World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
92
Reagok száma :
87
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & AirmidAxel & Airmid@


Szerencsésnek mondhatom magam, hogy mostanság a tolvajok nem járnak a nyakamra ilyen-olyan gyógyszerért vagy robbanó lötyiért. Mondjuk... vicces volt kifüstölni a gyakorlótermet. A patkányprobléma is megoldódott az más kérdéskör, hogy egy darabik mindenki terepen gyakorolt. Eryl büntetésből futtatott minket, még szerencse, hogy nem strici. Így inkább hagyom leülepedni a kedélyeket Sodden-be irányítottam magam néhány gyógynövény beszedéséhez. Fecskefűből és a különböző lázcsillapítókból sosem elég.
Miközben pedig az állatok kitaposott ösvényét járom fel alá kapkodom fejem, mivel nem látom amit látnom kellene vagy látni akarok.
- A róka vigye el, nem hiszem el, hogy pont most lesz baja mindenkinek, és egy növény sem most akar virágozni. Vagy már megint megelőzött valaki. - sóhajtok szomorúan, majd tovább sétálva fürkészem a talajt és a növényeimet keresem. Ekkor hallok meg egy erőteljes morgást. Oda pillantva egy farkas fakószín szemeivel talalom szemben magam. Lesütöm szemem és hátrálok nagyon lassan, míg hátam egy fához nem ér. A farkas kimért léptekkel közeledett felém, majd elrugaszkodva egy magasabb ágba csimpaszkodva nézek le rá.
-Már csak te hianyoztál... - fújok mérgesen. Miközben testsúlyom helyezgetem körbe kemlelek, hova tudnék átugrani nyaktörés nélkül. Felmérve a távolságot átugrom egy másik fa erős ágára majd onnan nézek a duzzogó ordasra.
-Nem, ma nem lesz rókapörkölt vacsorára... - fujtatok dühösen majd ugrálok tovább, hogy lerázhassam a bundást. Ennek ellenére viszont lelkes egy mancsos. Viszont figyelmetlen vagyok és egy hurok csapdába szorul a bokám és leesem, de a kötél megtart. A farkas pofája pedig arcom előtt kaffan. Felhúzom magam és igyekszem kibogozni a lábam, ugyanis úgy hallom, valaki eléggé közelít...Jegyzet:Ímhol a kezdőm Zene: "Nightsong"
I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Szept. 09 2020, 19:07
Axel Walardeb
Axel Walardeb


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
41
Reagok száma :
39
Join date :
2020. Aug. 22.
Tartózkodási hely :
Vándor

Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Re: Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid

Eléggé frusztráló, hogy ilyen közel vagyok Nilfgaard-hoz, legszívesebben átvágtatnék Kovir-ba, de ha már itt vagyok...
Egy kis sétát akartam tenni az erdőben, Ámort ott hagyva a szélén, hátha nem esz meg semmi olyat, amit nem kéne. Vigyázni is tud magára, őt meg nem eszi semmilyen farkas. Képes lenne itt hagyni engem, hogy gyalogoljak el a legközelebbi városig. Szerencséje, hogy szeretem más különben már kolbász csináltam volna belőle, amilyen hülye.
Csendesen sétálok, az egyetlen zaj, amit kiadhatok az a páncélom zöreje. Szinte random fordulok fától fáig, nem figyelve merre megyek egyáltalán, hátha eltévedek, mint a fene és megesznek a medvék. Vagy én eszem meg őket és a bundájukból szép kis summát csinálok.
Ha medvékkel nem is, de farkasokkal találkozom. Pontosabban csak hallom az egyiket és nem valami boldog. Kíváncsi ember vagyok és valószínűleg ez is lesz a vesztem. Így hát a zaj forrás felé tartok és meglapulva a bozótból lesek ki. Megpillantva a lányt a farkassal már tudtam, mit kell tennem.
Az egyik tőrömet a farkas lába elé hajítom, hogy felfogja itt vagyok és én leszek most a vadász. Kilépve a sövényesből, fekete páncélom takarásában előhúzom lándzsaszerű fegyverem, de élét nem felé tartom. Nem akarom megölni a farkast, nincs belőle hasznom. Csak elüldözni akarom, hogy a lányt megmentsem.
Láthatólag a farkas nem örül nekem én meg neki. Fegyverem nyelével tartom távol magamtól és csak megbököm egyenlőre, hogy feladja és elsétáljon. Aha...A nagy Lófaszt! Hülye vagy Axel, de ezt mindig is tudtuk! Csak felhergeltem a farkast, aki a lábamba harapott. Ez volt az a pont, mikor oldalba rúgtam szerencsétlent, majd egy jókorát a hátára is ütöttem. A farkas rémülten és vinnyogva elszaladt.
Halk sóhajjal néztem utána ügyet sem vetve a lábamról. A lányra tekintek, aki a fáról lóg.
- Jól vagy? Megsérültél? - kérdezem, majd ha engedi alátámasztást nyújtva neki megtartom és elvágom a kötelet, nehogy leessen és megüsse magát.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Szept. 13 2020, 15:49
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
92
Reagok száma :
87
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Re: Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid

Axel & Airmid


Hogy az a nem napos időben vilagot látott anyukád nem tanította meg, hogy na aggas mindenhova kötél csapdákat? Kezd elegem lenni a Scoia'tael hülyeségeiből. Ennek hála lógom es igyekszem felhúzni magam, hogy a farkas csattanó állkapcsa ne érhessen el engem. Fentebb húzva magam veszem észre, hogy késem kiesett a helyéről és a földön van.
-Remek... még valami? - fújok mérgesen majd leülve az ágra körmeimmel igyekszem kibogozni a lábamra húzódott csomót. Kezdem érezni, hogy elszorította az ereimet.
Ekkor hallom meg a penge jellegzetes süvítő hangját, amint az a levegőt ketté szeli, majd beláll a földbe. Letekintve látom ahogy a fekete páncélba bújt idegen, aki fegyvere nyelével tartja távol magától a bundást. Nem jó ha csak így... befejezni se tudom a gondolatot, mikor a farkas nekiront megmarva a lábát. A fenébe... sziszegem magam elé. A kisebb viaskodás utan a farkas fülét farkat behúzva rohan el, majd felemás szemeimmel az ő vörösnek tűnő szemeibe tekintek.
-Mondhatni igen. Köszönöm, hogy elűzted! - mosolygom rá barátságosan, majd a magam alatti csont pengére mutatok.
-Ne haragudj, azt ott feldobnád nekem? - ha megteszi, hagyom, hogy a fába álljon, majd levágom a labamról a kötelet. Ha ez megvan - vagy nem dobta fel a pengét- óvatosan hanyadt dőlök, hogy újra bokammal felfelé lógjak és tekintsek a megmentőmre.   
Jegyzet:
   Bocsánat a csúszásért
Zene:
   

I need a hero to save me now
I need a hero (save me now)
I need a hero to save my life
A hero'll save me (just in time)


   

I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szer. Szept. 16 2020, 15:18
Axel Walardeb
Axel Walardeb


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
41
Reagok száma :
39
Join date :
2020. Aug. 22.
Tartózkodási hely :
Vándor

Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Re: Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid

Az erdőt járva emlékek törnek fel. Amikor még katona voltam, szófogadó, csendes, nem kérdező, találkoztam egy pappal. Igen érdekes szerzet volt. Kicsit rám is szállt. Mindig megtalált bármit is csináltam és mesélni kezdett. A vallásról, a természetről, az elméleteiről, a növényekről. Mindenről, ami csak az eszébe jutott. Bevallom nem tudtam hova tenni, de nem kergettem el. Sok mindent tanultam, ismertem meg tőle, amiért hálás vagyok. Sokszor jött jól például a növényekről megosztott tudása. Innen tudtam egy egyszerű, gyógynövényekből összekevert kis masszát, ami elég a sebeimre, míg egy városba be nem érek.
Ahogy a farkassal szemezek eszembe jutnak a szavak. "A vadállat sem teljesen vad. Miért vadászik az anya farkas, ha nem azért, hogy kölykeit etetve életben tartsa őket? Miért tőrödnek nagy gondsággal a gyermekekkel, ha nem azért, hogy utódjaik erősek legyenek és túléljék a vadont? Se nem hülyék, se nem vadak az állatok. Mind gondoskodik gyermekeiről és oltalmazza őket."
Ez vezetett arra, hogy ne öljem meg a farkast. Nem tudhatom van e kölyke, akit csak eteti akar. Ha meg igen és én megölöm, megölöm a kicsiket is. Ezt pedig nem szeretném. Mindenkinek jár az esély az életre.
Hadonászva a lándzsával próbálom elijeszteni, de valljuk be ez nem igen sikerül. De egy csoda folytán csak elfut én meg foglalkozhatok a lánnyal. Kérésének eleget teszek és feldobom neki a tört. Nézem ahogy hagyat dől és felém néz.
- Mennünk kéne, nehogy többen jöjjenek vissza. - mondom neki és kitárom karomat, hogy rám ugorva letudjon jönni gyorsan.
- A lovam az erdő szélén legel, ha gondolod el is tudlak vinni. - ajánlom fel neki. - A lábadat is megnézhetjük ott nem e lett valami baja.
Nem értek túl sokat a sebekhez, de ha kell és szeretné elvihetem az egyik városba ahol összetudja magát szedni. Persze nem erőltetem rá a dolgokat, ha nem akar velem jönni legyen. Az ő döntése, az ő dolga.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Csüt. Szept. 24 2020, 21:28
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
92
Reagok száma :
87
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Re: Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid

Axel & Airmid


Szimpatizálok a másikkal, hogy nem kívánja megölni az alacsony rangú, vagy kivetett állatot. Kevés ember hagyja meg az életét, de örülök, hogy ő így döntött. Emlékeztet egy másik feketébe öltözött idegenre...
Ahogy a tőr a fába áll, egy könnyed mozdulattal szabadítom ki magam, majd huppanok le elé.
-Köszönöm! Ne aggódj. Ő egy kivetett. Túl sovány, hogy falkában legyen. - ettől függetlenűl bólintok, hogy induljunk. Nincs ínyemre összefutni a mókus bandával akik erre hagyták el a csapdáikat. Ajánlatára elmosolyodom.
-Menjünk a lovadhoz, ott meg tudom nézni a harapást. - felelem majd fejemhez csapom a tenyerem. -Ne haragudj, az illemem nagy valószínűséggel elvitte a farkas. - mutatok magam mögé amerre a bundás rohant, majd egy halkat kuncogok. Kinyújtom felé kezem.
-Airmid a nevem és medika a foglalkozásom. - kezdek bele a bemutatkozásba, majd ha ő is megteszi várom hogy útba igazítson a legelésző patás felé.   
Jegyzet:
   Bocsánat a csúszásért
Zene:
   

I need a hero to save me now
I need a hero (save me now)
I need a hero to save my life
A hero'll save me (just in time)


   

I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Nov. 29 2020, 21:03
Axel Walardeb
Axel Walardeb


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
41
Reagok száma :
39
Join date :
2020. Aug. 22.
Tartózkodási hely :
Vándor

Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Re: Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid

Nincs hasznom a farkas halálából. Sem a bundáját el nem adnám, sem az élvezet nem lenne meg. Így hát addig játszom vele, míg meg nem un és szalad el. Arra kevésbé számítottam, hogy ad egy kis ajándékot és rajtam hagyja a fogsorát. Ilyen az én szerencsém. Na mindegy. A lények, hogy a lány nem lesz vacsora.
Ahogy a farkas odébb áll leszedem a lánykát a fáról. Egészséges lábamra támaszkodva figyelem őt, nem e sérült meg. Szavaira a farkast illetően nem mondok semmit. Ritka, hogy megszólalok, de ezt tapasztalni is fogja. Ahonnan én jöttem, külön eseménynek számított, ha megszólaltam. De nincs mit tenni, ilyennek neveltek.
Beleegyezve, hogy a lovamhoz menjünk, fegyverem tompábbik felével segítem magam, hogy gyorsabban haladva hamar elérhessük, Amor-t.
- Axel. Zsoldos. - mutatkozom be én is röviden, tömören. Diszkréten alaposabban megfigyelem a lányt. Vörös haját, melyekben fekete tincsek vannak. Emlékeztet egy rókára. Szeretem a rókákat.
Kiérve az erdőből nem messze egy barna paripa látható, aki valóban legel. Rajta pár táska csüng, melyekben holmijaim vannak. Amor hamar észre vesz minket és felénk néz. Ismerem én az unott fejét. Sose szerette, ha nyaggatom. Most se mozdul csak elrágcsálja a füvet, ami a szájában van, majd újabbért hajol le.
Oda érve hozzá finoman megpaskolom üdvözlésül és letelepszem mellé. A lányra tekintek, hogy jobb ha ő is leül. Elkezdem lábamról lehámozni a páncélt és a nadrágot felvágni. Nem először sérülök meg eltudom látni magam, amíg nem találok magamnak egy gyógyítót.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Dec. 20 2020, 17:33
Airmid
Airmid


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
92
Reagok száma :
87
Join date :
2019. Mar. 22.
Tartózkodási hely :
Úttalan útakon

Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Re: Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid

Axel & Airmid


Ha engedi hóna alá bújva segítem a gyorsabb haladás érdekében. Fajtámnak hála masszívan meg tudom tartani és tudom támogatni lépéseit. Nem hagyom, hogy eszköze lássa kárát. Kovács nem vagyok.
-Még nem láttam ennyire érdektelen állatot. - csodálkozom el a lovon, ki a füle botját sem mozdítja ragadozó kisugárzásomra. Kiráz a hideg az idegen reakciótól.
Felemás szemeimmel követem cselekedeteit, közben hallgatom az erdő jellegzetes hangjait. Nem kérek meglepetést, köszönöm.
-Mutasd kérlek! - foglalok helyet mellette és előveszem a medikus felszerelésem kistáskámból. Az áttetsző üvegben szinte víztiszta folyadék, amiben különböző növények lebegnek. Tű és cérna, valamint a kis vérfoltos jegyzetfüzetem. Befűzöm a cérnát a tű fokába, majd rá emelem tekintetem.
-Csípni és feszíteni fog. - egy szövetet elővéve az üveg szájához teszek, majd fejre állítom és vissza talpára. Óvatosan a sebtől elfele húzom a maradék nyálat és vért, majd a tűt is átmosom a készítményemmel.
-Közben azért szólj, ha nagyon kellemetlen. - sandítok a másik felé, majd rutinosnak mondható mozdulatokkal kezdem összeölteni.   
Jegyzet:
   Bocsánat a csúszásért
Zene:
   

I need a hero to save me now
I need a hero (save me now)
I need a hero to save my life
A hero'll save me (just in time)


   

I

am

not

elf

I

am

aguara.
Vissza az elejére Go downBevésődött: Vas. Ápr. 04 2021, 11:43
Axel Walardeb
Axel Walardeb


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
41
Reagok száma :
39
Join date :
2020. Aug. 22.
Tartózkodási hely :
Vándor

Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Re: Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & AirmidAirmid & Axel

Farkas ellen farkasölőt

Kissé meglep, hogy hozzám bújik ezzel segítve nekem. Évek óta egyedül vagyok kikellett bírnom míg elkutyagolok Ámor-hoz, vagy egy biztonságos helyet találok. Minden esetre nem utasítóm el a segítségét. Igaz nem vagyok hozzá képest olyan nagy és nehéz sem vagyok. Mégis aggódom egy kicsit, hogy ráesek és összenyomom.
A lány szavaira csak elmosolyodom a sisak alatt.
- A többi lóval ellentétben Ámor-nak személyisége van. Kissé olyan, mint egy gyerek. Pimasz és időnként undok. De igazán hűséges és mindig ott van, mikor szükségem van rá bármilyen formában. Tudja, hogy nem vinnék oda hozzá olyat, aki bántaná, ezért ilyen nyugodt. - magyarázom el neki Ámor miért is nem kezd feszült lenni.
Ámorhoz érve leülök, hogy mindkettőnk terhét enyhítsem. Nem habozok és leszedem lábamról ruházatom. Közben a sisak alatt szemmel tartóm a lányt mit csinál. Az üvegben lévő növényekből néhányat én is felismerek. Hátra is dőlök, hogy ne zavarjam a ténykedésében.
Míg sebemet törölgeti leveszem magamról sisakomat is. Nem szólok semmit sem a fájdalomra, kibírom. Ha sokszor megsérülsz és nincs veled senki hamar megszokod a fájdalmat. Főleg, ha olyan gyerekkorod volt, mint nekem.
Ámor észre veszi mit csinálunk és közelebb jőve hozzánk lefekszik mögém, hogy ha akarom ráfeküdjek. El is mosolyodom és kesztyűmtől megszabadulva végig simítok rajta, míg a lány összevarr. Habár nyakam vonásain látszik, hogy kellemetlen nekem és kicsit fáj, arcom semmilyen érzelmet nem sugároz.


Axel
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58
Ajánlott tartalom
Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid Empty
Re: Farkas ellen farkasölőt ~ Alex & Airmid

Vissza az elejére Go downBevésődött:
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A farkas kölyök
» Nemes Farkas
» Yenna's spells
» Vörös Farkas Odúja
» Fekete Farkas - Nymeria Nestra

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: Játéktér :: Sodden-
Ugrás: