World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Long live the queen - Arryn & Ida Latest?cb=20170716122041 Long live the queen - Arryn & Ida SwX5v3I Long live the queen - Arryn & Ida Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Cirilla császárné, Eskel, Hránia, Karim Igramil, Luna Smok, Vernon Roche, Wilkina

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Vilkas
Today at 20:40


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Veltynger
Today at 17:04


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Condwiramurs
Today at 15:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Hránia
Today at 15:04


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Condwiramurs
Today at 13:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Luna Smok
Today at 09:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Karméle La Valette
Yesterday at 15:02


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Wilkina
Yesterday at 09:29


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Szept. 19 2020, 17:48


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Long live the queen - Arryn & Ida Emptyby Ríviai Geralt
Pént. Szept. 18 2020, 18:56

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Ida Emean aep Sivney
Ida Emean aep Sivney


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
20
Reagok száma :
17
Join date :
2020. Mar. 19.
Tartózkodási hely :
Dol Blathanna

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Long live the queen - Arryn & IdaSage of the Mountain


A bizalom ritka kincs volt manapság Dol Blathannában. Nagyon vékony jégen jártunk, Enidnek folyamatosan egyensúlyoznia kellett a kicsinyes dh’oine királyságok követelései között, akiknek semmi sem volt elég, és valahogy vissza akarták szerezni a befolyásukat a Virágok Völgye felett így vagy úgy. Mióta a királynő – mert hiába tudtam, hogy már csak a hercegnő címet viselte, nekem ő örökké a királynőm maradt – egyszer régen, egy apró kunyhóban a Kék hegység lejtőjén kifejtette, hogyha győzni akarunk egy tisztességtelen háborúban, akkor nekünk is hasonló módszerekhez kell folyamodnunk, azóta nem tudtam nem minden sarokban, minden egyes tárgyaláson észrevenni ezeket a módszereket. Ha nagyon drámai akartam volna lenni, azt kellett volna mondanom, hogy az egykor tiszta Dol Blathanna megromlott, de szerencsére még nem kellett ilyen kijelentéseket tennem. Elég volt, hogyha a palota kezelte az intrikákat és ármánykodásokat, a tündéket, akik csak élni akarták a mindennapjaikat kihagytuk ebből. Bármennyire is szerettem volna én is olyan egyszerűen élni mint ők, a Végzet úgy tűnt, mást tartogatott számomra, és hamar bele kellett nekem is tanulnom az új játékszabályokra, bármilyen undorítónak is tartotta őket a becsülethez és nyíltsághoz szokott lelkem.
Amiért voltaképpen folyamatosan aggódtam, az Enid biztonsága volt. Bennem megbízhatott, tudta ő is, hogy sosem árultam volna el sem a páholyban, sem pedig a politikában, Filavandrelt pedig lekötelezte annyira, hogy ne vágyjon visszakapni a koronáját. Ő is látta, hogy ameddig ő volt a király nem tudta azt megadni a népnek, amit Enid igen, ezért úgy láttuk, hogy valóban megelégedett a tanácsadó szereppel, és hogy végre a valódi otthonában élhetett, újra. A palota személyzete már egy másik kérdés volt. A legtöbbeket ismertük régről, Dol Blathanna lakosságát legnagyobb részt azok a tündék tették ki, akikkel hajdan a Kék-hegységben éltünk, ha nem is ismertük egymást személyesen, a közös szenvedés összekötött minket. Mások, akik lassanként a városokból szivárogtak vissza ugyanazzal próbálták keresni a kenyerüket, mint Novigradban, vagy Oxenfurban. Kézművesek voltak, zenészek, nem olyanok, akiktől tartani kellett volna.
Már-már egészen kényelmesen berendezkedtünk, ám valamiért ez az új ország a maga csodáival együtt vonzotta a különös új jövevényeket, akiket Enid meglehetősen jóhiszeműen befogadott Dol Blathannába. Nem tudtam, hogy azért, mert vonzották őt a különlegességek, vagy azért, mert annyira megérintette a lelkét, hogy a tünde nép visszafogadta őt hosszú száműzetése után, hogy nem akart kevesebbet tenni ő sem másokkal. Megint ott tartottunk a biztonság kérdésénél, és a következményeknél. Rettenetesen rossz ötletnek tartottam, hogy pont Acatiae-t küldte el maga mellől, hogy az egyik jövevénnyel foglalkozzon, még ha valóban alkalmas is volt a feladatra. Ezzel pont a személyéhez közel álló, hűséges udvarhölgyét veszítette el, még ha átmenetileg is, akiben már megtanultunk megbízni, helyette pedig felvett valaki újat, kívülről ráadásul.
Nem volt jogom kioktatni a királynőmet arról, hogy mennyire felelőtlen döntés volt ez a részéről, még akkor sem, hogyha kettesben voltunk, így csak annyit tehettem, hogy óvatos voltam, helyette is.
Milyen jól tettem!
Amikor az új udvarhölgy fejébe először belepillantottam, talán az első vacsora alatt, káoszt láttam. Bizonytalanságot, szorongást, titkokat. Egy ideig fürkésznem kellett a gondolatait a lehető legvéletlenszerűbb pillanatokban, mire felfedte magát. Azért küldték, hogy Enid életére törjön, ám bármennyire is kerestem a megbízó kilétét a gondolatai között, nem találtam ráutaló jelet sem, amiből arra következtettem, hogy nem tudta ő sem. Nem is számított igazából. Lehetett bárki, túl sokaknak volt okuk megölni a királynőt első sorban a környező országokból, hogy káoszt teremtve a tündék között rátegyék a koszos dh’oine mancsukat a Virágok Völgyére. Hirtelen a bérgyilkossal kellett kezdeni valamit, de csak diszkréten. Enid olyan nehezen talált magának udvarhölgyet, hogy szomorú lett volna, ha el kell tűntetnünk a szó szoros értelmében. Sokkal jobb lett volna mindannyiunknak, Enidnek, a lánynak, nekem és Dol Blathannának is, hogyha találunk más megoldást.
Ezért meginvitáltam a kertbe uzsonnára, délután ötre. A késő délutáni nap gyönyörű arany fénybe vonta a pavilont, amin már kezdett felfutni a lila akác, bár még sok idő kellett hozzá, hogy egészen elburjánzzon. Az emberek felégették ezt a kertet, mikor elmentek, a természetnek pedig hosszú idő kellett, hogy rendesen regenerálódjon. Megtettem érte, amit tudtam a mágiámmal, de túlságosan nem szólhattam bele a dolgok természetes rendjébe.
Előbb érkeztem, mint a lány, így a tea és a gyümölcstál mellett volt időm gyönyörködni a palota és a kert szépségében. Próbáltam nem azon morfondírozni, hogy mit fogok neki mondani és hogyan, mert ez nagyban függött az ő reakcióitól is. Nem tartottam attól, hogy az életemre törne, csupán arra kellett vigyáznom, hogy ne fogadjak el tőle sem ételt sem italt, és véletlenül se engedjem a hátam mögé. A meglepetéssel járó előnye már napokkal ezelőtt elveszett úgyis.


Aláfestőzene: KattLong live the queen - Arryn & Ida Tumblr_pko68gFo4c1qhfclfo9_500
Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Márc. 26 2020, 13:07
Arryn Farven
Arryn Farven


Kitüntetések :
Long live the queen - Arryn & Ida A_fzve10Long live the queen - Arryn & Ida Zurzde10Long live the queen - Arryn & Ida Bzerdo11Long live the queen - Arryn & Ida A_bzer10
Hozzászólások száma :
60
Reagok száma :
49
Join date :
2019. Sep. 09.
Tartózkodási hely :
Mikor hol, mikor sehol.

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaIda
&
ArrynNem gondoltam volna akkor, amikor megkötött kezekkel dobtak fel a ló hátára, aminek hatására újabb adag vért öklendeztem fel, hogy egyszer ismét vissza fogok térni. Vissza a szülőhelyemre, oda, ahol minden elkezdődött, ahonnét elmentem, mert fiatal voltam és túlságosan vakmerő. Most viszont itt mászkálok népünk ősi kastélyában számomra elképesztően szép ruhákban és tipegő cipőkben. Oly annyira idegen nekem mindegyik, hogy arra szavak sincsenek, de fontos elemek, amiket használnom kell. Másképp nagyon nehéz lenne a királyné közelébe férkőzni. Bár használhatnék mérget és egyéb aljas kotyvalékot, de pontosan tudom, hogy azok miképp hatnak.  Elég egy kés egy pontos szúrás ahhoz, hogy fájdalom és szenvedés nélkül tedd meg azt, amit meg kell tenned.
Ám egyelőre inkább azon kell dolgoznom, hogy rendesen beletanuljak az itteni dolgokba. Hogy úgy viselkedjek, mint egy igazi udvarhölgy, nem úgy, mint egy bérgyilkos. Az is igaz, hogy miközben a folyosókon járkálok folyamatosan figyelek minden kis mozdulatra. Igyekszem megjegyezni és megfigyelni mindent, ami a későbbiekben hasznos lehet. Nem tenni semmi gyanúsát, nem kérdezni hülyeségeket. Nem szívesen ülnék a cellák valamelyikében miközben megvető pillantásokat vetnek rám. Bár puszta foglalkozásom bőven elég lenne ahhoz, hogy az itt lévők nagy része elítéljen és úgy dobjon ki, hogy a lábam se érné a földet. Való igaz, hogy nincs semmi magasztos és nemes mások megölésében. Választhattam volna más utat, de mégsem tettem és most már túl makacs vagyok változtatni.
Meglehetősen sok új arcot kellett megjegyeznem alig pár nap elteltével. Beleértve a fehér hajú exkirályt és Francesca egyik tanácsadóját, aki szintén varázslónő volt. Ida-t, akivel már az első nap után tudtam, hogy nem árt vigyázni. Nem szerettem túlzottan az olyanokat, mint ő meg a királyné, akik számomra láthatatlan és érezhetetlen módon voltak képesek dolgokat csinálni. Volt szerencsém látni, hogy mire képes a mágia, hogy mekkora pusztítást lehet végezni. Ahogy azt is megtapasztaltam, amikor eltört csontjaimat forrasztotta össze elképesztő kínok közepette. Ugyanis a fájdalommentes opció nem volt benne az árban, annyit nem értem. A meghívása valamiért mégis üdítő és érdekes volt számomra. Sosem volt alkalmam elbeszélgetni egy varázslónővel, legkevésbé olyannal, aki tünde is mellé.
Pontosan akartam érkezni a megbeszélt 5 órára, ahogy illik, talán még kicsit előbb is. Szokásos zöld ruhámat vettem fel és összefontam a hajamat, amit átvetettem jobb vállam felett. Szerencsére a magassarkú cipőkkel nincs gondom, hála annak, hogy jó az egyensúly érzékem. Viszont mégis némi félelemmel lépek be a kertbe, ami borzalmas állapotban tárul elém. Furcsa érzések kavarognak bennem, amik érdekesen gyakran jelennek meg Ida közelében. Ám nem tudom megfogni őket, hogy alapos megnézésük után rájöjjek mit is jelentenek. Mindenesetre alig pár lépés után meglátom őt, amint teát iszik kecsesen és nemesen, ahogy az etikett könyvekben meg van írva. Közelebb lépek és enyhén meghajolok felé, lévén, hogy nálam idősebb és feljebb való is.
- Caedmil. - köszönök felé és hasonló kecsességgel ülök le vele szemben.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Márc. 26 2020, 15:00
Ida Emean aep Sivney
Ida Emean aep Sivney


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
20
Reagok száma :
17
Join date :
2020. Mar. 19.
Tartózkodási hely :
Dol Blathanna

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaSage of the Mountain


Fent kellett tartania az álcát, így nem számítottam rá, hogy az ál-udvarhölgy ne tenne eleget a meghívásomnak. Pontosan érkezett, talán még kicsit korábban is, mint megbeszéltük, ez pedig mindenképp valamiféle tiszteletre engedett következtetni – vagy csak kiválóan játszotta a szerepét. Ha valaki ránézett a tiszta, de palotához képest egyszerű ruhákra, a fonott frizurára, mely mellózott minden csillogást, minden ékszert, egyáltalán nem gyanakodott volna. Még én is egy egyszerű, talán alacsony sorból érkező leányt láttam volna benne, aki szeretett volna egy jó munkát, biztos megélhetést, esetleg szép ruhákat, talán idővel családot… Ám a külső megtévesztő volt, és voltaképpen csak a kezdődő paranoiának köszönhettem, hogy a fejébe pillantva megláthattam az igazság egy részét. Azt semmiképp sem gondoltam, hogy a teljes igazság volt, ami elém tárult. Mindenkinek megvolt a maga története, a maga motivációi, mert egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy egy fiatal lány önként választja magának a bérgyilkos szakmát. Az élet alakulhatott úgy, hogy végül odakerült és én kíváncsi voltam arra a bizonyos életre és az eseményekre, amelyek idevezettek.
Lehetett volna azt mondani, hogy ez csak az aen sevherne-ek kíváncsisága, de annál jóval többről volt szó.
- Ceadmil. – köszöntem neki hasonlóan, majd amikor kiegyenesedett a velem szemben lévő szék felé intettem, hogy üljön le nyugodtan. Szándékosan nem szólítottam azon az álnéven, melyet Enidnek mondott, de mivel nem tudtam mennyi idős, gyereknek hívni sem lett volna helyénvaló. Maradtam hát a nevek kerülésénél. - Tölts magadnak teát nyugodtan. A szőlő is isteni és a kenyér is, mindkettő itteni. Sajnos a sajt még nem érett meg Dol Blathannában, így az most nincs, amit a vacsoráknál látsz azt is kívülről rendtelték. – kezdtem már szinte csevegő hangnemben, miközben vettem mindenből a saját tányéromra is. A kezét bár szemmel tartottam, én valószínűleg nem voltam célpont, így egyelőre reméltem, hogy nem volt mitől tartanom, és nem mérgezi meg a teámat, ha egy pillanatra oldalra nézek.
Egyelőre tartózkodtam attól, hogy újra olvassak a gondolataimban.
- Hogy hívnak? Úgy értem valójában, az álnevet, amit Enidnek mondtál tudom. Felesleges tagadnod, képes vagyok olvasni a gondolataidban, ahogyan a hercegnő is, azon csodálkozom igazából, hogy nem élt a lehetőséggel. – mondtam, továbbra is könnyeden mosolyogva, mintha ez ténylegesen egy olyan téma lett volna, ami illett egy délutáni uzsonnához két tünde hölgy között. Nem gondoltam, hogy azzal, hogy elárulom, hogy szereztem az információimat taktikai előnyt adnék a kezébe. Ha értett volna a mágiához, az már kiderült volna, így viszont nem is tudott kizárni engem a fejéből, akkor sem, ha akart.

Aláfestőzene: KattLong live the queen - Arryn & Ida Tumblr_pko68gFo4c1qhfclfo9_500
Vissza az elejére Go downBevésődött: Pént. Márc. 27 2020, 11:07
Arryn Farven
Arryn Farven


Kitüntetések :
Long live the queen - Arryn & Ida A_fzve10Long live the queen - Arryn & Ida Zurzde10Long live the queen - Arryn & Ida Bzerdo11Long live the queen - Arryn & Ida A_bzer10
Hozzászólások száma :
60
Reagok száma :
49
Join date :
2019. Sep. 09.
Tartózkodási hely :
Mikor hol, mikor sehol.

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaIda
&
ArrynSosem szerettem magam tele aggatni ékszerekkel és felkenni arcomat több kiló sminkkel. Jobban szeretem, ha nincs rajtam túl sok takaró dolog, kivéve, ha olyan helyre kell bemenni, ahol később is járhatók. Mert akkor meg vannak nekem is praktikáim, hogy senki ne ismerjen fel utána. Viszont elég egy kis hiba, hogy minden a feje tetejére álljon, hogy a kártyavár megsemmisüljön. Csak egy kicsi, nem várt tényező, hogy rohanni kelljen.
Illedelmesen ültem le a nálam idősebbel szemben, ahogy kell. Hasonlóképp vettem magamnak apró falatokat, ahogy kell. S hasonlóképp töltöttem magamnak teát, ahogy kell. Lassan már úgy teszem a dolgom is a rohadt árnyékszéken, ahogy az etikett előírja. Már-már soknak mondanám, hogy mennyire beleszól mindenbe, de követni kell. Szerencsémre legalább finom a szőlő, bor és még a sajt is, pedig sokkal rosszabbra számítottam. Másik nagy mázlim, hogy pont nem volt a számban semmi, amikor Ida folytatta. Tapasztalatomnak hála egy izom se rezdül meg az arcomon, ahogy lerombolt mindent. Gondolat olvasás, milyen meglepő... Bár nem tudom, hogy miért is nem gondoltam erre, hogy miért is nem próbáltam valamilyen védelmet szerezni ellene. Bár az is csak növelte volna a gyanút irányomba, ami szintén nem lett volna jó.
Iszok egyet a borból lassan és kimérten, közben kiürítem az elmém, hogy ha megint olvasni akarjon, ne lásson semmit. Bár nem tudom, hogy van-e még valami, amit nem tud rólam. Bár a kérdéséből az jön le, hogy azért túl mélyre nem hatolt belém. Ennek a puszta gondolatától is ki tudna rázni a hideg, ha hagynám, de nem hagyom.
- Arryn Farven. - mondom el neki a valódi nevem. Sok értelmét már nem látom annak, hogy titkolózzak. Bár lehet, hogy meg tudnám lepni egy gyors mozdulattal, mielőtt még végig mond egy varázsigét. Viszont nem tudom, hogy mennyire vagyunk egyedül, hogy nincs-e valahol elbújva pár íjász, akik pont a fejem kellős közepére céloznak. Túlságosan is rizikós és nem biztosított az, hogy épségben meg tudok lógni. Másrészt nem tudom, hogy a Farven mennyire mond neki valamit, hogy mennyire ismerhette a számomra ismeretlen szüleimet. Ám biztos vagyok benne, hogy nem ők lesznek az elkövetkezendő percek középpontjában.
- S most mi lesz? - kérdezek egy szőlő szem elfogyasztását követően - Hívod az őrséget és a legsötétebb tömlöcbe vetsz. Vagy egy igét használsz, remélve, hogy gyorsabb vagy? - teszem még hozzá miközben zöld szemeim fagyosan méregetik ők.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Pént. Márc. 27 2020, 12:21
Ida Emean aep Sivney
Ida Emean aep Sivney


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
20
Reagok száma :
17
Join date :
2020. Mar. 19.
Tartózkodási hely :
Dol Blathanna

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaSage of the Mountain


Némi megkönnyebbüléssel vettem tudomásul, hogy nem próbálkozott sem tagadni, sem mentegetőzni. A név, amit mondott ugyanúgy lehetett álca, mint a sajátja, de ezen a ponton mertem benne reménykedni, hogy nem próbált meg hazudni. Végső soron bármikor újra bepillanthattam a gondolatai közé, és csak felmérgesített volna, ha újabb hazugságokat találok. Szintén előnyére vált, hogy nyugodt maradt, nem kezdett el küzdeni, ugrálni menekülni, így a beszélgetés folyhatott olyan mederben, amilyenben terveztem. Bár sosem vallottam volna be, de jelen pillanatban egészen elégedett voltam magammal és a dolgok alakulásával.
Hátradőltem a székben, amin ültem, és lassan megvajaztam egy szelet kenyeret. Attól még, hogy élet-halál kérdésekről beszélgettünk nem kellett, hogy a kenyér kiszáradjon, a tea kihüljön, a sok finom gyümölcs pedig, amivel Dana Meabdh megáldott minket elfonnyadjon. Az igazán súlyos káromlása lett volna az istennőnek.
- Ha ez lett volna a szándékom, a tegnap estét már abban a cellában töltötted volna. Az, hogy még nem kísérelted meg megölni Enidet, és az az érzelmi és gondolati káosz, amit időnként a fejedbe látod arra enged következtetni, hogy magad is bizonytalan vagy. Hogy abban, hogy helyes-e, amivel megbíztak, vagy abban, hogy egyáltalán megtedd-e, még nem tudom. – haraptam bele a kenyérbe és ettem hozzá egy alma-cikket is. Pedánsan felvágtak mindent a konyhán. Ez is egy kellemes előnye volt annak, hogy a kunyhó után most éppen egy palotában éltem. Új volt, de be kellett vallanom, hogy a luxust egészen könnyű volt megszokni.
Amikor felnéztem rá, az én tekintetem nem volt olyan kemény és rideg, mint az övé. Valójában mindig is volt egy barátságos kisugárzásom a tündék mellett, noha a Páholyban kellően meg voltam illetődve a többiektől, így ott inkább visszahúzódtam a csigaházamba.
- Miért nem tetted meg? Elég sok lehetőséged nyílt volna rá, ő nem gyanakodott, mégsem volt méreg egyetlen pohárban sem, és egyetlen kés sem állt bele senkinek a hátába.
Amit ajánlani akartam neki, ahhoz előbb valahogy meg kellett ismernem a mögöttes motivációit. Kifaggathattam volna az életéről, de ezen a ponton nem sokat számított az, hogy honnan jött. Idővel rá terveztem térni arra is, amellett, hogy miért éppen ezt a szakmát választotta, de úgy gondoltam, haladjunk sorjában a jelentől a múlt felé, hogy utána visszakanyarodhassunk a jövőbeli tervekhez, hacsak ő nem akarta másmerre vezetni a beszélgetés fonalát. Kész voltam bármilyen felmerülő kérdésére válaszolni, mert valóban különös lehetett, hogy miért nem volt még tömlöcben. Azt, hogy egyelőre Enidnek sem mondtam el, amit találtam, sem pedig Filavandrelnek, nem kellett tudnia. Még bármikor megtehettem.


Aláfestőzene: KattLong live the queen - Arryn & Ida Tumblr_pko68gFo4c1qhfclfo9_500
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Márc. 28 2020, 14:55
Arryn Farven
Arryn Farven


Kitüntetések :
Long live the queen - Arryn & Ida A_fzve10Long live the queen - Arryn & Ida Zurzde10Long live the queen - Arryn & Ida Bzerdo11Long live the queen - Arryn & Ida A_bzer10
Hozzászólások száma :
60
Reagok száma :
49
Join date :
2019. Sep. 09.
Tartózkodási hely :
Mikor hol, mikor sehol.

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaIda
&
ArrynMiért is nem lepődők meg, hogy a fejembe nézett. Azt sem tudom, hogy miért is nem gondoltam erre, hogy miért hittem azt, hogy nem fogják megtenni. Elbíztam magam, nagyon is és ennek most megvan a böjtje. Lassan leszokhatnék már erről és alaposabban felkészülhetnék, ám sosem teszem meg, pedig mindig megfogadom. Ennek hála most itt ülök Ida-val szemben és közben falatozgatok, mintha csak valami udvari pletykáról beszélgetnénk éppen. Nem pedig arról, hogy mi lesz a sorsom az elkövetkezendő perceket követően. Bár ezt egyelőre én se tudnám megmondani. Ráadásul a mondandója túlságosan is pontosan írja le azt a káoszt, ami benne uralkodik ezzel az istenverte megbízással kapcsolatban. Ennyire egy nyitott könyv lennék mások számára, vagy csak miután belenéztek a káoszba, amit én sem értek. Nevetni tudnék magamon, de valahogy nem megy és nem illik, az etikett nem engedi még ezt sem.
Mondanék valamit, vagy csak mondanom kéne, de nem megy. Nem tudom, hogy mégis mit felelhetnék neki. Hogy miért habozok, hogy miért nem tettem még meg, pedig lehetőségem már lett volna pár. Ám valami oknál fogva vívódok, hogy egyáltalán helyes-e megtenni. Itt születtem és akármennyire is igyekszem tagadni a tényt, ez az otthonom marad ameddig élek. Talán ez lehet az oka annak, amiért még tettem semmit, amiért úgy tűnik, mintha csak élvezném a mostani életem.
- Méreg a gyávák és úri hölgyek fegyvere. - szólalok meg miután kellően hosszú ideig néztem egy szem szőlőt. Sosem szerettem mérget használni és jól tudom azt is, hogy mire képes. Így aztán a lehető legjobban próbálom kerülni őket, meg nem mintha értenék hozzájuk. Így aztán csak mástól tudnám ezeket beszerezni és abból sosem sül ki semmi jó. Legyen az unatkozó nemesség játékszere, nekem meg vannak a saját módszereim.
- Lehet, hogy meg van a számodra még ismeretlen okom arra, hogy ne öljem meg. Bár, ha annyira a fejemben turkálsz, tudnod kéne mindent. - teszem még hozzá végül. Másrészről így már azt sem tudom, hogy még kinek lehet kezében ez az információ. Hogy ki tudhat még rólam rajta kívül. Van egy olyan érzésem viszont, hogy nem mondaná el nekem, így aztán hagyom, hadd vigye a beszélgetést arra, amerre szeretné.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Márc. 29 2020, 16:38
Ida Emean aep Sivney
Ida Emean aep Sivney


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
20
Reagok száma :
17
Join date :
2020. Mar. 19.
Tartózkodási hely :
Dol Blathanna

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaSage of the Mountain

Arryn megjegyzésére, amit végül a mérgekre tett elmosolyodtam. Volt tehát valami számomra egyelőre nem világos becsületkódexe, ami nem volt jellemző egyébként a bérgyilkosokra. Nem mintha eddig túlságosan sokkal találkoztam volna, de az a hír járta róluk, hogy egyedül az számított, hogy elvégezzék a munkát, az már nem, hogy hogyan is teszik azt.
- Lehet, de hatékony. – válaszoltam neki. - Természetesen nem foglak kioktatni a mesterségedről, végülis nem is számít.
Igazából számított. Szerencsés körülmény volt, hogy nem kellett előre megkóstoltatni minden ételt, amit Enid elé tesznek, nehogy véletlenül mérgezett legyen. Hogyha ez a lány mégis meg akarja majd ölni, akkor attól kell tartanunk, hogy kést állít a hátába… Már ha ezek után visszaengedném őt udvarhölgynek, ami teljes mértékben ki volt zárva. Több út is vezetett innen Arryn számára, de az, hogy továbbra is a hercegnő mellett szolgáljon, az nem volt közöttük. Egy út a tömlöcbe vezetett, ahol hosszú élete végéig ücsöröghetett, esetleg egy bányába, hogy ledolgozza az ételt, amit kap. Egy másik út a hóhér keze alá is vezetett, de ezt mindenképp szerettem volna elkerülni, ám szerencsére létezett egy harmadik, mindenki számára preferált jövő is.
A dacos megjegyzésére, hogy lehet volt, amit még én sem tudok enyhén megrándult a szemöldököm, kicsit felfelé, leginkább a csodálkozástól. Azért volt bőr a képén, hogy az után, hogy közöltem vele, hogy lebukott és nincs értelme hazudni nem dalolt, mint a kismadár. Valószínűleg nem fogta fel, hogy éppen milyen nemes gesztust tettem felé már csak azzal, hogy hagytam, hogy elmondja, ami a fejében volt, és hogy egyáltalán hajlandó voltam hitelt adni a szavainak.
- Reméltem tisztában vagy vele, hogy ez a dacoskodás, ez a bérgyilkos klisé, amit előadsz hova vezet. – jegyeztem meg, sokkal hűvösebben, mint ahogy eddig igyekeztem tartani a hangulatot. - Éppen lehetőséget kaptál, hogy beszélj, elmagyarázd a dolgokat úgy, ahogyan te valóban látod, mert ha csupán arra támaszkodnánk, amit én látok, akkor a innen az utad tényleg egyenesen a tömlöcbe vezetne. Reménykedek benne, még mindig, hogy találunk számodra más megoldást is.
Nagy kortyot ittam a teámból. Segített, hogy ne veszítsem el a hidegvéremet, ami most meglepően nehéz volt. Részben azért, mert sok forgott kockán, főleg Enid biztonsága, ami most mindennél fontosabb volt, másrészt nem voltam hozzászokva, hogy valaki így beszéljen velem. A csészét óvatosan letettem a kis tálkára, majd összefűztem az ujjaimat az ölemben.
- Az, hogy beszélgetés közben nem turkálok a fejedben egy gesztus. Egy sokadik, amit feléd teszek. Szóval újból megkérdezem. Miért haboztál? Ha téged bíztak meg egy ekkora feladattal, nyilván profinak kell lenned, aki nem csinál ilyesmit.
Reméltem, hogy mostmár felfogta, hogy ez volt az utolsó esély, amit kapott. Nem voltam profi vallató, ez biztosan látszott, és ahhoz sem voltam hozzászokva, hogy olyasvalakivel csevegjek, aki veszélyt jelentett a királynőmre, de első sorban a barátomra. Gyűlöltem ezt az egészet, mert nem éreztem magam jónak benne, de én indultam el ezen az úton és muszáj volt végigmennem rajta.


Aláfestőzene: KattLong live the queen - Arryn & Ida Tumblr_pko68gFo4c1qhfclfo9_500
Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Márc. 31 2020, 11:32
Arryn Farven
Arryn Farven


Kitüntetések :
Long live the queen - Arryn & Ida A_fzve10Long live the queen - Arryn & Ida Zurzde10Long live the queen - Arryn & Ida Bzerdo11Long live the queen - Arryn & Ida A_bzer10
Hozzászólások száma :
60
Reagok száma :
49
Join date :
2019. Sep. 09.
Tartózkodási hely :
Mikor hol, mikor sehol.

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaIda
&
Arryn- Hatékony.. - ismétlem őt - Egyszer már megtapasztaltam, hogy milyen a mérgek hatása. Így nem akarom másnak megadni ugyanazt élményt. - teszem még hozzá miközben tekintetem kissé távolinak hathat, ahogy visszaemlékezek. Nem egy túl kellemes élmény, amit nem szívesen élnék át ismét. Ezért sem folyamodok mérgekhez, egy kicsit elvi kérdésként, ami nem túlzottan gyakori a bérgyilkosok közt. De lehet, hogy ez csak kifogás. Kifogás, hogy miért ne akarjak másokat rángatózni és habzó szájjal meghalni látni. Vagy csak van egy beteges énem mélyen eltemetve, ami akkor jön elő, amikor az áldozat néz rám rémülten, az életéért könyörögve. Magam sem tudom... Lehet, hogy teljesen összetörtek a kikérdezések alatt, vagy az arénában, mindössze nem vettem még észre.
Ám a szavai, amit a viselkedésemre ad, amivel némileg fenyeget is, elszállnak füleim mellett. Jól tudtam, hogy milyen kicsi lesz az esélye annak, hogy innét élve távozok. Hogy valószínűleg itt fogok megrohadni miután alaposan megkínoztak és kiszedtek belőlem mindent, amit csak akartak. Mindössze csak azt nem tudtam, hogy ez mikor fog bekövetkezni. Mivel annak esélye, hogy innét élve ki tudok szökni a merénylet után.... Még gondolkodni is fölösleges rajta, oly csekély. Mindazonáltal láttam rajta, hogy kezdem feszegetni a határait, hogy már majdnem üvölt velem. Ez egy kis mosolyt csal az arcomra miközben hátra dőlök és kezem lassan megindul. Lassan és úgy, hogy jól lássa, lassan és óvatosan jut el a szoknyám aljáig, amit felhúzok és hasonlóan lassan veszem elő a combon elrejtett tört. Mindezt megtehettem volna gyorsan is, de mégsem tettem meg. Okkal vettem elő így. Végül leteszem elé és ismét hatra dőlök, hogy neki közelebb legyen, mint nekem.
- Talán a szüleim miatt, akiket nem ismertem. Talán azért, mert itt születtem. Talán azért, mert valahol nem akarok tenni semmit. - felelek neki, bár nem igazán tudnék választ adni neki. Tagadhatatlan, hogy elképesztően jól fizető megbízás ez, de mindazonáltal olyan is, ami sok kérdést vet fel bennem. Bérgyilkos vagyok már hosszú évek óta és most mégsem teszek semmit. Hidegvérrel kellett volna már rég végeznem a királynéval, de nem tettem meg a sok lehetőség ellenére se. Kérdései jók, nagyon is jók, mindössze magam sem tudom rájuk a választ, pedig felém irányulnak és tőlem várják. Belátott a fejembe és láthatta azt a káoszt, amit ez a megbízás váltott ki. Azt a végtelen vívódást, ami bennem zajlak és ami minden nappal egyre erősebb. A vágyat, hogy tartozzak valahová, hogy legyen egy hely, amit otthonomnak hívhatok. De lehet, hogy valóban megtörtem és ezért várok valakire, aki összerak...


Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Márc. 31 2020, 19:07
Ida Emean aep Sivney
Ida Emean aep Sivney


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
20
Reagok száma :
17
Join date :
2020. Mar. 19.
Tartózkodási hely :
Dol Blathanna

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaSage of the Mountain

Ősi bölcsesség volt, hogy ne tégy olyasmit másokkal, amit magadnak nem kívánnál. Úgy tűnt, Arryn ezt az elvet követte a mérgek esetében, noha gyanítottam a halált se kívánta volna magának mégis bőkezűen osztogathatta a munkája során. Sokak szerint a szenvedés rosszabb volt, mint becsületben meghalni és létezett olyan élet, aminél még a semmi is sokkalta jobb volt. Bár megértettem ezt a nézetet is, én soha nem osztottam. A hegy megtanította nekünk, hogy még a megpróbáltatások közepette is léteztek szép és boldog pillanatok, amiért érdemes volt kitartani, akik pedig nem adták fel, azoknak most meglett a jutalmuk.
Most azonban a lényeges az volt, hogy kiismerjem ezt a tündét annyira, hogy eldönthessem mi is lesz a sorsa. Hogy voltak elvei, az mindenképp a pozitívabb irányba billentette a serpenyőt, így csupán bólintottam egyet a válaszára. Megértettem, és örültem, hogy nem kellett felvennünk Enid mellé egy kóstolót, de nem volt lényeges, hogy tovább filozofáljunk a mérgek mibenlétéről.
Bár sem az arcán, sem a tartásán nem látszott, hogy a szavaim célba értek volna, nem is az volt a célom, hogy meglágyítsam a szívét. Felőlem adhatta a nagy és kemény bérgyilkost bármennyire is erőltetettnek tartottam, a lényeg az volt, hogy kicsikarjak belőle valami választ, valami magyarázatot, és ezen a téren végre valahára elkezdtünk haladni. Két fontos információt is elárult magáról, egyrészt, hogy árva, másrészt pedig, hogy Dol Blathannai. Utóbbi különösen érdekes volt, valószínűleg azelőtt született, hogy a dh’oinne elfoglalta volna a Virágok Völgyét, vagyis Arryn idősebb lehetett, mint amennyinek elsőre gondoltam. A harmadik talánja pedig, hogy nem akar tenni semmit, újra csak azt bizonyította, hogy valamiféle morális iránytű felülírta a parancsot és a pénzéhséget is.
- Végre haladunk valamerre. – közöltem vele elégedettem, miközben kiittam a maradék tát a csészéből és újratöltöttem. Ezekben az elegáns teagarnitúrákban mindig olyan aprók voltak a csészék, hogy legalább háromszor-négyszer újra kellett őket töltenem egy alkalom során.
- Sokan vándoroltak el Dol Blathannából mikor elfoglalták, és ahhoz képest bár sokan hazatértek az utóbbi időben, messze nem annyian mint reméltük. Attól tartok, hogy a tündék egy része még mindig nem hisz abban, hogy képesek leszünk megtartani ezt a területet. – sóhajtottam fel gondterhelten. - Amit viszont nem láttak, hogy tanultunk a hibáinkból. Bármennyire fájdalmas is beismerni, ez az emberek játszmája, így kénytelenek vagyunk az ő szabályaik szerint játszani és amikor így tettünk, hirtelen elkezdtünk nyerni is. Te, az ittléted, a megbízásod egy olyan lépés ebben a játékban, amire mi soha nem vetemedtünk volna, ők viszont igen. Enid fogja majd eldönteni, hogy meddig fogunk süllyedni a győzelem érdekében, vagy hogy süllyedésnek számít-e egyáltalán, hogyha mi is úgy próbálunk a következő szintre lépni, hogy elmozdítjuk a pozíciójukból a politika kulcsfiguráit. – magyaráztam. Nem tudtam, hogy derengett-e már neki, hogy hova fogok kilyukadni ezzel az egésszel.
Fáradtan sóhajtottam egyet. Nem szoktam ennyit beszélni egyhuzamban.
- A politikától viszont már az én fejem is fáj, így a tiédet is megkímélném tőle. Mivel te is a Virágok Völgyének gyermeke vagy, talán érted, hogy miért fontosabb mindennél az hogy ezúttal meg is tudjuk tartani az országunkat, így választást ajánlok neked. Megpróbálhatsz elmenekülni, de ez esetben javaslom, hogy ne állj meg Haaklandig vagy Zerrikániáig. De inkább Haaklandba menj, mert Zerrikániára egy ideje már kíváncsi vagyok, és ha újra elfogunk biztos kivégeztetnek, bármennyire is fájdalmas nekünk minden tünde élet elvesztése. A másik lehetőséged, hogy ugyanazt folytatod mint eddig, csupán a hazád szolgálatában. – hagytam neki egy kis időt, hogy megeméssze a hallottakat, első sorban azt, hogy nem fogjuk börtönbe vetni és utána lefejeztetni. Kíváncsi voltam az első reakciójára is. Természetesen, hogyha azt választja, hogy itt marad és ezentúl a tündékért fog dolgozni, akkor számos olyan dolog volt, amit megadhattunk neki, csak kérnie kellett. Vagy még kérni sem.
Aláfestőzene: Katt


Long live the queen - Arryn & Ida Tumblr_pko68gFo4c1qhfclfo9_500
Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Ápr. 06 2020, 12:48
Arryn Farven
Arryn Farven


Kitüntetések :
Long live the queen - Arryn & Ida A_fzve10Long live the queen - Arryn & Ida Zurzde10Long live the queen - Arryn & Ida Bzerdo11Long live the queen - Arryn & Ida A_bzer10
Hozzászólások száma :
60
Reagok száma :
49
Join date :
2019. Sep. 09.
Tartózkodási hely :
Mikor hol, mikor sehol.

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaIda
&
ArrynNem szeretem, hogy ennyire könnyedén az ujja köré tudott csavarni, hogy ennyire könnyen tereli a beszélgetést a neki megfelelő irányban. Tény, hogy nem tartom magam erősnek az ilyen dolgokban, amikor szavakkal kell csatákat nyerni. Én olyan vagyok, aki az erőt és az ügyességet részesíti előnyben, némi ravaszsággal megfűszerezve. Ám most olyan helyzetbe keveredtem, ahonnan túlzottan sok kiutat nem látok magam előtt. Tény, hogy vágtam el a népem tagjainak a torkát, de most mégsem tettem meg. Lehet, hogy a kisugárzása miatt, vagy valami ismeretlen ok lehet az oka. Mindenesetre tény, hogy valamerre haladunk, csak azt nem tudom, hogy hová fogok megérkezni ezen beszélgetés végén.
A következő monológ megmosolyogtat. A makacs és hiú elfek, akik nem alacsonyodnak le a bérgyilkos felfogadásának szintjéig. Arra a szintre, ahol az általuk lenézett emberek is vannak. Nem is meglepő, hogy ennyire alaposan elvertek minket és szinte mindenhonnan elüldöztek. Ezért is mosolyogtat meg az, amit mondott.
- Fel akarsz bérelni, hogy ezzel lesüllyedj a mocskos módszereket használó emberek közé. - vonom le a következtetést hangosan és kortyolok egyet - Talán ideje lenne, hogy egy kicsit lejjebb legyen az oly magasra húzott orr miközben azt szajkózzak, hogy felsőbbrendűek vagyunk. - teszem még hozzá. Belegondolva, hogy hosszú évekkel ezelőtt mi is csak betolakodok voltunk, különösen komikussá teszi a helyzetet számomra.
- Gondolom túl sok lehetőségem feltételek terén nincsen. - szólalok meg miután kellően jól tanulmányoztam az egyik virágágyás tartalmát. Pedig még a nevüket sem tudom, de most valahogy érdekesnek hatottak. Egyértelmű számomra, hogy merre kell haladnom tovább.
- Pedig kifejezetten megtetszett az itteni élet. Bár a magassarkú kicsit kényelmetlen. - teszem még hozzá. Sok értelmét már nem látom annak, hogy továbbra is a túlzottan úrias viselkedéssel beszélgessek vele a protokollok és etikett szerint.


Vissza az elejére Go downBevésődött: Hétf. Május 11 2020, 20:01
Ida Emean aep Sivney
Ida Emean aep Sivney


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
20
Reagok száma :
17
Join date :
2020. Mar. 19.
Tartózkodási hely :
Dol Blathanna

Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & IdaSage of the Mountain
7140d4277387c8932dc1ddd73529e8a1.jpg
Arryn válasza a lesüllyedésről, és a felhúzott orról fel kellett volna, hogy mérgesítsen, ám ezt a luxust nem engedhettem meg magamnak, és neki sem akartam megadni az örömet. Tulajdonképpen volt abban valami, amit mondott, de ebből is látszott, mennyire keveset tudott a valódi körülményekről és még kevesebbet a mi oldalunkról, hiába született ő is hegyes fülekkel.
- Valaha egyetértettem volna veled, ám a büszkeség, a becsület és azok a tiszta módszerek oda vezettek, hogy majdnem éhen halt egy egész nép a hegyekben, akik pedig ebből nem kértek azok vagy az erdőkben gerillahadjáratot folytatva haltak meg vagy pedig beolvadtak az emberek közé. Valóban, ez a győzelem nem volt tisztességes, és a háború még mindig tart, csak most az udvarokban vívják nem a csatatéren. Ezt a háborút pedig tisztességes módszerekkel nem lehet megnyerni. Kevesebbek volnánk csak azért, mert a lassú és fájdalmas elmúlás helyett még élni szeretnénk?
A kérdés költői volt. Én nem tartottam magunkat kevesebbnek ettől. Ahogyan a harag úgy a tiszta és becsületes módszerek is luxusnak számítottak.
A feltételek említésére felhúztam a szemöldököm. Volt bőr a képén, hogy egyáltalán meg merte említeni, de egyben kíváncsivá is tett, hogy ezek után mégis mit akarhatott.
- Jól gondolod, ennek ellenére kíváncsi vagyok ezekre a feltételeke és ki tudja… lehet meg is fontolom őket.
Ha a szép ruhákat és cipőket akart, finom ételeket és egy kényelmes otthont, ezeket megadhattuk neki, még ha úgy gondoltam, hogy túl sok időt nem fog abban a bizonyos kényelmes otthonban tölteni, annál több dolga lesz, még ha nem is azonnal. Egyetlen dolgot nem adhattam neki, az pedig a szabadsága volt, és hogy nem fogom figyeltetni minden egyes lépését, egyszerűen azért, mert nem bíztam meg benne. Kivívhatta Dol Blathanna bizalmát, idővel, de ehhez elég hátrányos helyzetből indult hirtelen.
Aláfestőzene: Katt


Long live the queen - Arryn & Ida Tumblr_pko68gFo4c1qhfclfo9_500
Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Május 21 2020, 21:56
Ajánlott tartalom
Long live the queen - Arryn & Ida Empty
Re: Long live the queen - Arryn & Ida

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Archívum :: Archivált játékok :: Félbemaradt játékok-
Ugrás: