World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Bird among the prison bars 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Bird among the prison bars Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Karim Igramil
Karim Igramil


Kitüntetések :
Bird among the prison bars A_fzve10Bird among the prison bars Vzordz10Bird among the prison bars Bzerdo11
Hozzászólások száma :
9
Reagok száma :
2
Join date :
2019. Jun. 03.
Tartózkodási hely :
Lyria egy börtöne

Bird among the prison bars Empty
Bird among the prison bars
Karim Igramil
Becenevek:

Madárka, Kölyök, Vakarcs, Faszfej, amit ki tudsz neki találni

Életkor

17

Látszólagos kor

15-18

Csoport/faj

Közrendű

Foglalkozás

Börtöntöltelék, szabadharcos


Különleges képességek/faji adottságok


A nilfgaardi katonaságban eltöltött pár év alatt alaposan belém verték, hogyan kell engedelmes halálhozó lenni. Megtanultam fegyvert forgatni, szó nélkül bólogatni és elverni puszta kézzel akár nálam nagyobbakat is. Meg persze hogyan kell megbújni a sorok között, hogy túléljem az éppen aktuális ütközetet, elég érdektelennek tűnni, hogy ne legyen érdemes megtámadni.
A falusi gyerekkorom miatt megtanultam, hogyan kell túlélni a vadonban, mik az ehető növények, milyen idő várható másnap, mikor és mit érdemes vadászni, hogyan kell az alapanyagokat megkeresni. Már itt készültem a hogyan fogjam be a számat verés ellen. Közel sem tudok mindent, de szerencsére eleget, hogy eddig életben maradjak. Hogy most mi lesz... Egy remek kérdés.

Jellemrajz


Még mindig egy kis suhanc vagyok a felnőtteknek, de a gyerekek meg már nagyon idegesítenek a puszta létezésükkel, így két szék között a pad alá esve senkinek sem vagyok jó. Leginkább szeretek eltűnni a tömegben, de aki csak egy kicsit is ismerni szokott vagy imád vagy az agyára megyek. Vagy mindkettő.
Meglehetősen makacs vagyok, dehogy engedek én a magam igazából, ha egyszer hülye mindenki! Vagy legalábbis úgy érzem. Talán túl sok bennem a harag, volt már problémám belőle nem is kevés, de megtanultam annyira elnyomni, hogy legalább az első fára ne akasszanak fel.
Jelenleg minden mindegy nekem és nem akarok tovább küzdeni. Az életem túl szép volt az utóbbi időben, hogy igaz legyen és nem tartott tovább a szerencsém. Ideje lesz szembe nézni a sorsommal.

Megjelenés


Meglepően nehezen behatárolhatú korú vagyok, de néztek már lánynak is párszor a hosszú hajam miatt. Legalábbis mielőtt elhurcoltak volna a katonasághoz. Vonásaim élesek és meglehetősen férfiasnak tartják a nálam idősebb nőnemű személyek, nem egy alkalommal ki is használtam, ha éppen úgy adódott a helyzet, párszor még a szoknyák alá is bejutottam. Még sosem találtam senkit az ellenkező nemből, aki hosszabb ideig megfogott volna, bár még sosem volt alkalmam egy helyen tölteni pár hónapnál többet, anélkül, hogy valaki tovább rángatott volna, így sosem próbálhattam ki a gyakorlatban is. Bár a fiúk is érdekelnek, de ők még csak a várólistán vannak, előbb legyen mit enni.
Hajamat anyámtól örököltem, akitől mindenki irigyelte a faluban, mert asszony korában is olyan gyönyörű volt, mint sihederként. Ma már csak akkor láthatom, ha véletlenül tükörbe nézhetek. Szürke szemeim élesen néznek rád és bölcsesség talán nem is, de a világ gonoszabbik részének ismerete nagyon is átsugárzik a pillantásomon. Nem szokott megenyhülni vagy szeretettel nézni bárkire. Nem, ahhoz túl sokat láttam már.
Talán nem látszik rajtam, mert az éhezés megtette a hatását, de nagyon is erős és stramm gyerek vagyok. Szálas legénynek is hívtak már, de szerintem nem vagyok annyira magas, épp csak egy picivel nőttem nagyobbra, mint a kortársaim és lehet még fogok is egy kicsit emelkedni.
A ruhatáram leginkább rongyokból áll, amit éppen sikerült összelopkodni. A katonaságban kaptam ugyan ruhát a vért alá, de azok már régen elfoszladoztak, és a dezertőröknek kivégzés előtt nem jár szép anyagból ing.

ElőtörténetA desingváltás során fellépett technikai probléma miatt a pótlást rugalmasan kezeljük.Példareag


A desingváltás során fellépett technikai probléma miatt mentesítünk alóla.
Geralt
Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Jún. 04 2019, 19:13
Kökörcsin
Kökörcsin


Hozzászólások száma :
188
Reagok száma :
51
Join date :
2018. Sep. 15.

Bird among the prison bars Empty
Re: Bird among the prison bars
Kedves Karim!


Elfogadva!


Nem fogok hazudni, nagyon-nagyon vártam már, hogy milyen karakterlappal örvendeztetsz meg minket, és ezúttal is lenyűgöztél! Sokan nem szokták szeretni a gyerek, vagy esetleg fiatal tinédzser karaktereket, mert a jellemük még nem annyira kiforrott általában - nos, Karim ennél kiforrottabb jellem talán már nem is lehetne. Rengeteg traumán és csalódáson van túl, ami ebben a világban sajnos koránt sem ritka. Mindezeken felül, hiába felnőttes a jelleme - hiszen nagyon is hamar fel kellett nőnie, ha túl akart élni - de fizikailag még inkább kamaszfiú, mint felnőtt férfi, ennek okán pedig még az állandó feszültség is rányomja a bélyegét a karakterre... Nem irigyellek, azt kell mondanom.
Mindazonáltal, talán még ennek a kócos, mocskossájú sihedernek sem késő, és szinte biztosra veszem, hogy ha újra összehozza a Sors a régi barátaival - vagy legalább is egyel mindenképpen - akkor talán végre biztonságban fogja érezni magát. Smile
Úgyhogy nem is tartóztatlak tovább, menj és foglald le az avatarod, és kérlek, éld túl a saját kivégzésed - ha gondolod, adok tippeket, van már némi gyakorlati tapasztalatom!

- Kökörcsin Mester

Avatarfoglaló

Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Szept. 03 2019, 22:28
Melitele
Melitele

Admin

Hozzászólások száma :
205
Reagok száma :
0
Join date :
2018. Aug. 15.
Tartózkodási hely :
Mindenhol

Bird among the prison bars Empty
Re: Bird among the prison barsFeloldott jutalmak
Füvek próbája


ÍródeákVérdíjIt's canon


Bárdok
ihletőjeDoppler


A  meglepetés
törvénye


Új
fejezet


A bárdok
kedvence


A világ
peremén


Az utolsó
kívánságReménytelenPiktor


Tréfa-
mester


A farkába
harapó kígyó


Udvari
bolond


Temeria,
Fuck yeah!


Repül a
nehéz kő


MÁR
MEGINT?Túlélő
VándorEnciklopédista


Biztos
pont


... azért a víz
van alul
Jussát...várja...


...
a vaják


csak kéri
a bérét...


Kettős
ügynök


Ezüst
nyelvűKelpieKartográfus
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Szept. 07 2019, 12:06
Ajánlott tartalom
Bird among the prison bars Empty
Re: Bird among the prison bars

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Welcome to Prison FRPG

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Karakteralkotás :: Tagjaink :: Nilfgaard-
Ugrás: