World of Witchers ― and other nightmares
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A staff
Novigrad Latest?cb=20170716122041 Novigrad SwX5v3I Novigrad Latest?cb=20170716090400
Tedd Deireadh
Itt olvasható mindenki számára a Kontinens eseményeit befolyásoló szálak összefoglalója.

Out of time: Yennefer és Geralt magához tér valahol Temeriában, nyomoznak a Tó Úrnőjét követő események után. A tehetséges Corinne Tilly oneiromanta segítségével visszaszerzik megkopott emlékeiket, továbbá tudomást szereznek egy, a Kontinenst elpusztító erejű katasztrófáról.

Deárme, elaine: Ciri és Braenn újra találkozik a Végzet Kardja óta először, Braenn megtudja, hogy Geralt él.

Virágnyelven szólva: Francesca Findabair hírét veszi, hogy a Háború Lovasasszonya Kaedwen felé lovagol, és mivel halottnak hiszi a kolleganőjét, feltartóztatja útjában. Mivel a hír igaznak bizonyul, és valóban Vengerbergi Yennefer áll előtte, meghívja magához egy hosszú és velős beszélgetésre. Yennefer még nem tudja, hogy Francesca bizalmasan kezeli-e a visszatértét, avagy rögvest értesíti-e Filippa Eilhart-ot. Beszélgetésükből kiderül, hogy a Kontinenst a Farkasförgeteg pusztítása fenyegetheti.

Leltár?: Wilkina és Geralt arra ér vissza Kaer Morhenbe, hogy épp ürítik ki a kaedweniek. Henselt parancsára a továbbiaknak katonai erődítményként tartanak igényt az erődre. Kisebb alkudozás és tárgyalás után Kaer Morhen hivatalosan is állami tulajdonba kerül.

Ismerős szörnyetegek: Ciri és Geralt egymás nyomára bukkannak Toussaint-ban és találkoznak a Tó Úrnője óta először újra. Közösen indulnak tovább.

Egy házban az ellenséggel: Valdemar meghívja magához Yennefert, hogy Ciri és Geralt sorsáról tárgyalhasson vele. Yennefer tudomást szerez róla, hogy idő- és térközi utazásai egyikén potenciálisan Ciri magával hozott egy nem evilági pandemikus fertőzést, mely az egész Kontinens lakosságát megtizedelheti.

Temeria
Troubadour! Sing of our valor!: Foltest visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kökörcsinnek, melynek értelmében kémkednie kell Redaniában.

Temeria, f*ck yeah!: Meve, Lyria és Rívia királynője meglátogatja távoli kuzinját Temeriában, hogy átbeszélhessék, ami a Cintrai Béke óta történt velük.

Lyria és Rívia
Alakoskodás: Karméle la Valette felszámolja a háború után megerősödött lyriai alvilágot.

Elfeledett vér: Meve látogatást tesz az újraépülő Ríviában, mit sem sejtve róla, hogy az őrmester, aki neki jelent, szegről-végről rokona.

Aprócska szolgálat: Esthyllo, az eltévedt hős pixie hírét veszi, hogy merényletet terveznek Lyria és Rívia királynője ellen, ez pedig arra sarkallja, hogy beleszóljon az események folyásába, megakadályozva egy újabb tragédiát.

Háborúzzanak mások...: Őfelsége Meve titkos audienciát kér semleges területen Dol Blathanna hercegnőjétől, Francesca Findabair-tól, hogy közös nevezőre jussanak az ősi fajok és az emberek közti békétlenkedés ügyében.

Dol Blathanna
Semmi személyes: Dethmold, Henselt küldötte sértett hangú diplomáciai levelet, illetve ajándékként egy levágott tünde fejet kézbesít Francesca Findabair hercegnőnek.

Sub Rosa: Francesca Findabair magánaudienciája tanácsosával és diplomatájával, Irvach Valith-tal.

Tír na nÓg: Francesca Findabair hírét veszi egy különös érkezésnek, és abban a hitben, hogy Ciri-re bukkant, meghívja magához. Elyon, Ysgith medikája ugyan nem Cirilla, de a történetük menthetetlenül összefonódik, amikor kiderül, hogy mindkét fél számára idegen a másik otthona.

Elaine tedd a'taeghane: Arryn Farven igyekszik Enid Findabair bizalmába férkőzni, azzal a szándékkal, hogy a megfelelő alkalomban megmerényelhesse.

Nilfgaard
Hercegnői etikett: Stella Congreve, Liddertal grófnője Emhyr var Emreis, nilfgaardi császár parancsára szárnyai alá veszi Cürilla hercegnő nevelését és gondviselését. A grófnő anyai érzéseket kezd el táplálni az árva leány iránt.
Oldal videó
Hirdetőtábla
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Vas. Márc. 22 2020, 19:24-kor volt itt.
Latest topics

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Ríviai Geralt
Yesterday at 20:02


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Vendég Yesterday at 20:01


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Mirka Divis
Szomb. Ápr. 17 2021, 10:29


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Mirka Divis
Szomb. Ápr. 17 2021, 09:44


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Ríviai Geralt
Pént. Ápr. 16 2021, 18:27


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Vilkas
Szer. Ápr. 14 2021, 19:28


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Axel Walardeb
Kedd Ápr. 13 2021, 01:33


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Bogárka
Hétf. Ápr. 12 2021, 08:14


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 15:12


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Novigrad Emptyby Axel Walardeb
Szomb. Ápr. 10 2021, 12:58

Tagjaink
Fél évszázad költészete

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése

 

Novigrad

 
Nincsenek új hozzászólások

A Tűz szentélye

Az Örök Tűz szekta városban található szentélye a Templom szigeten fekszik, amit a Szent Gergely híd köt össze Novigrad többi részével. Az Örök tűz egyháza egy masszív, már-már erődszerű építményt hozott létre a szigeten. Ebben gyakorolják vallásukat és innen kiindulva terjesztik tanaikat Redania egész területén.


0 poszt, 0 téma

Nincsenek új hozzászólások

Piactér

Novigrad legfőbb piactere számos ország számos kereskedőjének biztosít tisztes megélhetést. Kínálata rendkívül változatos: A legjobb toussaint-i boroktól a legszebben megmunkált törp páncélokon át az átokűző csecsebecsékig mindent meg lehet találni, ha az ember szán egy kis időt a felkutatására. A vásárlásban megfáradt utazót számos kocsma és bordélyház várja, ahol hullázó minőségben, de olyan portékát árulnak, ami segíti a test és lélek megújulását.


0 poszt, 0 téma

Nincsenek új hozzászólások

Novigrad kikötője

Az északi területek kereskedelmi központjaként Novigrad kikötőjében szinte ismeretlen fogalom az alvás. A napnak bármely szakában járunk, mindig fogunk találni egy skelligei hajót, amit fegyvereket szállít, vagy halászhajót, ami friss árúval megpakolva tér vissza a legutóbbi túrájáról.
Érdemes nyitott szemmel járni. Egy ilyen pezsgő forgalmú helyen bármikor szemtanúi lehetünk néhány kevésbé törvényes ügyletnek is, amiből csak a szemfülességünk menekíthet ki minket.


0 poszt, 0 téma

Nincsenek új hozzászólások

Rozmaring és Kakukkfű

Bár Kökörcsin mester biztos a művészetek és a kifinomultság egyetlen novigradi mentsváraként írná le a helyet, az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezzel jelentősen megszépítve írja le a létesítmény igazi funkcióját.
Bár igen dekoratív, ízléses berendezésű és szemrevaló hölgyek dolgoznak benne, a Rozmaring és Kakukkfű pont egy ugyanolyan bordélyház, mint bármely másik hasonló Novigrad területén, amit csak jeles renoméja emel ki a többi ősi mesterséget támogató épület közül. Több világfi és énekmondó lel falai közt ihletet és még több érme cserél gazdát néhány órányi testi örömért és lélekemelő nedűért.


0 poszt, 0 téma

Nincsenek új hozzászólások

Borsodi aukciós ház

A kiváló renoméjű Borsodi kereskedő família novigradi aukciós házában számos ritka műkincs és remekmívű dísztárgy cserél gazdát jelentős összegekért. Egy-egy árverés a város tehetős elitjének találkozóját is jelenti, így a város szociális életében is jelentős szerepet játszik a létesítmény.


0 poszt, 0 téma

Nincsenek új hozzászólások

Megrontott Szűz fogadó

Novigrad kikötőjétől alig párszáz méterre esik a Megrontott Szűz fogadó, ahol bőséges ital, olcsó ételek, gyors lovak várják a fáradt vándorokat. Ágyból nincs sok, és kemény is, de egy-egy éjszakára elegendő - és a Szűz almás süteményeivel biza egyetlen helyi taverna sem kelhet versenyre, ezzel minden novigradi asszony és úr tisztában van.
Novigrad 28-63
12 poszt, 1 téma

Kedd Május 12 2020, 16:01
Friedrich Biberach Legutóbbi hozzászólások
Novigrad Empty
3 hozzászólás
Luna Smok nyitotta
59 megtekintés
Csüt. Feb. 11 2021, 06:08Mirka Divis
Novigrad 166-95
4 hozzászólás
Pacsirta nyitotta
240 megtekintés
Vas. Nov. 01 2020, 13:31Pacsirta
Novigrad Ezgif-3-ddd4cdc8a826
 Vissza az elejére 
Jelenlévő fórumozók: Nincs
Moderátorok:Nincs
Permissions in this forum:Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Új hozzászólások Új hozzászólások
Új hozzászólások [ Népszerű ] Új hozzászólások [ Népszerű ]
Új hozzászólások [ Lezárt ] Új hozzászólások [ Lezárt ]
Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ] Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ]
Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ] Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ]
Közlemény Közlemény
Global announcement Global announcement
Kiemelt Kiemelt