugrás: