World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Latest?cb=20170716122041 Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla SwX5v3I Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Balduin
Yesterday at 21:47


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Janka Peterson
Csüt. Ápr. 08 2021, 09:11


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Aethelwulf
Vas. Ápr. 04 2021, 10:15


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Emptyby Bogárka
Szomb. Ápr. 03 2021, 15:45

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Cirilla császárné
Cirilla császárné


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
46
Reagok száma :
39
Join date :
2018. Oct. 19.
Tartózkodási hely :
Darn Rowan -Nilfgaard

Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Empty
Lovaglóleckék - Jácint & CirillaJácint

& The girl ©
A szeretet és a félelem ritkán jár együtt
Stella asszony még tegnap kikötötte, hogy ma a lovaglási képességeimen kell csiszolni. Elvégre, még gyöngye kislány voltam, mikor még... mikor még utaztam lovon Valaki előtt. Ennek már... hajh... ezer és egy éve. Nem túl jól emlékszem rá s bizony, jelen helyzetben nem úszom meg, hogy ne kelljen ezt is, mint annyi minden mást, megtanulnom.
Vicces lesz.
Csúnyán nézek rá, lefogadom, hogy csak azért jön, hogy kinevessen. Mondjuk, valószínűleg lesz rá oka, elvégre... fogalmam sincs, hogyan kell ezt csinálni. nem nagyon van más választásom, amit Stella asszony mond, annak úgyis kell lennie. Így hát reggeli utána lányok barna lovagló nadrágba és csizmába bujtatnak, fehér fodros inggel és barna fűzővel megtámogatva. Meg egy kis brokát mellénykével, miután kontyba fogták szőke tincseim. Róza és Hanga jön velem, inni és ennivalót hoznak magukkal a gyakorlásra, no meg legyezőt. bizonyosan egy idő után ki fogok tikkadni, mint gúnár a napon felejtve.
Viszel?
Enyhe mosollyal az ajkaimon fordulok hátra, szépen ívelt szemöldököm leheletnyit emelkedik meg. Ott por van és mocsok..meg lócitrom. Egészen biztosan megér ennyit a kinevetésem?
Meg hát.
ezen meglepődöm egy kicsi, intek Rózának, hogy az égszínkék ruhába bujtatott porcelán másomat ültesse a karjára s így négyen megyünk le Darn Rowan várának udvarára, ahol ha jól értesültem, Jácint fog várni engem. Még jó.. minél kevesebb ember lát bénázni, annál kevesebben nevetnek ki.
Engem is számoltál?
Te csak maradj csöndben... tudom, hogy te fogsz a legjobban kacagni rajtam. Ugyan egy szem fiú virágomat még nem látom, de a lovászfiú már vezeti ki a hófehér kancát, mit Cintra népétől kaptam ajándékba. Állítólag szelíd teremtés, aztán majd meglátjuk. Remélem fedi a szóbeszéd a valóságot és tényleg úgy van kiképezve, ahogy kell neki. Különben lila leszek a nap végére. Nagyon... Lila... a biztonság kedvéért azért hozattam Hangával kockacukrot és répát is, ha esetleg addiktív eszközökhöz kéne folyamodnom a barátkozás közepette.
- Jácint? Jácint! Itt van valahol? Készen állok!
Szólongatom finoman, de Róza leint, mondván, ne erőltessem meg harangvirág hangomat, én már szabadkoznék, amikor egy isteneset elordítja magát mellettem a keresett nevét trillázva. Még a fülem is belecseng.
Betört a fülem...
Még te beszélsz? Te legalább valamivel lejjebb voltál. No de, aggódva nézek a legelő felé, meg aztán a palotába is, igaz 10 perccel érkeztem korábban.

Music
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Júl. 19 2020, 22:07
Jácint
Jácint


Hozzászólások száma :
3
Reagok száma :
2
Join date :
2020. Jan. 12.

Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Empty
Re: Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla


Cirilla és Jácint


Stella asszony a lelkemre kötötte, hogy a császárnét segítsem lovagló óráin. Első sorban arra gondoltam, hogy legyek ott, támogassam szavakkal vagy segítsek nyeregbe lendülni.
Ezt követően ért a váratlanság, hogy nekem kell megtanítanom lovagolni. Hjajj... oda a fejem... amíg reggel a bokréta többi tagja segítette a császárnét, kerestem magamnak egy kényelmesebb öltözéket. Barna nadrágom a csizmám szárába gyűrtem, ingem pedig nadrágomba. Szokásos módon összefogom szőke tincseimet és a nyergesbe megyek a dolgokért amire szükségünk lesz. Nem vagyok híve a lovassági kiképzésnek, így azzal tanítom amivel engem tanítottak. Vállamon patrac, heveder, futószár és venném le az ostort, mikor meghallom a nevem.
-Ennyire megcsúsztam volna? - nézek ki az ablakon, mikor szinte az egész birtokot megrázza a nevem kialltása. Az ostor a fejemre esett, így tenyerem oda helyezem, mintha enyhíthetne a hirtelen ért "ütés" fájdalmán.
-Az istenit! - felkapom az ostort és sietek oda hozzájuk megnyújtott lépteimmel.
-Kellemes Reggelt Felség! - köszöntöm, majd biccentek a lányoknak is köszönés képpen. Mondjuk érdekel, miért van Róza kezében a baba, de ez nem az én dolgom. Ahogy végigmérem a császárnét patracot tartó kezemben intek a világos szürke ló felé.
-Készen áll? - ha igent mond vagy jelzi elindulok a lovász fiúhoz és a felszerelt kancához. Átveszem tőle a szárat, köszönetet mondok és egy most pihenőn lévő legelőhöz. A tegnapi nap folyamán néztem ki ezt a helyet. Amíg vezettem békésnek tűnt, remélem így is marad.
Amint a karámhoz érünk, azon belül egy fásabb területre, ahol leveteszem a nálam lévő felszereléseket egy fa tövébe.
-Engedelmével! - hajolok meg és nézek rá érdeklődve. -Előttem tanították már önt lovagolni? - bátorítón tekintek rá, hiszen nem szégyen ha nem. Ez alapján tudom csak kezdeni a tanítását. Ha válaszol a ló két zabláján átfűzöm a futószárat, majd megtartva leveszem róla a nyerget és a nyeregalátétet. A lányok pihenőhelyétől arrébb vezetem és elengedem, hogy bemelegíthessem és lássam a szelíd állat mozgását, szájának érzékenységét.Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Júl. 20 2020, 21:08
Cirilla császárné
Cirilla császárné


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
46
Reagok száma :
39
Join date :
2018. Oct. 19.
Tartózkodási hely :
Darn Rowan -Nilfgaard

Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Empty
Re: Lovaglóleckék - Jácint & CirillaJácint

& The girl ©
A szeretet és a félelem ritkán jár együtt
Bár nem terveztem árját énekeltetni a virágaimmal, Róza amolyan jó Melitelésen kieresztette a kicsi bársony hangját, a mi fülünk pedig kicsin múlott csak, hogy végleg beszakadjon. Hanga ugyan szóvá is tette rögtön eme szelíd merényletet, ámde míg a lányok vitatkoznak ezen, addigra előkerül az én egyszem fiú virágom is.
Szerintem lány.
Megütközve pillantok Róza karjában ülő csepp kis másomra. Hogy mi is hagyta el azt a csepp kis szájat? Most meg hallgat... az eszem megáll tőle néha. Nem is foglalkozom vele tovább, képzelt szoknyám szélét csippentem fel és enyhén pukedlizek kis főbiccentéssel.
Bazári majom.
Megremeg a szám széle és talán orrcimpáim is kijjebb tágulnak a megszokottnál, de nem adom jelét, hogy érdekelne a véleménye. Mert nem is. De.
- Szép és derűs reggelt Jácint. Túl korán érkeztünk?
Kérdem tőle jólnevelten, hiszen korábban értem ide, minden esély meg van rá, hogy még kellene valamit intéznie. Noha ez első ránézésre nem úgy tűnik, de azért megkérdeztem.
- Nos.. amennyire lehet.
Ezen a ponton mögöttem Hanga nagy vigyorral a száján meglóbálta a levegőben a zsaroláshoz szükséges répa és cukor mennyiséget. Nem bíztam a véletlenre no...
Jó móka lesz.
Hogy az a... na mindegy, csak csendben követem őt a feltehetően már előre kinézett helyre. Aggodalmasan nézek körbe, mennyi ember is jár-kel errefelé. Remélem nem sok... borzalmas lenne, ha a lila tomporú császárnéról reppennének fel pletykavarjak. Zavartan kezdem tördelnia kezem a kérdésre.
- Túl régen, már alig emlékszem rá. Jobbára másokkal utaztam együtt lovon.
Aztán meg jött a mezítláb... a sehogy. De ezt is, mint annyi minden mást, a sírba fogjuk vinni.

Music
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Dec. 28 2020, 23:06
Jácint
Jácint


Hozzászólások száma :
3
Reagok száma :
2
Join date :
2020. Jan. 12.

Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Empty
Re: Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla


Cirilla és Jácint


Van egy sanda gyanúm, hogy nem akarok Rózácska hangját hallani, ha összekapok vele. Valószínűleg nem letépné a fejem, hanem örök életemre megsüketítené hegyesedő füleim.
Kihúzott és egyenes tartással érkezem eléjük és a kellő tisztelettel köszöntöm a császárnét és a bokréta többi tagját.
-Nem felség! - hajtom meg fejem, magam elé emelve karom a patraccal.
-Összekészítettem mindent, csupán az ostort helyezte át valaki, azt kellett megkeresnem. - magyarázkodom  amagam módján. Holott ez az igazság része.
-Ne aggodalmaskodjon kegyed. Minden a legnagyobb rendben lesz. - mosolygom rá bátorítón és felkacagok a zsarolás előkészítését. Megköszörülve torkom rendezem vonásaim és igyekszem a feladatomra koncentrálni.
a hely amit kinéztem eléggé el van rejtve, mégis könnyen megközelíthető, ha bármi balul sülne el. De nem fog. Minden rendben lesz.
Látva zavarát felemelem kezeim.
-Semmi baj. Akkor az alapokkal kezdjük. És ne csinálja ezt! Tönkreteszi az ízületeit. - nem akarom azzal riogatni, hogy eldeformálódhatnak a kezei, vagy idősebb korára szinte állandó gyulladásban lesznek. Nem az én tisztem.
A ló mozgásával nincs baj, nyugodtnak tűnik. A lábait egyenletesen pakolja, lépése dinamikus, ügetése ütemes, vágtája enyhén mély. Dáma nyereghez szokott állat, jobban terheli a bal oldalát. Ez lehet kicsit problémás lesz, de majd alakul.
-Lányok, melegítsetek be a császárnéval! - adom utasításba, majd egy nagy levegő után, mikor átfordítom másik irányba a nemes állatot még feléjük pillantok. Ha azt látom, hogy tétováznak mondok pár gyakorlatot amit futószárazás közben igyekszem bemutatni. Ilyen a lovagló állás mélyítése és a kitörés. Közben magamhoz hívom a szürke patást, majd megpaskolom nyakát. Megtámaszkodva marjában fellendülök hátára és összeszedem a futószárat. Könyököm hajlatában megtartom, majd kezembe veszem a kantárt és teszek vele pár kört minden jármodban. Amikor végzek és a lányok is eléjük léptetem, lecsúszom oldalán és érdeklődve pillantok rájuk.
-Jöjjön! -  tartok bakot a császárnénak, majd felsegítem a lóra. Megfogom a lábát és odaszorítom az oldalához.
-Jól képzett és nyugodt állat. Az elején a tartást és támasztást fogjuk gyakorolni. Kissé balra húz a dáma nyereg miatt, de ne aggódjon, nem befolyásol semmit. - nézek rá, hogy lássam érzelmeit. Fél e vagy izgatott e. Amint ez megvan a pálcát derekához illesztem.
-A fejnek, vállnak, deréknek és bokában egy vonalban kell lennie majd. De most szorítsa a combjával és térdével! Ne sajnálja, hiszen ha nem szorítja kellően, leesik róla. - magyarázom, közben figyelem, mennyire fog stabilan ülni. Jobb kezemmel a térdén tartom, míg ballal az állat zablája közelében fogom a szárat és vezetem lépésben.Vissza az elejére Go downBevésődött: Pént. Márc. 19 2021, 19:24
Ajánlott tartalom
Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla Empty
Re: Lovaglóleckék - Jácint & Cirilla

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Játéktér :: Nilfgaard-
Ugrás: