World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Natural selection ― Tane & Karméle Latest?cb=20170716122041 Natural selection ― Tane & Karméle SwX5v3I Natural selection ― Tane & Karméle Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Balduin
Yesterday at 21:47


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Janka Peterson
Csüt. Ápr. 08 2021, 09:11


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Aethelwulf
Vas. Ápr. 04 2021, 10:15


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Natural selection ― Tane & Karméle Emptyby Bogárka
Szomb. Ápr. 03 2021, 15:45

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Karméle La Valette
Karméle La Valette


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
110
Reagok száma :
102
Join date :
2018. Sep. 30.
Tartózkodási hely :
Kerack

Natural selection ― Tane & Karméle Empty
Natural selection ― Tane & KarméleNatural Selection @
― Tudod ― emelte meg La Valette-i Karméle a hangját, hogy a bömbölő óceán és a sikoltozó szirének fergetegében is tökéletesen hallható legyen; zöngéit ugyanis még bemocskolta a fáradtság, mely az iménti, asszonytestű, egyszerre pikkelyes és szárnyas lény úszóhártyájának a fedélzethez szegezéséből, majd fejének lecsapásából adódott. ― Miután Cintrában felszálltam erre az ócska bárkára, a jó Melitele anyácska megmondhassa, püspöklila gőzöm sem volt róla, hogy egy másik kollega is lesz az utasok közt. De azt hiszem, immáron tiszta szívemre esküdhetek, mikor azt mondom, talán sosem örültem még ennyire egyetlen kuzinnak sem, mióta az Utat koptatom. ― hadarta, majd egy íves, lendületes mozdulattal lenyeste ama óvatlan szirénnek a bal szárnyát, amelyik túlságosan is közel merészkedett. Az ekhidna egyensúlyát vesztve, vércsevisongással zuhant a tomboló hullámok közé.
Nem egészen egy fertályórával ezelőttig még minden rendben volt. Hulkjuk biztos tempóval szelte a vizet Ard Skellig felé, s őszintén fogalma sem volt, mikor érte be őket a förgeteg. Túlságosan is el volt foglalva a szárnyas asszonyokkal ahhoz. De hisz ez Skellige, gondolta magában Karméle, az istentelen orkánok és tengeri bestiák otthona. A szigetcsoport közvetlen környezetében az ilyen és ehhez hasonlatos jelenségeket úgy hívják: kedd.
A hajó kapitányáról már rég lemondott. Az, amint hírét vette a sziréntámadásnak, ahelyett, hogy a jó skellig mondásnak ― ha szirént látsz, visszafordítod a hajót; akár a vihar velejibe is ― eleget tett volna, kiadta a parancsot, hogy kötözzék az árbochoz, ő ugyanis hallani akarja a halálasszony énekét. Az elsőtisztet, aki a parancsnak eleget is tett, a rajtaütés első pillanataiban rántotta a hullámok alá egy szárnyas halnő. A kapitány meg csak óbégatott, csupasz idomokról és vak szerelemről.
― Szegény bolondot valaki megszabadíthatná már a szenvedéseitől! ― morogta maga elé bosszúsan az eddigre bőrig ázott, macskamedalionos vajáknő, épp elég hangosan ahhoz, hogy amint megérezte magán a mantikór aranyos tekintetét, egy röpke pillanatra kivillantsa apró, fehér fogait a mosolya alól. A varázs azonban egy pillanat alatt tova is szállt, amint a vitorlás leszánkázott egy nagyobb hullám hátáról, a vajáknő pedig egyensúlyát vesztve ― és nem mellesleg hangosan átkozódva ― hátával a hajókorlátnak zuhant.
― Fejre vigyázz! ― rikkantotta még, hogy figyelmeztesse a kollégát egy újabb, feléjük magasodó, trillázva sikoltó túlméretezett halra, míg fogást keresett a tengervíztől csúszós hajódeszkákon.

P.S.:365 szóMood: Black is the colour


Gyere ide, bazdmeg, úgy megölellek, hogy visszasírod azt a rongy szeretődet.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Okt. 13 2020, 11:44
Tane
Tane


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
6
Reagok száma :
2
Join date :
2020. May. 07.

Natural selection ― Tane & Karméle Empty
Re: Natural selection ― Tane & KarméleA mantikór eleve úgy szállt hajóra, mikor apai ősei hazája felé indult, hogy pontosan tudta, mennyi problémával fog járni. Épp ezért tuszkolta Artemist a hajó fenekébe, hogy minél nagyobb biztonságban legyen a paripa, amikor belekezd a trágyabúvárkodásba. Ha őszinte akart magával lenni, valóban vágyott fedetlen női keblek látványára, csak azok leginkább emberi lábakban haladtak tovább és nem akarták minden áron a fogaikat a nyakába vésni.
Ketté csapott egy szirént, amelyik megpróbált a hajó oldalától visszarugaszkodni a vízbe, majd fordulásból a padlóhoz szegezett egy másikat, mielőtt mindenféle eleganciát nélkülözve páros lábbal a fejére ugrott. Utóbbira azért volt szükség, mert csak ekkora súllyal tudta elérni, hogy a koponya megadja magát az erőszaknak, és hangos reccsenéssel eggyé váljon a fedélzettel. Kirántotta a kardot az eszét vesztett halasszony uszonyából, aztán átpillantott a túloldalra. A vajáknő jól forgatta a kardot, s meg kellett hagyni, ritkán örült maga körül nem mantikór szörnyvadásznak, - a sárkánymacskáknak is csak azért, mert kedvelte őket. Ez a nő viszont jól jött ebben a hullámverésben. A mondandóján csak elvigyorodott, ahogy visszafordult az „sellő” szeleteléshez.
– Ha tudom, hogy ennyi víziribanc lesz ezen az úton elve fel sem szállok. Ritka undorító hangjuk van ezeknek a jószágoknak. – Fordult egyet a kikötözött kapitány irányába, és íves mozdulattal lenyesett pár szárnyat, a fölötte elrepülő három hajófalóról. Három hártyás szárny omlott alá, majd két puffanás a háta mögött. – Legalább te ne óbégass, hogy Zerrikanterment vágjon téged a faszához tátott szájjal! – Azzal hátra fordult, majd dühből elkövetett egy gyors szúrást és a hozzá tartozó félköríves vágást balról jobbra, mielőtt kitáncolt a fedetlen keblű hínárlakók gyűrűjéből. Tartalékolta az erejét az ignikel, főleg, mert a nedves sziréntestet több időbe tellett megkapnia a lángoknak. Úgyhogy Lolát forgatta gyakorlott mozdulatokkal. – Azt viszont meg kell hagyni, hogy én is örülök neked. Már bombáz kéne szórnom, hogy itt egyedül boldoguljak. – Ez a maga részéről elismerés volt, mert hasznosnak, mi több, jó harcosnak ítélte meg a macskát. Boldogult volna maga is, de az túl sokat emésztett volna fel a tartalékaiból, melyeket újratölteni a szigeteken macera lett volna.
A hullámok magasba csaptak a fejük felett, s amikor érezte vészesen megemelkedni a Hulkot két dologra maradt ideje. Kilépni a vajáknő felé, előre nyújtott kézzel és a padlóhoz szegezni egy halasszonyt. Utóbbi egy rövid időre kapaszkodót adott számukra, de amikor a jókora bárka előre kezdett bukni, bár ki is rántotta a fegyvert a padlóból. Eltörni nem kívánta, s amilyen vészes tempóban elindultak, félő volt, hogy a becsapódás pillanatában egy fémes csattanást fog csak hallani.
Amikor a csónak landolt, egy dologra fókuszált: Talpra kell érkeznie. Ez csak részint sikerült, mert a csúszós talajon azonnal előre bukott, s fél térdre kellett ereszkednie, hogy megtartsa magát. Ekkor pillantott az eszét vesztett kapitányra, a mantikór fejében pedig valami elpattant. Az övéről leakasztott egy tenyérnyi gömböt, majd a kikötözött férfi kezébe nyomta.
– Fogd csak ezt meg! – Azzal az igni jelére görbítette az ujjait, majd elvágta a kapitány kötelét, mielőtt hátra vetődött a vajáknőt is a földre lökve. Egy hangos durranást hallott, meg néhány keserves visítást. – Remélem legalább eldobta…Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Okt. 13 2020, 12:36
Karméle La Valette
Karméle La Valette


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
110
Reagok száma :
102
Join date :
2018. Sep. 30.
Tartózkodási hely :
Kerack

Natural selection ― Tane & Karméle Empty
Natural selection ― Tane & KarméleMéle & The Male @
A vajáknőnek tetszettek az ilyesfajta férfiak. A ferde vigyorú, ízes szavú, szellemes férfiak. Azok a férfiak, akiknek ő is tetszett. Márpedig kettejük hamar-hirtelen verbuválódott dinamikája nem csak hogy jól működött, de még szórakoztatta is Temeria tigrisét. Elvigyorodott hát maga is, ahogy válltól derékig szelt ketté egy meglehetősen szemtelen ekhidnát. Az arcát mocskoló vért szinte azonnal elmosta a dühöngő esővíz.
― Éppenséggel tudhattad volna! Én is tudtam, csak nem sejtettem! ― toldotta hozzá Karméle, La Valette-ből, majdhogynem kacagva, majd egy könnyűnek tűnő mozdulattal felhasította egy vakmerő halnő bordakosarát. ― Egyetértek. Csináljunk cidariszi nyers haltálat belőlük!
Ha látta volna, miféle akrobatikus mutatványokkal és halálos precizitással tizedeli a zerrikán vaják az ellent e vadul ringó hulkon, a vajáknő bizonyára menten, mi több, menthetetlenül bele is szeret távoli kuzinjába. Mert mi vonzóbb van e vén világon egy küzdelemtől fújtató, nyakig véres szakembernél? Őszintén nem tudott volna kellemesebbet mondani. De sajnos nem tudta minden mozdulatát figyelemmel kísérni, ugyanis maga sem maradt tétlen. Az egyik bősz szirén, testvére valamelyik korábban elhulltnak, a macska arca felé mart éles karmaival. Karméle elébb az őt fenyegető kartól fosztotta meg ― tőből ― majd kettéhasította annak potrohát. A fedélzeten vérzett üresre. Egyet, amelyik a kötéllétrába gabalyodott véletlen, egyetlen, tiszta vágással intézett el ― a nyak és a váll közt.
― Vele is csak többen vagyunk ― hagyta rá a Szarka-erdő hiúza a kollega a kapitányra megjegyzését pimasz hanglejtéssel ― Én is örülök neked, te kurafi! Két kard mégis csak többet ér, mint egy!
Átsuhant a gondolatain egy disznóvicc, melyet nem tudja, hol hallott már, de olyan szellemes volt, hogy muszáj volt megjegyeznie. És a lényege valami olyasmi volt, hogy egy céda, bármit is mondott, az mocskos volt. Innen a mondás, „mondta ő”.  
A pillanat töredékére eluralkodott a vajáknőn a pánik, ahogy érezte kifordulni a lába alól a talajt, utolsó éber reflexével ― öntudatból ez a művelet ugyanis közel végrehajthatatlan ― azonban még idejében ragadta meg a kompániája karját. Bömbölt az ég, a majdhogynem függőlegesbe fordult hajót villám világította be, Karméle lába alatt pedig méregtől tajtékos, éhes óceán tátongott. Nem volt egyszerű feladat, sem kapaszkodni, sem kettejük súlyát egyetlen kardon megtartani, különös tekintettel a vízzel kevert vérre, ami őket borította. Váltott egy egészen meglepett pillantást az idegennel ― akinek még a nevét sem tudta, majd nagyot nyelve a mélybe pillantott. Ha csak egy pillanattal elkésnek…
Végtelen hosszúnak tűnt a pillanat, míg a bárka lomha, nehéz mozdulattal a hasára zuhant. La Valette-i Karméle alaposan rákészült a landolásra, hála az őt védelmező és támogató kéz erejének. Iskolájára szégyent nem hozva talpra érkezett ― méghozzá a pengéje túlfelén egy szíven szúrt szirénnel.
― Remélem, jól megnézted magadnak az előbbit ― fújta ki magát, ahogy felemelkedett, és sietve a karját nyújtotta a kollegának ― Többször ugyanis nem fog sikerülni.
Temeria tigrisszeme azonban rövidesen az eget kezdte el kémlelni, és míg a zerrikán, ki megjelenése alapján gond nélkül elmenne skellignek, a bárka immáron holdkóros kapitányával foglalatoskodott, megvetekedett az utolsó szirének egyikével.    
Karméle dörrenést hallott, de nem villámét. Ha nem is tudta volna, mi szólt ekkorát, a szirének és a kapitány fájdalmas, majd hirtelen megszakadó halálsikolyai egyértelművé tette számára. Látni nem láthatta, ugyanis kompániája ― rá nagyobb gonddal odafigyelve ―  megragadta a derekát, hogy közösen vetődjenek el a robbanás epicentrumából. Nagyot nyögött, inkább a meglepetéstől, mint a valós fájdalomtól, majd a hátára érkezett, egyenest a fedélzet deszkáira.
― Te ördögfiók, azt nem is mondtad neki. ― vetette amaz szemére zérus közeli szemrehányással, valahol mélyen, legbelül élvezve a tréfát; még ha ez a jó kapitány életébe került is. ― Nem találkoztunk már valahol?
Tette fel a pimasz kérdést végül Karméle, ki minden valójával feküdt elterülve a távoli kuzin előtt és alatt. Az jutott eszébe, hogy mi természetesnek is érzi ezt, eső- és tengervíztől ázottan, vértől csatakosan, és hogy más helyzetben mennyire hízelegne is neki e testhelyzet.
S bár a szárnyas halasszonyok általi veszély elmúlt ― csak úgy, mint a jó kapitány ― a förgeteg, mely úgy látszott, a vajákok vérét akarja, közel sem hagyott alább. A hulk tovább hánykolódott a szilaj hullámokon, ez pedig megnehezítette Karméle dolgát abban, hogy kikászálódjon a kollega alól ― bármennyire is élvezte annak társaságát.
Sebesen a kormány mellett termett, megragadta azt, és minden erejét összeszedve megállította a vad pörgésben. Nem, semmi tengeri véna nem volt a macska vajáknőben. Az erdőségek és pusztaságok mezején érezte magát igazán otthon, de nem is tartott betegesen a víztől, minden sztereotípia ellenére. Annyit azonban mégis csak tudott a hajókról, hogy hogyan kell egyenesbe állítani, és irányba kormányozni. Bár nem tudta volna megmondani, kitől vagy honnan.
Úgy tűnt, La Valette-i Karméle mindent kézben tart, látens hajós diplomája, és a hátát verő tengervíz ellenére. Az alattuk tomboló, vérszomjas hullámot is valahogy meglovagolni látszottak. Azt leszámítva, hogy az előttük derengő árnyék, hiába ült el a hullám, nem oszlott szét.
― Óhogykinembasszameg. ― szalad ki a vaják száján így, egyben, amikor megértette.
Előttük ugyanis egy valamivel kisebb, de ugyanolyan tehetetlen, skellig bárka hánykolódott a hullámokon.
― Nem tudom elkerülni! Túl közel van! ― kiáltotta a kormány mögül ― Neki fogunk ütközni!
Melitele lássa tiszta lelkét, ő azért megpróbálta elkerülni. Nem sikerült.
― Fedezékbe! ― kiáltotta még, majd a hulkjuk irdatlan recsegés-ropogás közepette belerohant az eléjük kallódó bárkába.
A becsapódás lendülete akkorát rántott Karmélén, hogy az kitépte a kormányt a kezéből, és letaszajtotta a tat korlátján át a fedélzetre. Aztán tarkón vágta egy törmelék fa, és nem látott már semmit, csak sötétséget.

P.S.:889 szóMood: Riches & Glory


Gyere ide, bazdmeg, úgy megölellek, hogy visszasírod azt a rongy szeretődet.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Okt. 13 2020, 22:02
Ajánlott tartalom
Natural selection ― Tane & Karméle Empty
Re: Natural selection ― Tane & Karméle

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Játéktér :: Skellige-
Ugrás: