World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Latest?cb=20170716122041 Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 SwX5v3I Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Balduin
Yesterday at 21:47


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Janka Peterson
Csüt. Ápr. 08 2021, 09:11


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Aethelwulf
Vas. Ápr. 04 2021, 10:15


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Emptyby Bogárka
Szomb. Ápr. 03 2021, 15:45

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vilkas
Vilkas


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
72
Reagok száma :
68
Join date :
2019. May. 05.

Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Empty
Re: Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina

Wilkina & Vilkas

Nem akartam, hogy Wilkinanak baja essen, ám ki se akartam hagyni őt a vadászatból, mivel akkor nem tanulna semmit. Jó kis bevezetés lesz számára, egy éles szörnyvadászat.  Halk szavaira csak biccentek egyet, miután ismertettem vele a szabályokat. Ezt úgy veszem, megértette. Nincs már több dolog. Persze idővel még biztos eszembe fog jutni, pár hasznos tanács, amely az életét mentheti meg, ha szorul a hurok.
Miután reggel felébredtem, a kisasszonyt nem találom sehol. Persze tud vigyázni magára, bár egy kevés aggodalom ült az arcomra. A nyomait követve egészen egy kisebb folyóig követtem őt. Egy átkozott lény magasodott fölébe. Már készültem lecsapni, ám Wilkinanak volt annyi sütnivalója, miképp ne üljön föl rá. Kellő távolságba menekült a fekete paripától, amely most üres kézzel távozott. Sokak nem tudnak ellenállni a látomásbéli teremtménynek, de nagy árat fizetnek ezt követően.
Wilkina igazolja is, hogy egy haja szála sem görbült, az eset során, én viszont még ettől átvizslatom. Sehol egy karcolás szerencsére. A szavakat keresi, bocsánatkérőn, csakhogy én egy bólintással letudom a dolgot.
- Tudom nem akartál bajt keresni, ennek ellenére megtaláltad. Máskor ébressz inkább fel. – kis szigor nem árt, de nem viszem túlzásba. – No, fel a fejjel… nem történt probléma és ez a lényeg.
A leány hátát gyöngéden irányba noszogatom, ekképp visszaindulunk a táborunk felé. A megbízónk kezdett magához térni. Nem tűnt egy korai kelőnek a táskás szemeit elnézve, azonban egy kotnyeles szajkó fütyörészése miatt most kénytelen volt feltápászkodni. Zsémbesen egy törött ágat hajintott az ágak közé, remélve, miszerint az ébresztőjét kupán vágja.
- Úgy nézem, már fel se kell ébresztenem. Remélem nem akart visszaaludni. – teszem hozzá ironikusan.
- Nem, nem akartam. – motyogta az orra alatt, miközben összehajította a cókmókját. A példáját követve én is hasonlóképp tettem. A kis félvér nem ülhetett fel a paripájára, még kénytelen volt az én hátasomra ülni, mivel a paraszt használta a másikat. Felültettem először Wilkinat, majd én is elfoglaltam a helyemet mögötte.
Jó néhány óra eltelt, mikorra az első települést elértük. Végre kinyújtóztattuk tagjainkat, amely már nem ártott.


"Erős tű, fonál fűz, ősök szelleméhez űz,

Ámbár most még gyengének tűnsz,

Légy bár víg, légy bár zord mindig büszke hittel mond,


Egész lánc kering, lám reám vár."

Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Jan. 13 2021, 19:46
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Empty
Re: Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & WilkinaVilkas & Nihil

Talán túlzottan bízik bennem mesterem és nevelőm. S tényleg igaza van az Örök tűz papjainak, miszerint a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Legalábbis számomra, hiszen valahányszor valami jót akarok tenni, történik valami, ami nagy veszélyt jelent rám. Mint most az a fura ló mi megjelent mögöttem.
-Rendben. - továbbra is leszegem fejem és várom az érintést, mit lassan megszokhattam. Ehelyett finom taszítást érzek a hátamon. Némi értetlenséggel pillantok fel rá, hogy nem bántott hibámért.
A szajkó hangjára mosolyogva tekintek a madárra. Még egy éjjen túl vagyok. Figyelem ahogy az ág a madár irányába röppen, majd a férfiakra tekintek felváltva. Segítkezem a lovak körül és összeszedni a dolgainkat, majd a kápán előre csúszva vartam, hogy Vilkas felüljön. Megindulva pedig visszacsúszom a nyeregbe és nekidöntöm hatam és fejem a vaják erős hasának és mellkasának. Lassan pislogok párat, ahogy az állat dinamikus mozgása elringat.
-Me... megérkeztünk? - érdeklődöm laposakat pislogva. Megdörzsölöm szemem és ásítok egy nagyot. Körbetekintve a falun rönkházak emelkedtek fölénk, némelyik emlékeztetett a faluból jól ismert vájog házakra, bár ez távolabb és a szélen volt jellemző. A nádtetők és a moha. Elvermelt pincék, faajtók. Öreg morgós kutyák emelik kívancsian fülüket és orrukat a levegőbe. Itt mindenki kedvesen fogadta a vajákot, nem akarták kiüzni, elűzni es elásni. Vrakovacz, ha jól emlékszem a település nevére, Kaer Morhen kapuja.
-Az vár kapuja? - érdeklődve tekintek a vajákra és igyekszem átlendíteni a lábam a nyereg felett, megtámasztva karommal a testem, majd ellökve földet érni a ló mellett. Elveszítve egyensúlyom próbálok megkapaszkodni Vilkas-ban, ha nem sikerül a földre esem, de azonnal felállva leporolom magam.


 Jegyzet:Bocsi a csúszásért ^^" . Szeretés van ♡  

Zene: Bánatos altató

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Márc. 22 2021, 19:43
Vilkas
Vilkas


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
72
Reagok száma :
68
Join date :
2019. May. 05.

Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Empty
Re: Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina

Wilkina & Vilkas

Nem voltam mérges a kis félvérre, inkább aggódtam, hogy valami butaságot csinál. Én is voltam gyerek, szóval tudom milyen, mikor elbóklászol, s akár egy nem kívánt kalandba kerülsz. Talán túlzottan féltem őt, azonban ameddig nem elég felkészült a világra, addig az én, illetve a többi céhtag felelőssége a felügyelete. Csak egy figyelmeztetést kapott tőlem, ám a testhelyzetéből ítélve, valami másra várt. Valószínűleg valamilyen tettlegességre számított, én viszont ilyen nevelési formát nem támogatok. Persze ha nagyon rossz fát tesz a tűzre, akkor lehet, az indulataim felülkeverednek, viszont most semmilyen baj nem történt.
- Szóval…máskor jobban vigyázz. – jegyzem meg lezárva az ügyet, majd visszatérünk a rögtönzött táborhoz.
Szerencsére az idegen nem fosztott ki, míg elbóklásztunk. Már volt rá nem egy precedens, hogy a vajákot pár perc eltűnést követően, máris hullaként aposztrofáltak, azután a holmijukat, meg vitték a tisztes dögkeselyűk. Wilkinat eléggé leköti a szajkó, ami nem is baj, legalább nem a halál közeli élménye jár a fejében. A lovamra visszateszem a nyerget, s a kis töpörtyűnek is hagyom, had segédkezzen abban, miben csak tud. Dolgos egy leány, szóval erre nem lehet panasz, azonban még a füvek próbájáig, még annyi idő van, illetve annyi minden változik. Belegondolni is szörnyű, hogy akár bele is halhat a vajákká válásba. A rossz gondolatokat elhessegetem, mikor felsegítem a nyeregbe, majd felülök mögébe.
Jó pár óráig pihent, míg én szűkszavúan válaszolgattam a kísérőnknek. A munkaadónk sok marhaságról beszélt, főképp a disznóiról, mennyire jó húsban vannak, s hogy milyen jó hurkát tud készíteni belőlük, na meg még jó pár tivornyáról, hol a falu legszebb szüzeit avatta be, amit nehéz elhinni róla, főképp a terebélyes hasa, illetve a ritkás hajzata miatt. Na meg, még ha az nem lenne, a borvirágos duda orra a maradék fehérnépet biztos elijeszti. Végre fellélegeztem, mikor a vaják növendék felébredt, legalább a másik férfi addig se mesél a lehetetlen hódításairól.
- Ahogy azt mondod. – válaszoltam röviden Wilkinanak, miközben néztem a kevésbé sikeres kiszállását. Ahogy esett volna le a grabancába markoltam. A reflexeim, mint mindig sikeresek voltak, így addig eresztem őt a jobbommal, míg a cipője nem éri a földet, utána én is átvetem a lábam, majd lehuppanok mellé. A lovam szárát megfogom, majd azzal vezetem tovább, egészen egy csordultig tele lévő itatóhoz. Az elnehezedett tagjaimat megtornásztatom kicsit.
- Hogy bírod az utazást pici? – teszem fel a kérdést. – Egy idő után hozzászoksz. Nekem van, hogy heteken át lóháton töltöm a napjaim nagy részét.
Pár percet még ott töltünk, azután meglátom a kofákat. Az erszényemet kikapom, s megbontva a kötését, pár orent adok Wilkinanak.
- Menj oda, s kérj tőlük vagy huszonöt kilogramm sót. Míg te lerendezed az üzletet, addig én felpakolom a lóra. – remélem alkudik az árából, de ha nem is, akkor pont eleget adtam neki, még harminc kilogrammot is kifut.
"Erős tű, fonál fűz, ősök szelleméhez űz,

Ámbár most még gyengének tűnsz,

Légy bár víg, légy bár zord mindig büszke hittel mond,


Egész lánc kering, lám reám vár."

Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Márc. 24 2021, 21:02
Wilkina
Wilkina


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
269
Reagok száma :
211
Join date :
2018. Dec. 09.
Tartózkodási hely :
A kontinensen bárhol

Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Empty
Re: Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & WilkinaVilkas & Nihil

Rövidre és lényegretörően válaszolt és nevelt. Az idegen módú formálás pedig ínyemre van. Elég ez ahhoz, hogy igyekezzek ne bajba keveredni. Bar megtalál az magatól.
Talán jobb is, hogy a gyermeki elme nem ismer bizonyos fogalmakat. Mivel a felnőt tudja mi történt, apró lelektükreimből pedig tudhatja, sajnos én nem. Nem értek semmit, csupan a szajkó dala érdekel. Talán azt értem.
Zsibadas okozta e kenyelmes álmom, vagy a ló ütemes mozgasa, mi szibte elringatott. A biztonságérzet, mit a ferfi erős karjai biztosítottak.
Ügyetlenségem pedig megakadályozza, ahogy elkapja grabancom. Halasan tekintek rá gida szemeimmel és egy kedves mosollyal. Mit mondhatnék, mit tehetnék? Végre valaki vigyaz rám.
-Szerintem jól... - nem akarok szólni neki a kisebb csípő érzésről a combomon. Ahogy feltört az első kápa, enyhén csípi az izadság. -Mindig úton vagytok. Miert nem szekérrel ami kenyelmesebb lehet? - érdeklődöm kívancsian megdöntve fejem. Mikor pedig a kezembe adja a fém érméket megforgatom őket, majd vissza nyújtom szomorúan.
-Még nem tudok addig elszámolni... - rajzolok köröket cipőm orraval a talajra. Talan ha az ujjaimat tudom számolasra használni, úgy is csak tízig megy nehézkesen.


 Jegyzet:Bocsi a csúszásért ^^" . Szeretés van ♡  

Zene: Bánatos altató

Mindenki megérdemel egy második esélyt
Vörös Farkas

Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Ápr. 12 2021, 19:38
Vilkas
Vilkas


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
72
Reagok száma :
68
Join date :
2019. May. 05.

Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Empty
Re: Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina

Wilkina & Vilkas

A lóháton ülve fél szemmel az utat, míg a másik szememmel az egyre csak el-elszundikáló félelfre néztem. Különösebben nem történt velünk semmi komolyabb, se nem támadtak meg minket banditák, se nem vetette ránk éhező tekintetét valami fenevad. A bennünket szegélyező erdő, sűrű, valamint sötét volt, így akárminek, vagy akárkinek könnyű prédát nyújthattunk volna. Igaz én Witcher vagyok, így a meglepetés nem lett volna olyan meglepő, akárhonnan is támadnak. Már jóval előre érzékeltem volna akármi közeledtét, de csak egy békés gombászó alakot vehettem észre, kinek a kosarát, megannyi rókagomba, lilapereszke és vargányagomba dagasztotta. Alig pár jardnyira lehettünk a településtől, az itteni bükkösök már kevésbé veszélyesek, azonban a kosaras apóka bizonyára maga is tudja ezt. A város bejáratánál már csak egy törp akadt, kivel találkozhattunk. A szakállas szerzet egy öszvérét szeretett volna mozdulásra késztetni, ami mögé egy jókora tönköt kötött vontatnivalónak, ám a jószág megmakacsolva magát, még a szár húzására sem reagált. Ezután már jóval élettelibb környezet következett. Mindenki sürgött forgott.
A legközelebbi itatóhoz, ösztökéltem hátasomat, majd először a kis növendék. Wilkina majdnem leesett, én mégis résen voltam. A mosolya megkönnyebbülést nyújtott számomra, miután megúszta a zuhanást. A földre raktam, majd követtem őt.
- Hát a szekérnek vannak hátrányai, kevésbé mozgékony vele az ember. Most képzeld el, hogyha meglátsz egy királygriffet, s utána kell eredni. Ez lóháton gyorsan lehetséges, kocsival meg, inkább nem is folytatom. Ráadásul sok munka a sűrűben van, oda meg nem mehetsz be kocsival többnyire, még néha lóval is nehéz. – oktattam ki a vaják növendéket, aztán egy megbízást adtam neki. Kissé megilletődött, majd elmagyarázta, hogy a rábízott munka miért nem lehetséges. Néha el is feledkezek róla, milyen kicsi, még sokat kell tanulnia.
- Nem baj akkor majd együtt. – oda nyújtom a kezemet neki, s ha megfogta elindulok. Egy őszes hajú nőhöz vezetem, ki sóval, vajjal, halakkal, s mindenféle nem összefüggő holmival kereskedik. Olyan hatvanas évei elején járhatott, szája sarkából valami gyógynövény gyökere lógott ki, melyen szorgosan rágódott.
- Jaj de aranyos kislány. Nem is tudtam, hogy a vajákok, ifjú hölgyeket is befogadnak, vagy csak hazahozott téged csöppség? - érdeklődött az asszony. Odahajoltam a vörös loboncos kicsihez, majd szépen a kezeibe nyomtam a pénzt. Kis alkudozáson túlestünk, majd segítettem Wilkinanak kiszámolni a megfelelő mennyiséget. Két zsákkal vittünk, az egyiket rábíztam, hogyha elbírja, akkor hagyom, ha nem segítek neki, ám had önállósodjon kicsit. Kivel jöttnk, az már idegesen szalad oda hozzánk, s mindenképpen arra bíztatott minket, hogy siessünk.


"Erős tű, fonál fűz, ősök szelleméhez űz,

Ámbár most még gyengének tűnsz,

Légy bár víg, légy bár zord mindig büszke hittel mond,


Egész lánc kering, lám reám vár."

Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Ápr. 14 2021, 19:28
Ajánlott tartalom
Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina - Page 2 Empty
Re: Szeretet nélkül meghal a lélek, úgy pedig a test is fejlődés képtelen - Vilkas & Wilkina

Vissza az elejére Go downBevésődött:
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Játéktér :: Alternatív-
Ugrás: