World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Anna Henrietta
Anna Henrietta


Hozzászólások száma :
3
Reagok száma :
0
Join date :
2021. Jan. 10.

Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Empty
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője


Anna Henrietta

Fonetikus kiejtés:

Az istenek kegyelmesek voltak és a szüleimnek oly nevet plántáltak a fejébe, amit nem vörös bornak mondunk, de fehérnek ejtünk.
Becenevek

Őfelsége, Annarietta, Heanrietta, Menyétke (fővesztés terhe mellett)

Életkor

Hogy veszi bárki is a merszet, hogy ilyen főbenjáró és arcátlan kérdést intézzen hozzám? Damien! Bitóra ezzel a galáddal!
(A beuclairi levél- és könyvtár krónikái szerint és én Menyétkém 1232-ben született)
Kökörcsin

Látszólagos kor

Ha eljön az a nap, amikor többnek fogok kinézni harmincnál, levonulok egy borospincébe szüret után és álomra hajtom a fejem.

Frakció

Nilfgaard (kényszerűségből)


Foglalkozás

Toussaint világszerte híres borvidékének egyedüli és felséges pompájú uralkodónője

És egy hirtelen haragú hisztérika.
Ríviai Geralt
Különleges képességek/faji adottságok

Annarietta nemesi neveltetése és toussainti származása által számos olyan adottság és képesség birtokába jutott, amivel a Kontinens nevenincs földönfutói közül csak kevesen rendelkeznek. Nemesi szeme és elméje képes értelmezni az írótt szót és a pergamenre vetett szám rejtélyét, valamint a diplomáciai kötelezettségeinek hála az ezüstnyelvűség sem áll tőle  távol, még annak ellenére sem, hogy temperamentumosabb pillanataiban módfelett könnyűszerrel feledkezik meg ez irányú ismereteiről.
Toussainti révén szinte már a vérében van a borkultúra, így nem esik nehezére megkülönböztetni az ambróziát a pancsolmánytól és a hercegség legismertebb nedűi közül a legtöbbet gondolkodás nélkül felismeri az illatáról vagy az aromájáról.
Raymund férje gutaütése után gyorsan bele kellett tanulnia az uralkodásba és a diplomáciába is. Segítőinek hála helyt is áll ezen az ingoványos talajon, de nyolc évnyi kormányzás után is van még mit tanulnia.
Damien de la Tour

Jellemrajz

Mit is lehetne mondani az én Menyétkémről? A szenvedélyes egy csodálatos eufenizmus jellemének körülírására. Legalább oly mértékben tompítaná eme szó használata személiységének kellemetlenül zabolátlan mivoltát, mint amennyire a házisárkány kifejezés csorbítaná azt a számolhatatlanul sok jó vonást, amivel Annarietta rendelkezik.
A legmegfelelőbb metafora talán az lenne, ha egy túl nagyra fújt üvegszívhez hasonlítanám Őfelségém jellemét. Csodálatos szépségű, igazi műremek, de óvatos kezekkel kell bánni vele, nehogy összetörjön. Eme hatalmas üvegszívben egy sárkány lakozik, aki szerelmének tűzével jólesően melengeti meg az ember lelkét*, de ez a tűz gyorsan pusztítóvá válik, ha már csak egy kis repedés is keletkezik az üvegbúrán, ami mögött a nemes bestia lakozik.
Menyétke nemesi kvalitásként fogja fel azt a határtalan kitartást, amivel a saját véleményéhez képes ragaszkodni és az rá irányuló figyelmetért sem rest küzdeni, ha úgy hozza sors.
Mindezek ellenére a népe osztatlan szeretetét és megbecsülését élvezi, a tőlük kapott szeretetet és bizalmat Toussaint felelős és előremutató kormányzásával hálálja meg.


Kökörcsin

*Persze nem csak azt, de hát az ember az emlékiratiban az ideálist és nem a valóst fogja megörökíteni.

Megjelenés

Menyétkém

Ami a Farkasnak a Holló, nekem az Gesztenye,
Te vagy lánggal dobbanó szívemnek szép szerelme.
Tekinteteted azúr tengerében elveszni akarok,
nyakamat mégis hóhér köteleként öleli szép karod.
Édes nektár minden, mi kiül dús ajkadra,
Állad finom metszése mosolyt csal arcomra.
Gyönyörű hattyúként díszeleg türkizdíszes nyakad.
Ha látom szép alakodat szavam azonnal elapad.
Fejemből elszökik a vér, ha tekinteted rám emeled.
Lázban ég testem, ha nekem feszül gyönyörű kebled.
Tétova vagyok, mikor ölelném karcsú derekad,
Szíved dobbanásától bánatomnak menten vége szakad.
Csókodért mi mézzel futtatott, régóta szomjazom,
Ha magamhoz ölellek megszűnik minden bajom.

Kökörcsin

Előtörténet

Honnan is kezdhetném, ha nem az elejéről? Mert hát minden történetet ott kell kezdeni. Kökörcsin is megmon....
Hogy már megint felemlegettem azt a fránya pernahajdert! Pedig még a gondolatot sem érdemli meg, amit rá fecsérlek! Istentelen szoknyavadász! Mit láthatott Veroniqueban, amit...
Kár volt ezért a kristály karaffáért.
Justine! Azonnal takarítsd fel a szilánkokat! Ott még maradt egy! Meg ott is! Meg még ott is van egy! Justine ne legyél már ennyire léha! Végezd alaposan a dolgodat! Na látod.
Az életem történetét kezdtem el mesélni ugye?
Toussaint őrgrófjának második lányaként születtem meg és még egy nemesgyerekhez hasonlítva is szabadon éltem gyerekként. Persze voltak dolgok, amiket meg kellett tanulnom, de rengeteget játszottunk együtt a nővéremmel, Sylvia Annával.
Volt egy külön birodalmunk, amit Fringilla nagybátyja hozott létre nekünk apám parancsára. Ott megélhettük azt, amiről minden gyerek csak álmodhatott. Teázhattunk Aranyhajjal, segíthettünk a kis gyufaárús lányon, a három kismalaccal együtt járhattunk túl az ordas farkas eszén és együtt énekeltünk a blavikeni muzsikusokkal.
Én és Syanna talán a legboldogabb gyerekkort élhettük meg, ami bárkinek is adathatott ezen a szférában.
Ezt a boldogságot azonban beárnyékolta apánk aggodalma, amit Syanna miatt érzett. Gyerekként még nem értettem, hogy mi az a Fekete nap átka és csak azt láttam, hogy a nővéremet nem szeretik annyira mint engem.
Így felnőttként visszagondolva már látom, hogy apám nem oktalanul tartotta a szemét Syannán. Szerencsétlen nővérem gyakran üvöltve riadt fel a rémálmaiból és csak az hozott neki éjjel békét, ha együtt aludtunk.
Valami furcsa oknál fogva neki nem volt elég a mesevilág varázsa. Gonosz tréfákat kezdett el űzni és ezek a csíneknek szép lassan már nem csak a mesefiguráunk látták a kárát. Eleinte csak a háziállatok, majd a szolgálók is áldozatul estek azokanak a gonosz tréfáknak, amiket kieszeltünk.
Azt mondtam volna, hogy kieszeltünk?
Nos, Syanna volt a főkolompos, én csak szerettem volna vele játszani, Más módját pedig nem találtam annak, hogy együtt játsszunk.
Apám sokáig aggodalommal, de tűrte, a csínyeket, de eljött az a pillanat, amikor átléptünk egy határt.
Nilfgaardből követ érkezett és Syanna jó viccnek tartotta, hogy faggyúval töltöltt halhólyaggal dobáljuk meg. Szerencsémre nem hallgatott rám, amikor azt mondtam, hogy tegyünk kanócot is a faggyúba, pedig szerettem volna, hogy büszke legyen a húgára.
Apám éktelen haragra gerjedt és minden dühét Syannára zúdította, holott én legalább annyira ludas voltam, mint a nővérem. Napokig sírtam, miután megtudtam, hogy kitagadják és száműzik a testvéremet és évken keresztül magamat hibáztattam, amiért ilyen súlyos bűntetést kapott.
Talán sose ráztam volna fel magamat ebből a veszteségből, ha apám meg nem hal és Toussaint őrgróf nélkül nem marad.
Még csak gyászolni sem volt időnk, úgy szakadt a nyakunkba az uralkodás és az öröklés kérdése.
Ekkor tapasztaltam meg, hogy leány gyermekként nem olyan fenéki tejfel a nemesek élete.
Anyám gyorsan talált nekem egy vőlegényt Raymund gróf személyében.
Minden porcikám tiltakozott a frigy ellen, de más választásom nem volt. Feleség lettem, de hála az égnek Raymund nem tüsténkedett, hogy gyereket nemzzen nekem. Megszámolni sem tudom hány afférjáról hallottam már, de a szívem nem szakadt meg ezektől a hírektől. A felesége voltam, de szerelmet sosem éreztem az irányába.
Bár lázadni senki nem akart ellene, de a toussaintuak is osztoztak az irányában érzett rideg közönyömben és sokan becsmérlő szavakkal illeték.
Több mint tizenkét évnyi házasságban való senyvedés után azonban az istenek úgy vélték ideje boldogsággal fűszerezni az életemet.
Raymundnak Cintrába kellett utaznia. Nem tudom minek okán, mert akkor még nem kellett figyelnem a külpolitikára és pár hónapig nekem kellett felügyelnem az országot.
Eg énekmondó vetődött a Beauclairbe és vajákok hőstetteiről szóló dalokkal kezdte el szórakoztatni a nemeseket. Kíváncsivá lettem és meghívtam a palotába.
Piperkőc alaknak tűnt, olyan férfinak, akinek ezüstös nyelve még a legmegátalkodottabb gaztevőt is rábírja a jó cselekedetre.
Egy előadásból kettő lett, majd három és négy. Julian édes hangja, a románcok amikről énekelt teljesen meglágyították a szívemet és az általa keltett érzelmeket nem tudtam hova tenni.
Szerettem volna minden időmet vele tölteni, hallgatni a bókjait és elmerülni a szavai muzsikájában, karjait magam körül érezni, megkóstolni az ajkát.
Sokáig tépelődtem, elvégre házas nőként és Toussaint őrgrófjának feleségeként vigyáznom kellett a hírnevemre, de egyre erősebben sutyorgott bennem egy hang, ami azt mondta, hogy ha Raymund nem veszi komolyan a házastársi esküt, akkor nekem sem kell.
Csodás boldogság uralta az életemet, egészen addig míg hírét nem vettem a férjem hazatértének. Julian ugyan szeretett, de nem akartam, hogy baja essen, így rábírtam, hogy hagyja el Toussaintot.
Raymundot egy kotnyeles szolga tájékoztatta az afféromról.
Szerencsétlen azt hitte, hogy az Őrgróf bőkezűen megjutalmazza, de balszerencséjére az uram olyan dühe gurult, hogy egyből tőrt állított a mellkasába, majd minden útjába eső bútort összetört és számos szolgált megütött lázas örjöngésében.
Éktelen vita robbant ki köztünk, de hiába fenyegetőzött azzal, hogy élve elfogatja Juliant és a kitépett szívét megeteti velem, az én költőm már rég messze járt, így biztonságban volt ennek a hűtlen fráternek a haragjától.
Hónapokba teltek mire lecsitultak a kedélyek és évekbe, míg Raymundot útolérte az istenek bűntetése.
Éppen paráználkodni készült egy parasztlánnyal, amikor gutaütés érte.
Toussaint másodjára maradt Őrgróf nélkül két évtizeden belül, de tanulva hibából, amit anyám elkövetett velem, nem voltam hajlandó újból megházasodni. A szívem mélyén persze reméltem, hogy Julianhez eljutnak a hírek, de tudtam, hogy Toussaintnak most van szüksége vezetőre.
A makacskodó kérőket mind egy szálig kipenderítettetem a palotából és a magam fejére tettem az őrgrófi koronát.
Toussaint szinte egyszerre lélegzett fel velem, amikor ez megtörtént. A levegő is könnyebb lett, a bor pedig édesebb mint valaha.
Bár némi gyakorlatom volt már az uralkodásban, de a magam köré gyűjtött tanácsadók nélkül nem mentem volna sokra. Az őt támogatásukkal kezdtük el újra felvirágoztatni Toussaintot.
Aztán egyszer egy késő ősi napon olyan történt, amit soha nem vártam volna.
Egy fura kompánia vetődőtt hozzánk. Egy vaják vezette, akire Julian dalaiból egyből ráismertem. A hírneves Fehér Farkas, Ríviai Geralt volt az Szedett vetett csapatában pedig ott volt az a mézszőke hajú, kócsagtollas kalapú énekmondó is.
Úgy éreztem az istenek végül csak rám mosolyogtak, bár ezt nem mutattam ki.
Julain végül megint megküzdött a kegyeimért és én most már teljes örömmel fogadtam is az udvarlást. Az pedig külön örömmel töltött el, hogy képes volt ellent mondani a vaják cimborájának és velem maradni, amikor a kompánia tovább indult a tél távoztával.
Határtalanul boldog voltam az én bárdommal, de rá kellett jönnöm, hogy hiába az ékes szavak, a gyönyörű versek és a csodás dalok, a férfi az csak férfi.
Többször is összevesztünk és amikor hírét vettem, hogy Veronique grófnő karjaiban keresett vígaszt...
Legalább hatszot ítéltem halálra és kegyelmeztem meg neki.
Nem tudom, hogy miért.
Összetörte a szívem és ezért bűnhődnie kell. Úgy élni, hogy tudja, nem fogok neki megbocsájtni, pedig nagyobb bűntetés, mint meghalni.
Miután száműztem szeretett Toussaintomból pár hónapig egy nagyra nőtt gyerekként ült a nyakamban a búbánat, de a tanácsosaim és a szolgáim szeretete visszahozták az életkedvemet.
Toussaint hercegasszonya vagyok és ezer ördög és pokol sem akadályoz meg abban, hogy ez az uradalom virágozzék az uralkodásom alatt!


Példareag

Mivel a vaják már elvégezte helyettem ezt a munkát, így élnék az uralkodói előjogommal, hogy ne kelljen megismételnem a fárasztó procedúrát.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Jan. 10 2021, 21:36
Kökörcsin
Kökörcsin


Hozzászólások száma :
188
Reagok száma :
51
Join date :
2018. Sep. 15.

Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Empty
Re: Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnőjeElfogadva!


Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője 534883a8ca656dd4ed2b3e28f8cf3872

Édes, egyetlen, drága Menyétk--- azazhogy Őszeretetreméltósága, Fényességes Anna Henrietta hercegnő!

Hova méltassam tovább Kegyelmességed szépségét és erényeit? Van-e szó, mely képes kifejezni Méltóságosságod iránt érzett olthatatlan rajongásom és szeretetem, amely épp tán csak egy zsarátnoknyi fénnyel lángol hevesebben hűséges alattvalói Fényességed iránt érzett odaadó hálájánál? Melitele a tanúm, már majd két évtizede gondozom szívem kertjében a legszebb, legpompásabb és legkedvesebb szóvirágokat, és mégse tudnék egyetlen egyet sem választani, amely méltó lenne Becsességedhez - azok után kiváltképp nem, hogy mérhetetlen kegyelme éppen az utolsó pillanatban ért utol, mielőtt még lesúlytott volna nyakamra a hóhér bárdja, hogy örökre elnémítsa szerelmes szívem szólamait. Remélem, tudja Őszeretetreméltósága, hogy e szűken kiérdemelt kegyelemmel élve, csekélységem azóta sem szűnt meg minden áldott nap szonetteket zengeni Toussaint Fényességes uralkodónőjéről, a Gyönyörűséges Anna Henrietta hercegnőről...!
Engedje meg hát Fényességed, hogy üdvözöljem ismét, s egyúttal felajánljam s Becsességed kegyelmére bízzam azt a virágoskertet, amelyben a legszebb verseimet nevelgettem csak és kizárólag Szeretetreméltóságod számára!

Maradok Kegyelmességed őszinte híve,

Julian

Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Jan. 12 2021, 20:01
Ríviai Geralt
Ríviai Geralt


Hozzászólások száma :
31
Reagok száma :
9
Join date :
2020. Jun. 11.

Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Empty
Re: Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnőjeFeloldott jutalmak
Füvek próbája


ÍródeákVérdíjIt's canon


Bárdok
ihletőjeDoppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánságReménytelenPiktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?Túlélő
VándorEnciklopédista


Biztos
pont


Koronás
Jussát...várja...


...
a vaják


csak kéri
a bérét...


Kettős
ügynök


Ezüst
nyelvűKelpieKartográfus
Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Feb. 02 2021, 09:07
Ajánlott tartalom
Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője Empty
Re: Őfelsége Lady Anna Henrietta, Toussaint őrgrőfnője

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nilfgaard
» Legénybúcsú - Kökörcsin és Geralt (ÚU. 1254 Toussaint)
» Aprócska szolgálat - őfelsége Meve királynő és egy bogár
» r u okay, m'lady? - Dandelion & Auberon
» Semmi személyes - Lady Francesca & Dethmold

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Archívum :: Törölt karakterek :: Törölt karakterek ET-i-
Ugrás: