World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
In Memoriam
A staff
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója 21HGLey1DRP64VMrOvzNbw
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Kedd Szept. 21 2021, 01:53-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Aethelwulf
Vas. Jan. 16 2022, 19:06


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Wilkina
Vas. Jan. 09 2022, 18:00


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Ríviai Geralt
Hétf. Jan. 03 2022, 23:26


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Vengerbergi Yennefer
Hétf. Jan. 03 2022, 23:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Kilian
Vas. Jan. 02 2022, 17:20


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Vendég Pént. Dec. 31 2021, 18:55


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Okt. 09 2021, 17:24


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szomb. Szept. 25 2021, 13:16


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Shani
Hétf. Aug. 23 2021, 19:37


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Emptyby Vengerbergi Yennefer
Szer. Aug. 11 2021, 19:32

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Share
Veltynger
Veltynger


Kitüntetések :
Hozzászólások száma :
36
Reagok száma :
29
Join date :
2020. Jan. 15.
Tartózkodási hely :
Kaer Seren

Mire vetemedtem? - Veltynger naplója Empty
Mire vetemedtem? - Veltynger naplója

- Nem vagyok jóban a fajtársaimmal. Mióta itt vendégeskedünk azóta biztosan… vagy talán még azelőtti sérelem okán? – ezen mondata végeztével kérdőn összevonta szemöldökét és elgondolkozott rajta, de a kérdés lényegtelensége miatt könnyedén vállat vont és lemondott a megválaszolásáról. Majd ugyanazzal a lendülettel, amivel elkezdte mondandóját folytatta a felgyülemlett panaszok kitombolását. – Ki nem állhatom őket! Főleg azt a rút és karót nyelt gyermek szívogatót! Ha beleköphetnék a kedvenc nedűjébe és végignézhetném, ahogy elfogyasztja, akkor még azzal a poros vénséggel is táncot járnék!
- Poros vénséggel? – Vet számára felettébb idegen volt a vámpírok hierarchiája és a toussainti vérszívók társasága. Ez nem is csoda, hiszen még egy hete sem volt ezen mesebeli föld vendége. Ahogy ez eszébe ötlött, úgy hasított belé a tudat, hogy Struvir keresése helyett egy hölggyel csacsogja el az időt. Azt az időt, ami egyre jobban fogy. Így, mint Sáfrány egy öntudatra ébredt teremtménye feltápászkodott a földről és leporolta magát, majd indulni készült. Ezt a folyamatot Denna felvont szemöldökkel kísérte végig, és ahogy tudta tekintetével próbálta tolmácsolni Vet számára az értetlenséget, illetve a zavart. Miután nem bírta tovább, megszólalt.
- Öhm… ő egy… Mindegy is. Hova tartasz? Rosszat mondtam? – kérdezte aggódva és zavartan, bár Vet számára ezek a kérdések egy pillanatra élete utolsó számonkéréseinek tűntek. Ebben a pillanatban mindketten elvesztek és összezavarodtak a másik pillantásától. A vaják olyannyira az elmulasztott kötelességen és az imént feltett kérdéseken feszengett, hogy meg is feledkezett a szépséges, valamint bájos új barátjáról, aki egy… nehezére esett magában is kimondania… bruksza. Nagyon jól tudta, hogy most nem lesz képes egy egyszerű „Viszontlátással” kihátrálni. Így az igazság kimondása és a dolgok tisztázása mellet döntött.
- Bocsáss meg nekem kérlek, de el kell mennem. Egy barátom nyomában vagyok, aki minden bizonnyal nagy veszélyben van. Nagyon él… - ekkor Denna értetlensége sértődésbe vágott át, melyet a vaják szemmel láthatóan észrevett, és ennek láttán megtorpant, illetve habozni kezdet. Nem volt benne biztos, hogy mit tegyen, így a leány sértődötten és megvető pillantással átvette a gyeplőt.
- Jó! Ha ennyire fontos menj csak! Majd… nagyon jól elleszek nélküled is és hiányozni sem fogsz! – mondta indulatai tetőfokán, azonban az utolsó mondat kiejtésen maga is meglepődött nem csak a nagyokat pislogó Griff. Amint ezt meglátta, sértődést színlelve fordult el és ahogy tudta próbálta a zavarát és a piruló orcáját takarni. Velty ezen folyamat végignézése után úgy gondolta, további szépítésre nem lesz szükség így elindult a temető kijárata felé. A kapu előtt azonban még búcsút intézett az egy helyben álló, töprengő hölgyhöz.
- Ég veled Denna! Köszönök mindent! Vigyázz magadra! – majd végleg hátat fordított, és gondolataiba merülve elindult a pislákoló utcai lámpák által tarkított macskaköves úton. Amennyire csak lehetett összezavarodott, az egyik pillanatban a feladata, míg a másikban egy szépséges szempár és az ehhez társuló gyönyörű barna hajzuhatag járt a fejében. Az egyre növekő távolság közöttük és az erősödő szívverése felettébb zavarta. Már-már azon filózott, hogy visszafordul és kiengeszteli a lányt. Ezen töprengését zavarta meg egy fentről érkező vékony, édes hang. Rögtön feltekintett a jobbján elhatalmasodó temető falra, melyen meglátta a hold fényében kirajzolódó és emlegetett… brukszát. Kezeit széttárva egyensúlyozott a kerítés tetején, és Veltyhez szólt.
- Mivel aggódom a barátodért segítek neked megtalálni. Röviden és tömören: Veled tartok. – ezen szavak után leugrott a falról a meglepetéstől szóhoz sem jutó Vethez, és könnyed léptekkel elindult egyenesen a baljós, árnyas úton. A lefagyott vaják pár pillanatig még legeltette szemét a mellette elsuhanó és egyre inkább távolodó gesztenyebarna tüneményen, majd hirtelen felocsúdott és sebesen utána sietett. Beérvén a némán battyogó leányt csak ennyit mondott.
- Köszönöm.UU.1251, Toussaint, Beauclair
Struvir nyomában


U.I.: Régóta vágyam kiírni Denna és Vet kapcsolatának egyes szösszeneteit. Előbb-utóbb ahogy hangulatom engedi ez az írás kapni fog fület, farkat azonban... azonban. Vet számára felettébb fontos ez a "fejezet" az életében. Nem csak Denna miatt hanem Gregory von der Vogelweide miatt is. Így úgy gondoltam ez a megfelelő "anyag" (egy régebbi írásom újra dolgozás).
Vissza az elejére Go downBevésődött: Szomb. Szept. 26 2020, 20:30
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Vörös Farkas Odúja
» Sárkánycica naplója...
» Veltynger
» Aki bújt, aki nem...! - Veltynger & Aarau
» Witcher Tournament – Karméle & Veltynger

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World of Witchers ― and other nightmares :: A játékon kívül :: Karakternaplók-
Ugrás: