World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Emhyr Ékkövei -Smaragd 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Emhyr Ékkövei -Smaragd Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Emhyr var Emreis
Emhyr var Emreis


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
11
Reagok száma :
4
Join date :
2020. Jan. 05.
Tartózkodási hely :
Nilfgaard

Emhyr Ékkövei -Smaragd Empty
Emhyr Ékkövei -Smaragd

"Smaragd"


Csoport/faj

Nilfgaard (régi: Bárd)

Státusz

Szabad/Regisztrált/FoglaltA karakter típusa

Keresett


Kapcsolatod a karakterrel


A Császár Drágakövei, vagy Emhyr Ékkövei. A két kifejezést sokan hallották már, de senki sem tudja szinte mit kell érteni alatta, talán ha egy tucat jól értesült ember van birodalom szerte, a külhoni hírszerzők meg a jobb heréjüket odaadnák az információért. Vagy bárki másét. Az ékkövek valójában a császár (és idővel a császárné) közvetlen, személyes szolgálatában álló speciális ügynökök, akikre nem vonatkoznak a megszokott szabályok. Csak a császári párnak tartoznak hűséggel, ami a fanatikus szintet súrolja. Felülről. Meg van a megfelelő képzettségük, hogy nagyon sokrétű eszközökként vethessék be őket. Egymással rendkívül bajtársiasak.

Smaragd, talán legszebben szikrázó drágakövem és legtompább fénnyel eltűnő ékem egyszerre. Ez vagy te, olyan vagy, amilyen lenni akarsz. Kevesen tudják, ki is rejtőzik társasági maszkjaid mögött. Akárcsak Rubin, bárhová bejutsz, de neked méltóságon aluli ehhez mindenféle szerszámokat, álkulcsokat használni, éjnek évadján falat mászni. Nem-nem, ez nem te vagy. Te báli ruhában és kis topánkában mosolyogsz nagyon szépen a kulcsok birtokosára, míg ki nem nyitja az ajtót. Még süldő lányként csábított magával egy vándor társulat, tőlük tanultál énekelni, táncolni és szerepet játszani. Korán felfedezted, hogy a férfiak kedvelnek és szinte már igényük van rá, hogy érdekes dolgokat meséljenek az ágyban, ha ügyesen kérdezel. Ráadásul mindegyikük ajándékot akar neked adni. Némelyik nem is tudja, vagy túl félénk, hogy átadja, ilyenkor kegyesen elveszed. Aztán persze megtörtént a baj és tolvajlásért a fél kezed került volna a tönkre. Nem tudtál szökni, nem tudtál senkit elcsábítani. Végső kétségbeesésedben fellebbeztél a császári trónhoz. Téged döbbentett meg a legjobban mikor fogadtak. Elbeszélgetett veled a császár és végül kegyelmet kaptál a hűségesküdért cserébe. Most van pénzed, szép ruháid, nem napról-napra élsz. Törhetetlen hűséggel szolgálod a császári családot. Hogy mivel? Érdekes dolgokkal, amiket az aktuális szeretőid suttognak el az ágyban. A ténnyel, hogy a legmagasabb nemes társaságtól kezdve az utolsó szénégető kunyhóig sehonnan sem lógsz ki. Ha ez a felség parancsa, gondolkodás nélkül lottyintasz egy korty mérget egy megfelelő pohárka borba, éppen úgy, ahogy ágyba viszed a toussaint-i nagykövetet vagy a hangoddal kápráztatod el a vásározókat, ha arra van szükség. Tökéletes nemessé váltál. Tökéletes közrendűvé. Bármivé. de főleg gazdaggá.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Kedd Júl. 07 2020, 19:29
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Emhyr Ékkövei - Gyémánt
» Emhyr Ékkövei - Rubin
» Emhyr Ékkövei - Zafír
» Emhyr var Emreis
» Vörös Farkas Odúja

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Archívum :: Keresett karakterek-
Ugrás: